Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Τι μετράει περισσότερο στη σεξουαλική σου ζωή:Η ποιότητα ή η ποσότητα;


Οι φίλες σου υπερηφανεύονται για τον αριθµό των ερωτικών τους συντρόφων, ενώ το δικό σου «σκορ» δεν ξεπερνά τα δάχτυλα του ενός χεριού. Τελικά είναι η εµπειρία στο σεξ συνώνυµη των πολλών εραστών;
οι ειδικοί λένε…

Όπως φαίνεται, οι γυναίκες µπορεί τελικά να µην κερδίζουν από τους πολλούς και διαφορετικούς συντρόφους, ιδιαίτερα όταν µιλάµε για σχέσεις της µιας βραδιάς. 
Μπορεί τέτοιου είδους σχέσεις να εξασφαλίζουν µια πρόσκαιρη ευχαρίστηση αλλά όχι απαραίτητα εµπειρία και ικανοποίηση στο σεξ. 
Σύµφωνα µε τους ειδικούς, όσο λιγότερα γνωρίζει µια γυναίκα για την ταυτότητα του ερωτικού της παρτενέρ και την έκβαση της σχέσης τόσο λιγότερο πιθανό είναι να απολαύσει το σεξ µαζί του. 
Αντίθετα, είναι πιο εύκολο και πιο πιθανό να φτάσει σε οργασµό µε έναν σύντροφο µε τον οποίο διατηρεί σταθερή ή µόνιµη σχέση, γιατί µαζί του αισθάνεται µεγαλύτερη εµπιστοσύνη που την βοηθάει να χαλαρώσει. 
Το καλό σεξ λοιπόν δεν προϋποθέτει πολλούς και διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους αλλά χρόνο και, πιθανόν, δέσµευση. Δεν παίζει δηλαδή ρόλο η ποσότητα των σχέσεων όσο το είδος και η ποιότητά τους.

Mην βιάζεσαι να προχωρήσεις στον επόµενο

Πολλά έχουν ειπωθεί για τις γυναίκες που αλλάζουν συχνά ερωτικούς συντρόφους. Ότι πιθανόν δυσκολεύονται να εκφραστούν συναισθηµατικά ή ότι φοβούνται τη δέσµευση. Ένα τυπικό χαρακτηριστικό πάντως αυτών που εναλλάσσουν γρήγορα παρτενέρ είναι ότι τείνουν να τους αξιολογούν από την πρώτη επαφή και, εφόσον δεν κριθούν «ικανοποιητικοί», να τους απορρίπτουν αναζητώντας τον επόµενο.

Δώσε χρόνο

Οι πρώτες επαφές ενός ζευγαριού δεν είναι πάντα από τις πιο πετυχηµένες, αφού µπορεί να προκύψουν δυσκολίες όπως προβλήµατα στύσης ή πρόωρης εκσπερµάτισης για τον άντρα ή απουσία οργασµού για τη γυναίκα. Κι αυτό γιατί ανάµεσά τους υπάρχει το άγχος της αποδοχής. Αρα αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος προκειµένου να αναπτυχθεί οικειότητα και ο απαραίτητος συγχρονισµός. Σε περίπτωση λοιπόν που µόλις απέκτησες νέο σύντροφο, φρόντισε τουλάχιστον να του δώσεις χρόνο να σου αποδείξει τι πραγµατικά αξίζει πριν βιαστείς να του πεις «αντίο»!

Τι λένε οι αριθµοί;

Σύµφωνα µε έρευνα της Durex Global Survey, ο µέσος αριθµός σεξουαλικών συντρόφων που έχουν άντρες και γυναίκες κατά τη διάρκεια της ζωής τους είναι περίπου 7. Οι άντρες ισχυρίζονται ότι έχουν κάνει σεξ κατά µέσο όρο µε 10 συντρόφους, ενώ οι γυναίκες περιορίζονται στο 4,5.


Δεν υπάρχει κανόνας για το πόσες σχέσεις πρέπει να έχει µια γυναίκα για να θεωρηθεί έµπειρη στο σεξ. Μια γυναίκα µε δύο ή τρεις σχέσεις δεν σηµαίνει ότι υπολείπεται σε εµπειρία από µια άλλη µε δέκα ή περισσότερες.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα