Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Το κάρβουνο και το διαμάντι


Μην πιστεύεις ότι βλέπεις και ότι ακούς γιατί καταλήγεις να είσαι ένα κάρβουνο αναμμένο από τον θυμό. Δυστυχώς κάποιοι παίζουν με τον πόνο μας, με τις συνειδήσεις μας, με τα πιστεύω μας με αποτέλεσμα να μας ρίχνουν στον δρόμο μας πληροφορίες μέσα από εικόνες και λόγια για να μας ανεβάσουν τα επίπεδα θυμού, οργής, μίσους, έχθρας.


Ένα πειραματόζωο «οφείλει» να περάσει από διάφορα εκπαιδευτικά στάδια και δρόμους για να μπορέσουν οι ερευνητές να βγουν σε πόρισμα. 

Έτσι εμείς οι κοινοί θνητοί έχουμε γίνει ακούσια πειραματόζωα. Οι πληροφορίες που μας δίνουν είναι οι περισσότερες κατασκευασμένες για να δουν πότε θα γίνει η έκρηξη και προς πια κατεύθυνση.
Όμως κάθε άνθρωπος από τη φύση του έχει έναν μηχανισμό που λέγεται Ανώτερο ένστικτο. Όχι το ένστικτο της επιβίωσης γιατί αυτό κατατάσσεται στην γήινη περιβολή μας, αλλά στο Ανώτατο επίπεδο που μας έχει δώσει ο Δημιουργός Πατέρας μας. Αυτός ο μηχανισμός στήριξης και υποστήριξης ενεργοποιείται απόλυτα και ολοκληρωτικά μέσα από την συνεχόμενη προσευχή και από την ανάγκη μας να επικοινωνούμε με την Πηγή μας, με την Ουσία μας. Δηλαδή με την πραγματική μας Μήτρα. Η πρώτη μήτρα που γνωρίσαμε ήταν αυτή της μητέρας μας, όπου εκεί και από εκεί πήραμε τα γήινα ένστικτα. Αλλά η ουσιαστική μας Μήτρα είναι δομημένη εκεί ψηλά στα Ύδατα του Σύμπαντος.
Πώς ενεργοποιούμε αυτό το ένστικτο ? Όσο επιτρέπουμε να μιλάει η εσωτερική μας φωνή και απομονώσουμε τις αισθήσεις μας από τη λογική μας και τις μεταφέρουμε στα βάθη της καρδιάς μας.
Και επειδή δυστυχώς την απόλυτη αλήθεια δεν θα την μάθουμε ποτέ από τα στόματα των ισχυρών, επειδή για εκείνους είμαστε μόνο αριθμοί και κέρδη, θα την μάθουμε μέσα από την Ουράνια Πηγή μας που είναι δεμένη απόλυτα με την καρδιά μας. 

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην του έχει δώσει το ένστικτό του, η εσωτερική του φωνή, δρόμο αλήθειας. Μόνο που επειδή έχουμε συνηθίζει να προστάζει η λογική και εμείς να χορεύουμε στον ρυθμό της, το ενδεχόμενο να μην ακούσουμε τη φωνή είναι το πιθανότερο. Έτσι όταν γίνει αυτό που μας έλεγε το μέσα μας πραγματικότητα, τότε στεναχωριόμαστε και μετανιώνουμε που δεν ακούσαμε.
Το κακό είναι πως όσο πιο πολύ απόσταση κρατάμε από αυτή τη φωνή τόσο εξασθενεί με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να ακούγεται τόσο ψιθυριστά κι έτσι να πέφτουμε απόλυτα στην παγίδα της λογικής.
Για να ενεργοποιήσεις αυτή τη φωνή και να την κάνεις πιο δυνατή από αυτή της λογικής, βάλε στη μέρα σου την προσευχή. Μην αφήσεις ούτε μέρα χωρίς την προσευχή. Μπορείς να ξεκινήσεις με 5 λεπτά και σιγά σιγά να αυξάνεις τον χρόνο.  


Αυτά που βλέπεις και ακούς άφηνέ τα με πίστη στην καρδιά σου, στην εσωτερική σου φωνή κι εκείνη θα σε μετατρέψει από κάρβουνο που καίει σε διαμάντι. Σε ένα ουσιαστικό και αναλλοίωτο Είμαι Παιδί Του Θεού.  




Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα