Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Οι αγγελιοφόροι των Ανώτερων Κόσμων



Πριν εμφανιστούν οι μεγάλοι αγγελιοφόροι των Ανώτερων Κόσμων, ο αριθμός των μέντιουμ, των channel και των ψυχικών θα αυξηθεί και θα δημιουργήσουν μελλοντικά εμπόδια και δυσκολίες για εκείνους τους πραγματικούς Μυημένους που θα έρθουν μετά απ’ αυτούς. Αλλά αυτό θα είναι ένα τεστ για την ανθρωπότητα ώστε να αποδείξει αν έχει αρκετή διάκριση και αν είναι αντάξια να ωφεληθεί από τις αποκαλύψεις των Μυημένων.
Αυτοί οι Μυημένοι ποτέ δεν θα ισχυριστούν πράγματα, αλλά θα μας δώσουν βαθύτερη σοφία, βαθύτερες αποκαλύψεις και μεγαλύτερη ομορφιά. Από τους καρπούς τους θα τους γνωρίσετε.
Αυτοί οι Μυημένοι θα δώσουν την κυριότερη έμφαση πάνω στις υπερβατικές αξίες τις ζωής, πάνω στις αρετές τις καρδιάς, πάνω στην απάρνηση και στο μοίρασμα. Δεν θα ασχοληθούν με τα προσωπικά προβλήματα και τα συμφέροντα των ανθρώπων αλλά θα μας αποκαλύψουν την Ατραπό που μας οδηγεί σε ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας και στους Ανώτερους Κόσμους. Δεν θα είναι μάντεις, ή άτομα που λένε τις προηγούμενες ζωές ή που διαβάζουν την αύρα· αλλά θα μας αποκαλύψουν το λαμπρό μέλλον και θα μας ενθαρρύνουν να μοχθήσουμε με όλα τα μέσα προς την επίτευξή του.
Θα μας φέρουν ομορφιά από ανώτερες σφαίρες, ομορφιά που όχι μόνο θα μας δώσει χαρά αλλά θα αφυπνίσει την Ωραία Κοιμωμένη μέσα απ’ την καρδιά μας. Δεν θα είναι έμποροι της χωριστικότητας αλλά οι προφήτες της σύνθεσης και της ενότητας.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Other Worlds


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα