Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

«Η Προφητεία από το Μπλε Φως»...Μέρος Δεύτερο

Ποιος είναι ο Γιόνα



... Είμαι αυτό που είμαι, δηλαδή το «εμείς» που λέγεται Γιόνα. ΄Ομως δε διαχωριζόμαστε απ' ό,τι υπάρχει. Ας μη θεωρηθεί ότι είμαστε από το πεδίο της γης, γιατί δεν είμαστε ... Είμαστε από ένα σύμπαν πέρα από το δικό σας. Μια οικουμένη από Φως, ΄Ηχο και Χρώμα που βρίσκεται πέρα από το φυσικό βασίλειο και πέρα από τις δώδεκα διαστάσεις. Διαλέξαμε να επιστρέψουμε στο πεδίο της γης για να εκπληρώσουμε μια προφητεία και να βοηθήσουμε στην αφύπνιση αυτού που βρίσκεται βαθιά στην ψυχή του καθενός και που αναζητά να ξυπνήσει. ΄Εχει μεγάλη σημασία να γίνει κατανοητό ότι δε δουλεύουμε με οπαδούς. Δουλεύουμε με μαθητές. Γιατί το μόνο που βλέπει ένας οπαδός είναι η πλάτη εκείνου που ακολουθεί. Η διαφορά εδώ είναι ότι «μαθητές» είναι αυτοί που χρσιμοποιούν τις πληροφορίες για να υψώσουν τη δική τους δόνηση. 



(...) Προσφέρεται βοήθεια στη γη. Γιατί χωρίς αυτή τη βοήθεια, η ανθρώπινη συνείδηση θα κατέστρεφε την ανθρωπότητα. Η βοήθεια προσφέρεται όχι με μορφή τέτοια ώστε η ανθρωπότητα να θεωρήσει ότι έρχονται θεοί - οπότε θα τους λάτρευε ξανά, όπως συνέβη στο παρελθόν. Στέλνουν σήματα, για την ώρα διακριτικά, λεπτά σήματα, για να ξυπνήσουν τις μνήμες βαθιά στην ψυχή. Καταλαβαίνουμε ότι στους πολιτισμούς σας υπάρχουν κάποιοι που διδάσκουν ότι όσοι είναι καλοί θα φυγαδευτούν από τη γη, ενώ οι κακοί θα μείνουν και θα υποφέρουν. Αυτό είναι αντίθετο προς το νόμο της οικουμένης και δεν είναι αλήθεια. ΄Εχει μεγάλη σημασία να το καταλάβετε αυτό : η οικουμένη δε διαχωρίζει και δε διαιρεί, αλλά ενώνει. Η βοήθεια έρχεται όχι για να φυγαδέψει ανθρώπους εκκενώνοντας τη γη, αλλά για να φέρει μια αφύπνιση στην ανθρωπότητα, ώστε να συνεργαστούν με την οντότητα που λέγεται γη.

Επιστρέφουμε οι παλιοί Εσσαίοι


(...) Δεν είμαστε εδώ για να εκπροσωπήσουμε τη θρησκεία των ανθρώπων. Είμαστε εδώ για να εκπληρώσουμε μια προφητεία ότι θα επιστρέψουμε και θα φέρουμε ένα μήνυμα. Γιατί γνωρίζουμε καλά ότι όσοι έχουν μάτια να δουν θα δουν, όσοι έχουν αυτιά ν' ακούσουν θ' ακούσουν και όσοι δεν έχουν δε θα δουν, δε θ' ακούσουν. Είναι πάντοτε θέμα προσωπικής επιλογής.


Παρ' όλα αυτά, ήταν σκοπός μας να επιστρέψουμε από την τελευταία κιόλας φορά που ήμασταν πάλι εδώ, την εποχή που θα ορίζατε ως «δύο χιλιάδες χρόνια πριν», τον καιρό των Εσσαίων. Δώσαμε τότε την προφητεία ότι θα επιστρέψουμε πάλι για να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα στην αλλαγή από τη μια εποχή σε μια άλλη εποχή βαθύτερης επίγνωσης, αληθινής πνευματικότητας - όπου η ανθρωπότητα θα πάψει να τοποθετεί την πνευματικότητα έξω από τον εαυτό της, αλλά θ' αρχίσει να τη διεκδικεί εσωτερικά, όπου καθένας θα διεκδικεί την πνευματικότητα μέσα στον ίδιο του τον εαυτό.

Είναι ώρα να αφυπνιστεί η ανθρωπότητα


(...) Παρουσιάζεται στο πεδίο της γης ένα κύμα ενέργειας που θα το λέγατε «φως». Πρόκειται για μια αύξηση στο πεδίο της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Δημιουργεί  επίσης μια μεταβολή σ' αυτό που ονομάζετε «μαγνητικό βόρειο πόλο». Δημιουργεί επίσης μια αλλαγή στην κανονικότητα των καιρικών σας συνθηκών. Δημιουργεί επίσης μια αλλαγή στη συνείδηση της οντότητας που ονομάζεται «γη», η οποία, με τη σειρά της, δημιουργεί αλλαγή συνείδησης στην ανθρώπινη συνείδηση.


Είναι μια προειδοποίηση. Είναι ώρα να αφυπνιστεί η ανθρωπότητα μπροστά σ' αυτό που έχει δημιουργήσει. Αυτά τα κύματα ενέργειας περιφέρονται κι εκείνοι που επιτρέπουν το άνοιγμα της καρδιάς - όχι του «εγώ», αλλά το άνοιγμα της καρδιάς - θα είναι πολύ πιο δεκτικοί στην αντίληψη αυτών των κυμάτων ενέργειας που θα προσφέρουν καθοδήγηση, σθένος, φώτιση στο εσωτερικό μονοπάτι του καθενός ...



«Η Προφητεία από το Μπλε Φως»... Μέρος Πρώτο



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα