Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Πηγή: FOSPHOTOS
Ο κύριος Σαμαράς, ο πρωθυπουργός επέμεινε να πάρει το υπουργείο παιδείας ο ΑνδρέαςΛοβέρδος. “Δεν το θέλει, ρε Αντώνη” του έλεγε ο Βενιζέλος. “Σύμφωνοι, να κάνεις υπουργούς κι άλλους εκτός ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, καλή η περίπτωση Λοβέρδου, παραμύθι φούρναρης ότι είναι της Ελιάς, όμως το παλληκάρι δεν το θέλει το παιδείας”.
Φαίνεται, όμως, ότι ο Σαμαράς είχε την λανθασμένη πληροφορία πως ο Λοβέρδος τρέφει μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρατική παιδεία. Στην αποτελεσματική λειτουργία των δημόσιων σχολείων. Γι' αυτό ήταν αμετάπειστος ο πρωθυπουργός.

Ο Λοβέρδος έχει τρία παιδιά, και τα τρία πάνε σε ιδιωτικό σχολείο, στο ίδιο σχολείο, την “Εκπαιδευτική Αναγέννηση” που είναι κλασάτο και κάργα επώνυμο. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα έχουμε υπουργό της ιδιωτικής εκπαίδευσης; Όχι, ακριβώς. Υπουργό που εκτιμά την ιδιωτική εκπαίδευση και απαξιώνει, δικαιολογημένα βέβαια, την δημόσια εκπαίδευση;
Παρακάτω. Αυτά τα άλλα που λέγονται δεν τα ξέρω. Λέω για τις φήμες ότι ο Λοβέρδος δεν πληρώνει δίδακτρα και για τα τρία του παιδιά. Περίεργο να συμβαίνει αυτό. Αν, όμως, συμβαίνει τότε υπάρχει θέμα. Λέμε. Ακαδημαϊκά.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα