Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Δεν αποκλείεται να τον έκαψαν ζωντανό…



Τραγικό θάνατο βρήκε στη 1μιση τη νύχτα, ένας παλιός Ροδίτης, στην οδό Πισάνδρου, στην Παλιά Πόλη, όταν το σπίτι του τυλίχθηκε στις φλόγες. Πρόκειται για τον 64χρονο Ηλία Φανούρη, γνωστό και ως “Μπρούνο” ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στο ντοκιμαντέρ που ήταν αφιερωμένο στα “καμάκια της Ρόδου” με τίτλο “Οι Κολοσσοί του Έρωτα”.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε από περιοίκους για την φωτιά στο συγκεκριμένο σπίτι κι όταν έφθασε εκεί με δύο οχήματα και έξι άνδρες, κατάφερε να ελέγξει γρήγορα τη φωτιά η οποία σημειωτέων είχε επεκταθεί σε όλο το σπίτι.
Οι πυροσβέστες, όταν μπήκαν στο εσωτερικό να κάνουν έλεγχο, εντόπισαν ένα απανθρακωμένο πτώμα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο Εισαγγελεάς, κινητοποιήθηκε η Ασφάλεια Ρόδου και δόθηκε εντολή να σπεύσει στο σημείο ιατροδικαστής.
Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας
Κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ σήμερα τα ξημερώματα, περιέγραψαν τον συμπολίτη μας, ως ένα βιοπαλαιστή που διέμενε μόνος του στο συγκεκριμένο σπίτι και προσπαθούσε να επιβιώσει κυνηγώντας το μεροκάματο.
Χθες το απόγευμα, επιστρέφοντας στο σπίτι του, εκμυστηρεύτηκε σε μια από τις γειτόνισσές του ότι ήταν εξαιρετικά χαρούμενος, επειδή είχε καταφέρει να κερδίσει σημαντικό ποσό ως μικροπωλητής που ήταν.
Μια μαρτυρία που αποκαλύπτει η ΡΟΔΙΑΚΗ, αφορά έναν άγριο καυγά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο μοιραίο σπίτι. Οι γείτονες, χαρακτηρίζουν την φωτιά περίεργη και όχι τυχαία και επισημαίνουν ότι δεν αποκλείεται να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Στο πλαίσιο αυτό, στρέφονται και οι έρευνες των διωκτικών μας αρχών. Επιτόπου βρίσκεται αυτή την ώρα κλιμάκιο της Ασφάλειας Ρόδου, του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο ιατροδικαστής.
Μέχρι αυτή την ώρα πάντως, δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος που να επιβεβαιώνει τις παραπάνω υποψίες.
Η φωτιά ξέσπασε πιθανότητα απο διαρροή φιάλης γκαζιού, ενώ μέσα στο σπίτι βρίσκονταν και το μοτοποδηλατο του άτυχου συμπολίτη μας, το οποίο επίσης τυλίχθηκε στις φλόγες.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα