Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Δείτε πως περπατάει μια γυναίκα και θα καταλάβετε τι είδους οργασμό έχει

orgasmosarx
Όσο και εάν σας ακούγεται παράξενο, επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο τρόπος που μια γυναίκα περπατάει δείχνει και τι είδους οργασμό έχει. Εάν έχει δηλαδή κολπικό, ή κλειτοριδικό. Συγκεκριμένα Βέλγοι ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Λούβεν παρατήρησαν σε 2000 γυναίκες τον τρόπο που περπατάνε και τον συνέδεσαν με το είδους οργασμού που έχει η κάθε μία.
Κατέληξαν λοιπόν πως όσες γυναίκες περπατάνε και περιστρέφουν την λεκάνη τους έχουν μάλλον κολπικούς οργασμούς όταν κάνουν σεξ, ενώ όσες περπατάνε με μικρά βηματάκια, μάλλον για να φτάσουν σε οργασμό θα πρέπει να «ενεργοποιήσουν» την κλειτορίδα τους.

Οι επιστήμονες έδωσαν στις 2.000 γυναίκες να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο. Μεταξύ των ερωτήσεων υπήρχε και μια ερώτηση που αφορούσε στο είδος οργασμού που είχαν. Αφού συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο, οι ερευνητές έβαλαν τις γυναίκες να περπατήσουν και κατέγραψαν με κάμερα το περπάτημα τους. Στη συνέχεια έδειξαν τα καταγεγραμμένα πλάνα σε σεξολόγους οι οποίοι κλήθηκαν να πουν τι είδους οργασμό είχε η κάθε γυναίκα.
orgasmos3
Οι σεξολόγοι έλαβαν υπόψη τους ότι η σεξουαλική πράξη και η διείσδυση αλλάζει τον τρόπο που περπατάει μια γυναίκα και το εντυπωσιακό είναι πως για κάθε μια από τις 2000 που είδαν το περπάτημα τους, οι σεξολόγοι βρήκαν στο 100% το είδος του οργασμού που είχε η κάθε γυναίκα. Δηλαδή οι απαντήσεις των γυναικών ταυτίστηκαν με τις διαπιστώσεις των σεξολόγων.
orgasmos2
“Η ανάλυσή μας έδειξε πως η μεγαλύτερη περιστροφή της λεκάνης και των σπονδύλων όταν περπατούν, καθώς και το μεγαλύτερο μήκος του δρασκελισμού είναι χαρακτηριστικά των γυναικών που έχουν κολπικό οργασμό. Συνήθως στο βάδισμά τους διακρίνει κανείς περισσότερη «ρευστότητα», ενέργεια, αισθησιασμό, ελευθερία και απουσία πλαδαρών ή μπλοκαρισμένων μυών” τόνισε ο επικεφαλής της έρευνας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα