Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Άδικα σκούζετε κύριοι δικαστές - Σπείρατε ανέμους και θερίζετε θύελλες


Κι αυτό θα έπρεπε να το ξέρουν καλά οι σεβαστοί δικαστές, όταν εκείνες τις αποφράδες μέρες αποφαίνονταν πως η παράδοση της εθνικής κυριαρχίας, και μέσω αυτής η αναγνώριση υπερεξουσιών στην κατοχική διοίκηση, συνιστά πράξη συνταγματική... 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Αυτό είπατε κύριοι... και αυτό τίμημα της δικής σας απόφασης το πληρώνει πανάκριβα και με χιλιάδες νεκρούς η Ελληνική κοινωνία. Δε θα επιλέξουμε εμείς αν αυτοί οι δικαστές είναι αφελείς ή υπήρξαν αμελέτητοι την κρίσιμη ώρα των αποφάσεων. Είναι όμως εκ των πραγμάτων επικίνδυνοι οι άνθρωποι που με τις αποφάσεις τους νομιμοποιούν καθεστώς επικυρίαρχου, σε μια ουσιαστικά καταργημένη χώρα. 

Αυτοί οι δικαστές επέλεξαν να εναποθέοσυν την αξιοπρέπειά τους σε τριτοκλασάτες αποφάσεις, ενώ προηγουμένως φρόντισαν να νομιμοποιήσουν την ασυδοσία του επικυρίαρχου. Όμως κανείς δεν πρόκειται να σας σεβαστεί κύριοι, όταν του δώσατε μόνοι σας το δικαίωμα να σας καθυποτάξει και να ασελγεί πάνω στο θεσμό, μετατρέποντάς τον σε χρήσιμο κατοχικό εργαλείο. 



Όφειλαν αυτοί οι δικαστές να γνωρίζουν, πως όταν παραδίδεις την εθνική αξιοπρέπεια προφασιζόμενος πως το κάνεις για να υπηρετήσεις το δημόσιο συμφέρον!!!, αργά ή γρήγορα θα έρθει και η ώρα της προσωπικής σου ταπείνωσης. Αυτό ακριβώς κάνουν τώρα, και τα συγκυβερνώντα ανδρείκελα, αλλά και οι πάτρωνες στους οποίους λογοδοτούν. 

Αυτό που κάνουν όλοι τούτοι κύριοι δικαστές, είναι να σας θυμίζουν με τον πλέον προσβλητικό για το θεσμό τρόπο, τί ακριβώς θεωρήσατε ως συνταγματικό με προηγούμενες αποφάσεις σας. 

Το δικαίωμά τους να είναι πάνω απ όλα και πάνω από όλους νομιμοποιήσατε... 

Το δικαίωμά τους να περιφρονούν τις αποφάσεις σας νομιμοποιήσατε... 

Το δικαίωμά τους να κάνουν ότι γουστάρουν νομιμοποιήσατε... 

Ε αυτό το δικαίωμα που τους αναγνωρίσατε λοιπόν, αυτό ασκούν και αυτήν την ώρα που η επαναπρόσληψη των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών βρίσκεται στον αέρα αφού το δημόσιο επιχειρεί να ακυρώσει την δικαστική απόφαση που διατάσσει την άμεση επιστροφή τους στις δουλειές τους... 

Και το ΔΝΤ στην έκθεση του χαρακτηρίζει κίνδυνο για την εφαρμογή του μνημονίου τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών με μια σκληρή ανακοίνωση παίρνει θέση και μιλά για «κοινωνικό εκβιασμό». 

Οι διοικητικοί δικαστές, μάλιστα, καλούν την εκτελεστική εξουσία να «σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις σε κάθε περίπτωση και όχι να επικαλείται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης μόνο όταν αυτές είναι αρεστές». 

Αλήθεια εσείς σεβαστήκατε τον εαυτό σας κύριοι δικαστές, όταν αποφανθήκατε πως είναι συνταγματικό να εκχωρείται στην κατοχική διοίκηση η εθνική κυριαρχία της χώρας??? Ανέμους; σπείρατε κύριοι δικαστές, θύελλες θερίζετε τώρα πια που σας έχουν βάλει στο χέρι. 

Στην ανακοίνωση τους οι διοικητικοί δικαστές εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους για «τη σταθερή άρνηση της Εκτελεστικής Εξουσίας να συμμορφώνεται σε δικαστικές αποφάσεις που παρεκκλίνουν από την πολιτική της». Και προχωρούν ένα ακόμη βήμα στέλνοντας μήνυμα με πολλούς αποδέκτες υπογραμμίζοντας. 

Λένε στην ανακοίνωσή τους: «Στο ίδιο κλίμα, οι διοικητικοί δικαστές αποδοκιμάζουμε τον κοινωνικό εκβιασμό που επιχειρείται δια μέσω των ευρείας δημοσιότητας πρόσφατων διαρροών του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με τις οποίες σε περίπτωση που τα δικαστήρια κρίνουν αντισυνταγματικές περικοπές αποδοχών επαγγελματικών ομάδων ή περικοπές συντάξεων, τότε το προκύπτον δημοσιονομικό κόστος θα καλύπτεται με νέα μέτρα που θα θίγουν τις ίδιες επαγγελματικές ομάδες στις οποίες αφορούν οι συγκεκριμένες αποφάσεις». 

Αντί περισσότερων σχολίων σας παραπέμπουμε στην παρακάτω σχετική μας ανάρτηση, και για όλα τα υπόλοιπα το λόγο έχει η ιστορία αλλά και αυτός ο λαός αν κάποια στιγμή αποφασίσει να αφυπνιστεί...




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα