Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ονειροκριτης: θανατος στο ονειρο μου

http://i0.wp.com/www.astro-live.gr/wp-content/uploads/2014/05/thanatos-oneiro.jpg?w=1050

Τα όνειρα στα οποία αναφέρεται ο θάνατος είναι τρομακτικά καθώς μοιάζουν με προαίσθημα του δικού μας θανάτου, ή ενός αγαπημένου προσώπου. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε. Και όχι, δεν πρόκειται να πεθάνετε αν δείτε στον ύπνο σας κάτι τέτοιο.
Για να καταλάβετε τι σημαίνει ο θανατος στο ονειρο σας, είναι σημαντικό να ρίξετε μία ματιά στην καθημερινή σας ζωή, καθώς κάτι συμβαίνει το οποίο πυροδοτεί ένα τέτοιου είδους ονειρο.
 Ο θάνατος σημαίνει νέο ξεκίνημα

Ο θανατος στο ονειρο συμβολίζει εσωτερικές αλλαγές, μετασχηματισμό, ανακάλυψη του εαυτού και θετική ανάπτυξη. Βιώνετε μία μετασχηματιστική περίοδο και γίνεστε περισσότερο πνευματικοί. Γίνονται μεγάλες αλλαγές και εσείς κάνετε μία νέα αρχή, αφήνοντας το παρελθόν πίσω. Αν παντρεύεστε ή χωρίζετε, παίρνετε προαγωγή ή μετακομίζετε σε μία νέα χώρα, ίσως δείτε ένα τέτοιο ονειρο. Αν ονειρευτείτε πως προσποιείστε το θανατο σας, τότε υποδηλώνεται πως πρέπει να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και κάνετε μία νέα αρχή. Θέλετε αλλαγή στη ζωή σας.
Αν ονειρευτείτε πως ο πρωην σας πέθανε, τότε το υποσυνείδητο σας λέει πως η σχέση σας είναι νεκρή και πως προχωράτε. Το να ονειρευτείτε πως οι γονείς σας πεθαίνουν, σηματοδοτεί πως βιώνετε μία σημαντική αλλαγή στη ζωή σας. Η σχέση με τους γονείς έχει εξελιχθεί σε κάτι διαφορετικό.
 Ο θανατος σημαίνει πως ένα κομμάτι σας έχει όντως πεθάνει
Μεταφορικά, ο θάνατος μπορεί να θεωρηθεί σαν κάποιο τέλος ή την απόφασή σας να κόψετε παλιές συνήθειες, καταστροφική συμπεριφορά ή κάτι άλλο στη ζωή σας. Έτσι, ο θάνατος δεν σημαίνει πραγματικό θάνατο, αλλά το τέλος μίας κατάστασης. Σε τέτοια όνειρα, συνήθως ο θανατος αντιπροσωπεύεται από κάποιον άλλον. Έτσι, αν ονειρευτείτε πως κάποιος πέθανε, τότε σημαίνει πως θέλετε να καταπιέσετε τη κατάσταση του εαυτού σας η οποία αντιπροσωπεύεται από το άτομο που πεθαίνει. Ό, τι και αν αντιπροσωπεύει αυτό το άτομο, δεν έχει πια θέση στη ζωή σας.
Γενικά ο θάνατος κάποιου, υποδηλώνει πως τα συναισθήματα σας για αυτό το άτομο έχουν πεθάνει, ή συμβαίνει μία σημαντική αλλαγή στη σχεση σας με αυτό το άτομο. Αν δείτε έναν άγνωστο να πεθαίνει στο ονειρο σας, τότε σημαίνει πως νιώθετε αποστασιοποιημένοι από τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας. Αν ονειρευτείτε το θάνατο ενός παιδιού, τότε σημαίνει πως πρέπει να αφήσετε πίσω σας την ανωριμότητα και να σοβαρευτείτε. Ο θάνατος ενός παιδιού στο ονειρο, μπορεί επίσης να σημαίνει πως καταπιέζετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας.
 Ο θανατος σημαίνει πως πρέπει να ξυπνήσετε
Ο θανατος στο ονειρο έρχεται σαν αφύπνιση για κάτι. Είναι ο τρόπος που χρησιμοποιεί το μυαλό για να τραβήξει τη προσοχή σας, πάνω σε κάτι στο οποίο πρέπει να δράσετε.
Για κάποιους, το ονειρο του θανάτου ίσως είναι μία προειδοποίηση υγείας. Ίσως αναβάλετε εδώ και καιρό την επίσκεψη στο γιατρό. Ή ίσως πρέπει να αλλάξετε κάποιες συνήθειες διατροφής.
 Ο θανατος σημαίνει απόδραση
Ο θανατος στο ονειρο μπορεί να σημαίνει πως θέλετε απεγνωσμένα να αποδράσετε από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Ίσως υπάρχει μία μεγάλη υποχρέωση που σας βαραίνει ή μία επώδυνη σχέση.
 Ο θανατος σημαίνει πως συμβιβάζεστε μαζί του
Ίσως είναι το υποσυνείδητο που συμβιβάζεται με την ιδέα του θανάτου και της θνητότητας. Είναι φυσικό να είστε αγχωμένοι με το θάνατο. Πότε θα συμβεί; Πως θα συμβεί; Θα πονέσει; Μερικές φορές είναι δύσκολο να σκεφτούμε τον θανατο συνειδητά. Σαν αποτέλεσμα πιέζουμε το υποσυνείδητο, το οποίο μπορεί να μας το προβάλλει στον υπνο μας.
 Ο θανατος σημαίνει θυσίες
Σε μερικές περιπτώσεις, ο θανατος είναι σύμβολο των θυσιών σας. Νιώθετε πως βάζετε πάντα τις ανάγκες των άλλων πρώτες.
 Αν ονειρευτείτε κάποιον που έχει ήδη πεθάνει
Εάν δείτε ή μιλήσετε σε κάποιον που έχει πεθάνει στο ονειρο σας, τότε σημαίνει πως επηρεάζεστε από λάθος ανθρώπους και κάνετε παρέα με λάθος άτομα. Αυτό το ονειρο μπορεί επίσης να είναι ένας τρόπος με τον οποίο να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας για τους ανθρώπους που έφυγαν. Εναλλακτικά, το ονειρο αυτό συμβολίζει την υλική απώλεια.
Αν ονειρευτείτε ένα άτομο που πέθανε πριν πολύ καιρό, τότε σημαίνει πως μία κατάσταση στη ζωη σας μοιάζει με την ποιότητα του συγκεκριμένου ατόμου.
Αν ονειρευτείτε κάποιον που πέθανε πρόσφατα, τότε σημαίνει πως ο θανατος είναι ακόμα φρέσκος στο μυαλό σας. Προσπαθείτε ακόμα να καταλάβετε γιατί έχει φύγει. Αν το ατομο αυτό προσπαθεί να σας κάνει να τον ακολουθήσετε, τότε σημαίνει πως προσπαθείτε πραγματικά να καταλάβετε το θανατο του.
 Το να δείτε και να μιλήσετε με τους νεκρους γονείς σας στο ονειρο, αντιπροσωπεύει τον φόβο πως θα τους χάσετε ή είναι ο δικός σας τρόπος για να συμβιβαστείτε με την απώλεια. Χρησιμοποιείτε το ονειρο σαν τελευταία ευκαιρια για να πείτε αντίο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα