Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ο μαλακοϊός


Ανησυχητικά είναι τα νέα που έρχονται από τον χώρο της Υγείας, αφού λίγες εβδομάδες μετά το πρώτο κρούσμα του ιού MERS στη χώρα μας, ένας άλλος ιός, ακόμα πιο επικίνδυνος, έκανε την εμφάνισή του κι απειλεί να πάρει τη μορφή πανδημίας.

Ο ιός έγινε αντιληπτός από τους επιστήμονες την ημέρα των ευρωεκλογών, οπότε και σημειώθηκαν χιλιάδες περιστατικά Ελλήνων ψηφοφόρων που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία για 28η φορά στη ζωή τους.

Στον επιστημονικό χώρο, ο ιός έγινε αμέσως γνωστός κι ως μαλακοϊός, δεδομένου ότι η ονομασία του υποδηλώνει τη χαρακτηριστική μαλάκυνση εγκεφάλου που δέρνει τον Έλληνα νοικοκυραίο. 

Οι περισσότεροι ασθενείς που μολύνονται από τον ιό παρουσιάζουν βλάβες στον εγκέφαλο και συμπτώματα παρόμοια με εκείνα της λοβοτομής, όπως αποχαύνωση κι αδυναμία αντίληψης της πραγματικότητας, ενώ κοινό χαρακτηριστικό τους είναι τα γλαρά μάτια σαν να βρίσκονται σε κατάσταση μόνιμης βλεφαρόπτωσης.

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, ο μαλακοϊός είναι γραμμένος στο ελληνικό DNA από τη γέννησή μας κι ενεργοποιείται έπειτα από υπερβολική έκθεση σε τούρκικα σίριαλ, δελτία ειδήσεων του Mega κι εκπομπές του Νίκου Ευαγγελάτου, ενώ μεταδίδεται με την ανάγνωση βιβλίων της Σώτης Τριανταφύλλου και τη συμμετοχή σε εξωραϊστικές παρεμβάσεις τύπου Ατενίστας. 

Ο ιός έγινε αντιληπτός μετά τα πρώτα exit poll που έδιναν στο Ποτάμι ποσοστό 6,6%, οπότε και παρατηρήθηκε μεγάλο τμήμα του ελληνικού πληθυσμού που θεωρεί το κόμμα του Μπόμπολα ανατρεπτική πολιτική δύναμη.

Εν τω μεταξύ, σε καραντίνα βρίσκονται αυτήν την ώρα οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής που, όπως όλα δείχνουν, πάσχουν από μια σπάνια μορφή του μαλακοϊού που τους μετατρέπει σε προγονόπληκτα όντα με μυαλό αμοιβάδας, αφού οποιοσδήποτε μπροστά τους μοιάζει με ιδιοφυΐα επιπέδου Νεύτωνα.

Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αφού διαπιστώθηκε ότι πολλοί από τους φορείς στους οποίους είχε εκδηλωθεί ο μαλακϊός κατάφεραν να γίνουν μέχρι και πρωθυπουργοί της Ελλάδας, με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά που ανακαλύπτουν λεφτά και πρωτογενή πλεονάσματα από το πουθενά.

Επί του παρόντος, δεν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο εμβόλιο που να προστατεύει από τον ιό, οπότε οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο μόνος τρόπος εξόντωσης του μαλακοϊού είναι η αυτοκτονία, ενώ συνιστούν σε όλους τους υγιείς Έλληνες να μεταναστεύσουν όσο το δυνατόν συντομότερα σε άλλο γαλαξία για να αποφύγουν τη μόλυνση.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Δεν υπάρχει θεραπευτική αγωγή για μια τόσο άρρωστη κοινωνία.)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα