Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Βρήκε στο ίντερνετ πώς πιάνουν κροκόδειλο ο Απόστολος Γκλέτσος, πήρε το πρώτο πλοίο για Ρέθυμνο

gkletsos_dundee

Αίσιο τέλος είχε η διαδικτυακή αναζήτηση του δημάρχου Στυλίδας, Απόστολου Γκλέτσου που πέρασε τις τελευταίες πέντε μέρες ψάχνοντας στο ίντερνετ πώς μπορεί να πιάσει κανείς ζωντανό έναν κροκόδειλο, με απώτερο σκοπό να είναι αυτός που θα καταφέρει να αιχμαλωτίσει τον περιβόητο κροκόδειλο που εντοπίστηκε σε λίμνη του Ρεθύμνου. Τελικά, ο πρώην ηθοποιός και μέλλων πρόεδρος του κόμματος «Τελεία» κατάφερε να εντοπίσει αναλυτικό οδηγό για την αιχμαλωσία του επικίνδυνου ερπετού σε φόρουμ που βρισκόταν κάπου μεταξύ της έβδομης και της ένατης σελίδας των αποτελεσμάτων του Google.

Συνεργάτες του Θεσσαλού άρχοντα της τοπικής αυτοδιοίκησης μαρτυρούν πως η ασυνήθιστη είδηση κίνησε εξαρχής το ενδιαφέρον του κ. Γκλέτσου, ο οποίος άρχισε την αναζήτησή του στο διαδίκτυο το πρωί της περασμένης Παρασκευής, πληκτρολογώντας αρχικά «πώς πιάνω κροκόδειλους» και «δολώματα και παγίδες για κροκόδειλο» με πενιχρά όμως αποτελέσματα. Χωρίς να το βάλει κάτω, ο Απόστολος Γκλέτσος συνέχισε την προσπάθεια για το υπόλοιπο της ημέρας αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, κάνοντας διάλειμμα μόνο για φαγητό και ξεκούραση.
Κάποια στιγμή, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, ο κ. Γκλέτσος σκέφτηκε μήπως μια αναζήτηση στα αγγλικά θα είχε μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας, όμως παράτησε αυτήν την ιδέα μόλις η αναζήτησή του για «crocodile get catch me» δεν απέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Έπρεπε να περάσουν πέντε ολόκληρα μερόνυχτα και να φτάσει το πρωί της Τετάρτης για να καταφέρει, χωμένος πια βαθιά στα δαιδαλώδη «μονοπάτια» του διαδικτύου, να εντοπίσει το κυπριακό φόρουμ όπου έμπειροι φυσιοδίφες του Αμαζονίου έδιναν λεπτομερείς συμβουλές για τη συμπεριφορά, τις συνήθειες, τους τρόπους αντιμετώπισης αλλά και τις μεθόδους αιχμαλώτισης άγριων κροκοδείλων. Αμέσως, ο κ. Γκλέτσος κάλεσε έναν αγρότη της περιοχής και του ζήτησε να τον μεταφέρει πάραυτα στην Αθήνα, από όπου αναχώρησε με το πρώτο πλοίο της Cretan Lines για το Ρέθυμνο, ενημερώνοντας προηγουμένως τον δήμαρχο της περιοχής για τις προθέσεις του.
«Τα έχω βρει όλα» δήλωσε στις κάμερες προτού επιβιβαστεί στο πλοίο. «Μόλις φθάσω θα κατευθυνθώ αμέσως προς τη λίμνη του Φράγματος των Ποταμών, θα βάλω στολή, μάσκα, βατραχοπέδιλα και αναπνευστήρα και θα βουτήξω. Έτσι, ο κροκόδειλος θα νομίσει ότι είμαι σαλάχι και θα με πλησιάσει, οπότε θα βρω την ευκαιρία να μαγκώσω το ξύλο που έχω μαζί μου ανάμεσα στα δόντια του και να τον τραβήξω στην ακτή» συμπλήρωσε ο τέως «σκληρός» της ελληνικής τηλεόρασης, ο οποίος διαβεβαίωσε χαμογελαστός τους παρευρισκόμενους πως «όλα θα πάνε καλά».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα