Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα

Ένας προκλητικός μήνας ξεκίνησε σήμερα ξημερώματα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα. Ο χάρτης εισόδου μας δείχνει ένα Λέοντα αποτραβηγμένο στην άνεση του σπιτιού του παρέα με το Δία, έναν Ήλιο διακοπών στην ουσία, όπου καθένας θα φροντίσει το χώρο ή “το μαγαζί του” και θα αδιαφορήσει περισσότερο για τα δημόσια και τα κοινά. Το τετράγωνο της κατά τα άλλα πολύ τυχερής συνόδου με τον Άρη και τους Δεσμούς θα δείξει ότι ζητήματα υγείας, ψυχολογικής ή σωματικής ίσως διαταράξουν την επιθυμούμενη άνεση και ηρεμία των διακοπών και οδηγήσουν σε αναστατώσεις.
Sun Ingress in Leo

Φορτωμένος με τρία ΤΑΥ τετράγωνα ο χάρτης και ένα Μεγάλο Τρίγωνο, το μόνο που δεν είναι, είναι αδιάφορος. Τα ταξίδια πιθανόν να εμποδιστούν και να αναγκαστούμε να παραιτηθούμε από αυτά, το καφεδάκι στη γειτονιά όμως θα είναι η παρηγοριά μας, ενώ παρατηρούμε και κουτσομπολεύουμε ίσως την κακοτυχία των άλλων. Τα οικονομικά θα έχουν κάποια τύχη, αλλά με σκαμπανεβάσματα και χωρίς να αποπνέουν εμπιστοσύνη, ενώ συχνά χρήματα θα ξοδευτούν σε ζημιές που θα πρέπει να επιδιορθωθούν και προβλήματα στην εργασία (π.χ. χάλασε το μηχάνημα και θέλει επισκευή).
Η μετακίνηση θέλει αρκετή προσοχή και επιφύλαξη, ενώ στις παρέες προσοχή πρέπει να δοθεί στο να μην λέμε παραπάνω λόγια από ότι πρέπει, γιατί εύκολα δυο παραπάνω λόγια μπορεί να είναι αυτά που δεν έπρεπε να πούμε, για να γίνει παρεξήγηση. Στα δημόσια πράγματα θα επικρατήσει μία πειθαρχία, που για μας θα νομιστεί συχνά αυταρχισμός, αλλά θα λειτουργήσει σταθεροποιητικά για τις εξωτερικές σχέσεις του κράτους.
Ο αδύναμος κρίκος της λεγόμενης σταθερότητας βέβαια (με εξάρσεις του Ουρανού ενδεχομένως σε φυλακές ή ιδρύματα) θα είναι ο κόσμος, η Σελήνη, που είναι ο αδύναμος κρίκος στο YOD που σχηματίζεται με Κρόνο και Ουρανό.
Τα μεσοδιαστήματα που εμπλέκουν τις γωνίες του χάρτη πάντως είναι επιρρεπή σε εκπλήξεις. Ουρανός = Ερμής/Μεσουράνημα και Ωροσκόπος και Ήλιος=Άρης/Ωροσκόπος υποδηλώνει ευαισθησία στο απρόσμενο, στο κάτι που μπορεί να συμβεί, ενώ από την άλλη ο Βόρειος Δεσμός=Ήλιος/Μεσουράνημα υποδηλώνει διάθεση της κυβέρνησης να πάρει σημαντικές αποφάσεις μες το καλοκαίρι που θα τους επηρεάσουν όλους και με τον λαό Σελήνη σε αναμονή (Σελήνη=Ήλιος/Ωροσκόπος) του τι θα αποφασιστεί για να πάρει ανάλογα θέσει.
Με λίγα λόγια, όσο οι περισσότεροι θα είμαστε διακοπές και θα βασανιζόμαστε από το καζανάκι που δεν τρέχει, κάποιες αποφάσεις μπορεί να ληφθούν που θα μας αφορούν όλους, αλλά υπάρχει και η περίπτωση του ξαφνικού καλοκαιρινού τσαφ (μια εξεγερσούλα, μια πυρκαγιά) που θα αλλάξει την ατζέντα όλων.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα