Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Αυτός είναι ο ερωτικός χάρτης του άντρα ..!


Για να μην ψάχνεις το κορμάκι του πόντο πόντο, άνοιξε τα μάτια και διαβασε.
Για να βρεις τα κουμπιά του συντρόφου σου δεν χρειάζεται να είσαστε μαζί και εκατό χρόνια. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι λίγη ανατομία (τα βασικά δηλαδή - μη νομίζεις ότι θα σε ρωτήσουμε που βρίσκεται και ο λαγονοψoΐτης) ώστε να τον κάνεις μεταφορικά και κυριολεκτικά του...χεριού σου.

Εσωτερικό των Μηρών

Το πίσω μέρος των γονάτων και το εσωτερικό των μηρών είναι σημεία στο αντρικό σώμα που είναι εξαιρετικά ευαίσθητα. Ξεκίνα γλείφοντας και φιλώντας το πίσω μέρος των γονάτων και σιγά σιγά τράβα την ανηφόρα. Για ποικιλία άλλαξε και πόδι και ό,τι κάνει κάν' το αργά αργά. Καθόλη τη διάρκεια ρίχνε του κλεφτές ματιές στο πρόσωπο και όταν ανέβεις εκεί που καίγεται πολύ (που έλεγε και η Άντζυ) πλησίασε τα χείλη σου αρκετά κοντά χωρίς όμως να τον αγγίξεις. Βασανίσου (αυτή είναι η σωστή λέξη για να σκεφτείς).

Περίνεο

Και όμως το περίνεο είναι η τρίτη περισσότερο ερωτογενής ζώνη του αντρικού κορμιού. Η περιοχή αυτή που βρίσκεται ανάμεσα στην ηβική σύμφυση και στον κόκκυγα είναι γεμάτη απολήξεις νεύρων. Πάρε ένα μεταξωτό μαντίλι (εντάξει μετά δεν θα το βάλεις στα μαλλιά) και άφησέ το να αγγίξει τα πόδια του και το περίνεό του - αυτό θα τον κάνει να ανατριχιάσει ολόκληρο από ευχαρίστηση.

Οπίσθια

Μάντεψε δεν αρέσει μόνο σε σένα να του πιάνεις τον πωπό. Αρέσει και σε αυτόν. Για την ακρίβεια του αρέσει πολύ. Το να του τον πιάνεις και να τον ζουλάς του δείχνει πόσο πολύ τον θες. Όρμα λοιπόν.

Ώμοι


Εσύ το ήξερες πως αν τον αγγίξεις στους ώμους του στέλνει το μήνυμα της ασφάλεια και της άνεσης. Αμέ. Έρευνα που δημοσιεύτηκε κούκλα μου στο περιοδικό Psychological Science αναφέρει πως όταν ένα θηλυκό αγγίζει τον ώμο ή την πλάτη ενός άλλου ατόμου, αυτό το άτομο είναι ικανό να ρισκάρει περισσότερα χρήματα σε κάτι σε σύγκριση με το αν του το ζητούσε ή ένας άλλος άντρας τον άγγιζε. (Μα τόσο απλό ήταν να του ζητήσεις να σου πληρώσει το σέρβις του αυτοκινήτου και την άλλαγη στα λάστιχα;). Οι ερευνητές πιστεύουν πως ο λόγος που το γυναικείο άγγιγμα επηρεάζει έτσι είναι γιατί σε αυτό το άγγιγμα όλοι είμαστε εξοικειωμένοι από τη μητέρα μας. Άκου να δεις.

Λαιμός

Να φωλιάζεις στο λαιμό του είναι ένα δείγμα για το πόσο κοντά του έχεις έρθει και αυτό θα τον κάνει να νιώσει ζεστασιά και αγάπη. Το θέμα όμως του λαιμού δεν τελειώνει εδώ. Έχει και συνέχεια. Το να μυρίζεις τις ανδρικές φερομόνες κάνουν τον οργασμό σου (ναι τον δικό σου ντε) να είναι ένα βήμα πιο κοντά. Το σημείο όπου ο λαιμός ενώνεται με την ωμοπλάτη είναι η πηγή των φερομονών. Εκεί να σνιφάρεις.

Χείλη

Το φίλτρο, η κεντρική κορυφογραμμή του άνω χείλους, είναι σύμφωνα με τους αρχαίους προγονούς μας η πιο ερωτογενής ζώνη του σώματος. Δύο σημαντικά κρανιακά νεύρα βρίσκονται πολύ κοντά σε αυτή την επιφάνεια, οπότε καταλαβαίνεις...φίλα!

Αυτιά

Αγγίζοντας τα αυτιά προκαλείται μία σωματική και ψυχογενή διέγερση, γι αυτό και όλοι ερεθίζονται μόλις τους αγγίξεις εκεί. Κάνε διακριτικό μασάζ στον λοβό του και ψιθύρησέ του μέσα στο αυτί (μην φυσήξεις - μην φωνάξεις). Μίλα του λίγο βρώμικα. Μην βαριέσαι λέμε.

Μάτια

Αν θέλεις να μάθεις αν είναι μαζί σου και σκέφτεται πόσο ήρθε το ματς Παναθηναϊκός-Λεβαδιακός τότε δεν έχεις παρά να τον κοιτάξεις στα μάτια. Οι ερευνητές λένε πως τα μάτια φανερώνουν αν ο νους ταξιδεύει. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα μάτια ανοιγοκλείνουν περισσότερο όταν ο κάτοχος τους είναι αλλού και όχι συγκεντρωμένος. Με το γνωστό "blinking" μειώνεται η ποσότητα πληροφορίας που λαμβάνει ο εγκέφαλος και ίσως σε αυτό να οφείλεται ότι το αγόρι σου δεν έχει καταλάβει τίποτα από τα όσα του λες εσύ εδώ και μία ώρα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα