Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ


Με ποιον είσαι, ρε; Με τον Ολυμπιακό ή, με τον Παναθηναϊκό. Είσαι με το καλό και επειδή η ομάδα σου εκπροσωπεί το καλό είσαι μαζύ της κι όχι με την άλλη που είναι βρώμικη, παρασκηνιακή, αμαρτωλή. Έτσι δεν είναι;
Δεν είσαι με το κακό, είσαι με το έντιμο, το καθαρό, το υγιές και γι’ αυτό είσαι με την ομάδα σου.Με την Ελλάδα είσαι ή, με την Τροία; Εδώ σε θέλω. Σηκώθηκαν τα τομάρια οι Έλληνες να καταλάβουν την Τροία, όχι οι Τρώες να έρθουν στην Ελλάδα. Εσύ με ποιον είσαι; Ελληνικά μιλούσαν και οι Τρώες, την ίδια θρησκεία είχαν, τους ίδιους Θεούς. Σε ρωτάω με ποιον είσαι εσύ; Με τους Έλληνες ή, με τους Τρώες.

Να σου αποκαλύψω κάτι φοβερό, με την ευκαιρία ότι κατά τον Ερατοσθένη το 1184, σα σήμερα στις 11 Ιουνίου, έπεσε τελικά η Τροία στα χέρια των επιδρομέων Ελλήνων. Είναι γνωστό ότι για τον τρωϊκό πόλεμο μιλάει ο τυφλός ποιητής, ο Όμηρος, με το έπος του Ηλιάδα. Το Ίλιον είναι η Τροία.
Λοιπόν. Η μεγάλη αποκάλυψη. Όποιος ξέρει να διαβάζει θα διαπιστώσει ότι ο Όμηρος δεν έχει καλή κουβέντα ούτε για έναν Έλληνα, Αχιλλέα, Οδυσσέα, Αίαντα, Αγαμέμνωνα, Μενέλαο, όλα αυτά τα καθάρματα που παράτησαν τα βασίλειά τους για να πάρουν εκδίκηση επειδή ένα πουτανάκι, η Ωραία Ελένη, την κοπάνησε με τον Πέρση Πάρη.
Παρακάτω. Είμαι με τον Όμηρο. Ο καλός του έργου για τον ποιητή είναι ο Τρώας Έκτωρ. Αυτός είναι ο γίγαντας. Σ’ αυτουνού το στόμα ο Όμηρος βάζει την τεράστια κουβέντα «Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης».
Λοιπόν; Με ποιον είσαι, με το σωστό, με το ηθικό ή, με το άδικο, με τον επιτιθέμενο. Με τους δικούς σου ή, με τους ξένους.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα