Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ποια είναι τα 13 εκατοστά που θα κάνουν τις γυναίκες να σας θέλουν;

pennis1
«Τελικά μετράει το μέγεθος ή η τεχνική κατά τη διάρκεια του σεξ;» Μεταξύ σοβαρού και αστείου το ερώτημα αυτό βασανίζει πολλούς άνδρες. Την απάντηση δίνει μια νέα έρευνα από αυστραλούς επιστήμονες. Συμφωνά με τα αποτελέσματα οι γυναίκες προτιμούν περισσότερο έναν άνδρα που το μόριο του είναι μεγαλύτερο των 13 εκατοστών παρά έναν άνδρα με μεγάλες πλάτες, μικρούς γοφούς και όμορφο. Προσέξτε γράφουμε προτιμούν δεν γράφουμε απορρίπτουν.
Η έρευνα έγινε από το Εθνικό πανεπιστήμιο της Αυστραλίας και δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS). Εκατον πέντε γυναίκες διαφορετικών ηλικιών κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα: πότε ένας άνδρας είναι ελκυστικός σεξουαλικά.
Φυσικά το συντριπτικό ποσοστό απάντησε «τον ιδανικό άνδρα» με το όμορφο πρόσωπο, τον αρρενωπό, με τις μεγάλες πλάτες, αλλά έθεσε σαν βασική προϋπόθεση ότι το μήκος του πέους τους θα πρέπει να ξεκινάει από τα 13 εκατοστά και πάνω. (Δηλαδή να είναι μεγαλύτερο από το μήκος που έχει το 98% των ανδρών της Ιταλίας).
pennis3
Οι συμμετέχουσες είδαν εικόνες γυμνών αντρών (με τη μορφή τρισδιάστατων μοντέλων σε ηλεκτρονικό υπολογιστή) και έκριναν πόσο τους ήταν σεξουαλικά επιθυμητοί. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες έδιναν τεράστιο βάρος στο μέγεθος καθώς επίσης όταν αυτό συνοδευόταν από μια μέτρια έως όμορφη εξωτερική εμφάνιση.
Ο καθηγητής Michael Jennions, της Ερευνητικής σχολής Βιολογίας ANU, τόνισε ότι «οι άνθρωποι έχουν ελαφρώς μεγαλύτερο και πιο χοντρό πέος συγκριτικά με το μέγεθος του σώματός τους σε σύγκριση με άλλα πρωτεύοντα θηλαστικά. Πιστεύεται ότι (προτού ο άνθρωπος φορέσει ρούχα) τα θηλυκά χρησιμοποιούσαν το μέγεθος του πέους σε έναν άντρα ως τον πιο καθοριστικό παράγοντα κατά την επιλογή συντρόφου»


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα