Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Τεράστια Τρύπα Ανοίγει Σε Ρωσικό Χωριό Του Οποίου Το Όνομα Σημαίνει «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» (Βίντεο)

επιστήμονες-αμηχανία-by-γίγαντας-hole-in-γη-άνοιξε-up-Ρωσία-Σιβηρία-yamal-end-of-the-world

“Και σάλπισε ο πέμπτος άγγελος, και είδα ότι έπεσε ένα αστέρι από τον ουρανό στη γη, και του δόθηκε το κλειδί του φρέατος της αβύσσου. Και άνοιξε το φρέαρ της αβύσσου· και ανέβηκε καπνός από το φρέαρ σαν καπνός από ένα μεγάλο καμίνι· και σκοτείνιασε ο ήλιος και ο αέρας από τον καπνό του φρέατος” Αποκάλυψη 9:1,2.

Για να το θέσω ήπια,  επιστήμονες από όλο τον κόσμο, γεμάτοι αμηχανία, συρρέουν σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ρωσίας για να διερευνήσουν μια τεράστια τρύπα, βάθους εκατοντάδων μέτρων, που εμφανίστηκε ξαφνικά  στην περιοχή της χερσονήσου Yamal της βόρειας Ρωσίας στη Σιβηρία. Αυτό που εξάπτει είναι ότι η ονομασία «Yamal» μεταφράζεται ως  «το τέλος του κόσμου".


Μια επείγουσα αποστολή έχει ξεκινήσει για να εξετάσει έναν τεράστιο κρατήρα που έχει εμφανιστεί στην πλούσια σε φυσικό αέριο Βόρεια Σιβηρία. Ασυνήθιστες αεροφωτογραφίες δείχνουν μια μυστηριώδη τρύπα που οι ειδικοί λένε  ότι μπορεί να έχει έως και 262 μέτρα πλάτος, στη χερσόνησο Yamal της βόρειας Ρωσίας.

«Μια επιστημονική ομάδα έχει σταλεί για να ερευνήσει την τρύπα « Ανέφερε η Siberian Times . Η αιτία της ξαφνικής εμφάνισης της τρύπας στην Yamal - το οποίο μεταφράζεται ως «το τέλος του κόσμου» - στο βόρειο άκρο της Σιβηρίας δεν είναι ακόμη γνωστή.


Υπάρχουν εικασίες στο διαδίκτυο, σχετικά με τον κρατήρα που υποδηλώνουν «την άφιξη ενός εξωγήινου σκάφους». Οι ειδικοί λένε ότι το σκούρο χρώμα  γύρω από το εσωτερικό χείλος του κρατήρα δείχνει «εκτεταμένη καύση», η οποία περιέκαψε τις άκρες του.


Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα