Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Η Αναδρομή του Ερμή στον Καρκίνο

Μία νέα αναδρομή ενόψει με αρκετά ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις στους πλανήτες που μας κάνουν να σκεφτόμαστε και να αναρωτιόμαστε. Γωνιακή η φετινή καλοκαιρινή αναδρομή του Ερμή κι αυτό δεν προκύπει μόνο από τη θέση του κοντά στο Μεσουράνημα, αλλά και από τη θέση άλλων πλανητών όπως της Σελήνης και του Ερμή, του Ουρανού, του Δία και του Πλούτωνα στις άλλες γωνίες του χάρτη.
Mercury Retrograde
Ανάγκη καταρχήν να λυθούν πολλά πρακτικά προβλήματα θα αναδείξει η αναδρομή του Ερμή με τον Πλούτωνα σε αντίθεση με το Μεσοδιάστημα Ερμή/Δία να δείχνει τους περιορισμούς της έμπνευσης, η οποία αν και πλούσια αυτό το διάστημα, θα δυσκολεύεται να γίνει πράξη.

Η δεύτερη αντίθεση από την άλλη του Άρη με τον Ουρανό θα αναδείξει την ανάγκη επιλογής ανάμεσα στο να φανούμε συνεργάσιμοι ώστε “να γίνει η δουλειά” και της ανάγκης μας από την άλλη για διατήρηση των προσωπικών ορίων της ανεξαρτησίας μας.
Ο όλος σχηματισμός του χάρτη, που θυμίζει για άλλη μία φορά Σταυρό, υποδηλώνει ότι συχνά οι επιλογές που έχουν σχέση με τις σχέσεις μας θα βραχυκυκλώσουν το αποτέλεσμα, όπως χαρακτηριστικά ίσως δείχνει και το τετράγωνο της χορηγού Σελήνης με τον αναδρομούντα Ερμή. Ο Ερμής θέλει να συνεννοηθεί, αλλά δεν έχει την ευκαιρία και η Σελήνη έχει άλλες προτεραιότητες από το να ακούσει τις εξηγήσεις του.
Δυσκολίες θα έχουν αρκετές μοίρες των ζωδίων κι όχι μόνο αυτές που συμβαίνουν οι όψεις, αλλά και άλλες που προκύπτουν από μεσοδιαστήματα πλανητών. Γι’ αυτό συχνά είναι δύσκολο να είμαστε ακριβείς στις μέρες των ζωδίων που θα επηρεάζονται.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τις μοίρες 4 ως 6 των παρορμητικών, τις μοίρες 10 ως 16 των ιδίων, τις μοίρες 17 ως 22 των σταθερών που εδώ και μήνες επηρεάζονται από τον Κρόνο, αλλά και τις μοίρες 6 ως 9 των παρορμητικών λόγω ωροσκόπου και μεσουρανήματος.
Αν λάβουμε υπόψη και εναλλακτικούς ζωδιακούς δε, όπως το δραγώνιο χάρτη που χρησιμοποιούμε τελευταία, στις αντίστοιχες μοίρες προστίθενται και οι 4 ως 16 των μεταβλητών αλλά και 19 ως 24 των παρορμητικών που επηρεάζονται επίσης.
Αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος ωστόσο… Γιατί με τη φετινή αναδρομή του Ερμή μία μοναδική ευκαιρία παρουσιάζεται για όσους δραστηριοποιούνται σε θέματα 9ου οίκου. Ο Ερμής στο μεσοδιάστημα Ήλιου / Δία δίνει μία μοναδική ευκαιρία για επιχειρήσεις που σχετίζονται με τη μορφή και τα σύμβολα του Καρκίνου και του 9ου οίκου. Συμβουλές, ακαδημαϊκές σπουδές, διαλέξεις, διάδοση γνώσεων, διδασκαλία, βιβλία εσωτερικής γνώσης, ευνοούνται ως δραστηριότητες στις οποίες μπορούμε να έχουμε μεγάλη επιτυχία.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα