Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ούτε στα καφενεία

Εικόνα Κινούμενα Φρύδια
Με την ανεδαφική βεβαιότητα που τον χαρακτηρίζει, ο Αντώνης Σαμαράς καθησύχασε κυβερνητικούς βουλευτές στο καφενείο της Βουλής ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, διότι, όπως μεταφέρεται επί λέξει σε δημοσιεύματα ότι είπε, πιθανόν έχουν βρεθεί οι απαραίτητοι 180 για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει και ούτε πρόκειται να εξασφαλίσει 180 βουλευτές.
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει και ούτε πρόκειται να εξασφαλίσει 180 βουλευτές, αλλά τα λέει αυτά, όπως ακριβώς άλλα έλεγε πριν εκλεγεί και άλλα αφού εξελέγη.

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει και ούτε πρόκειται να εξασφαλίσει 180 βουλευτές, αλλά τα λέει αυτά, όπως λέει κατά καιρούς διάφορα για την ανάπτυξη και άλλα σουξεδιάρικα.
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει και ούτε πρόκειται να εξασφαλίσει 180 βουλευτές, αλλά τα λέει αυτά, μπας και τρομάξει κανέναν αμφιταλαντευόμενο βουλευτή, ώστε να μειώσει το κάζο του να υπολείπεται κατά πολύ ο αριθμός των βουλευτών που θα εξευρεθεί τελικά.
Μπορεί να τα λέει αυτά ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά έχει πάψει από καιρό να έχει κάποια σημασία το τι λέει ο Αντώνης Σαμαράς, ακόμα και στα καφενεία, ή μάλλον κυρίως σε αυτά –της Βουλής ή αλλού.
Και αυτό το τελευταίο, ότι δηλαδή έχει πάψει από καιρό να έχει κάποια σημασία το τι λέει ο Αντώνης Σαμαράς, είναι ο βασικότερος λόγος για τον οποίο ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει και δεν θα βρει 180 βουλευτές.
Απόδειξη το γεγονός ότι ούτε εσάς, εδώ που τα λέμε, σας ενδιαφέρει ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει και ούτε πρόκειται να εξασφαλίσει 180 βουλευτές
Υπάρχουν κι άλλες αποδείξεις, αλλά αφού δεν σας ενδιαφέρει, αυτό φτάνει…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα