Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Δουλεία δουλεία δουλεία και δουλεία!


Samaras-doyleiaΔηλώσεις, ατάκες και papaya madoles ακούμε τις τελευταίες 5-6 ημέρες από τους παλιούς και νέους ανασχηματισθέντες πολιτικούς. Μέσα σε όλα αυτά τα θεατρικά δρώμενα, κάνει αισθητή την παρουσία του και ο εργασιομανής Πρωθυπουργός μας.
Τις προάλλες ο κος Σαμαράς μας είπε ότι το σύνθημα -της νέας κυβέρνησης- είναι «Δουλειά δουλειά δουλειά και δουλειά».Επειδή με τους πολιτικούς δεν είσαι και πολύ σίγουρος για αυτά που λένε και εννοούν, μάλλον θα πρέπει να δούμε αν έχει γίνει κάποιο λάθος στον τονισμό της λέξης «Δουλειά».
Λέω λοιπόν, μήπως επάνω στη χαρά του ο Αντωνάκης μετακίνησε τον τόνο μία θέση πιο μπροστά, άνθρωποι είμαστε και… Κάπως έτσι γίνονται οι παρεξηγήσεις, τι μπορεί να κάνει όμως ένας λάθος τονισμός, ε;


Άδικο θα έχει να βγει “αύριο” και να μας πει «Μπερδεύτηκα,δουλεία ήθελα να πω και όχι δουλειά». Με τόσα που έχει κατά νου του να κάνει για να μας σώσει, κάπου λογικό δεν είναι να μπερδευτεί;
Εκείνο που επίσης με έκανε να έχω απορίες, είναι τα χαμόγελα των δημοσιογράφων όταν περίμεναν -με αγωνία- να ακούσουν τι θα πει ο κος Σαμαράς. Τι όμορφα χαμόγελα ήταν αυτά, μου έφτιαξαν τη διάθεση. Κυρίως εκείνη η ξανθούλα δημοσιογράφος, τι όμορφες θεατρικές παραστάσεις βλέπουν τα δόλια τα ματάκια μου! Λες να είναι όλα καλά και εγώ να μη μπορώ να το καταλάβω; Γιατρέ μου, βοήθεια!


Μέχρι σήμερα η ομάδα αυτών που μας έβγαλε στις αγορές, από την κρίση και έφερε το “πλεόνασμα”, δούλευε πάρα πολύ για να τα καταφέρει -σύμφωνα πάντα με αυτά που έλεγαν και δε μας δούλευαν πολύ-.
Ο περίφημος ανασχηματισμός θα πρέπει να έγινε για να τους ξεκουράσει λίγο και αργότερα, τους ξαναβάζει στο “παιχνίδι”. Αφού είναι γνωστό ότι «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», ο λόγος που άλλαξε κάποιους είναι ένα μικρό rotation που χρειαζόταν να γίνει, ως φαίνεται. Ακόμα και οι καλύτεροι παίχτες, θέλουν μια αποφόρτιση βρε παιδιά.
Θα δουλέψουν και οι νέοι λοιπόν Υπουργοί και λοιποί συγγενείς για να μας υποδουλώσουν ακόμα πιο καλά. Τυχαίο είναι αυτό που έλεγαν οι Άρειοι «Η εργασία απελευθερώνει»; Φυσικά και όχι, γι αυτό και θα μας στρώσουν στην (δουλική) εργασία, πρέπει να απελευθερωθούμε αδέλφια!
Πάντως, ευτυχώς που είναι και το Μουντιάλ και χαλάρωσαν οι αντιδράσεις του -κοιμισμένου κατά άλλα- λαού, ευτυχώς!
Μετά θα κάνουμε και εμείς τις δικές μας διακοπές και νταξ, από Φθινόπωρο τώρα και… βλέπουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα