Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Αριθμολογία


Η ημερομηνία γέννησης και το όνομά μας αποκαλύπτουν το ταξίδι της ζωής μας, Μας βοηθούν να ανακαλύψουμε ποια μαθήματα ήρθαμε να μάθουμε σ’ αυτή τη ζωή και το ρόλο μας στη γη,
Να κατανοήσουμε όσα έχουν συμβεί στη ζωή μας,
Να ενισχύσουμε τη διαίσθησή μας,
Να ανακαλύψουμε τι λαχταράμε στα βάθη της ψυχής μας
Να βρούμε την κατεύθυνση και τον σκοπό της ζωής μας καθώς και τα κρυμμένα χαρίσματα μας

0 Αριθμός Πορείας Ζωής
Μάθε τη σημασία του αριθμού της ημερομηνίας γέννησής σου...
Το όνομά μας μπορούμε να το αλλάξουμε, αλλά η ημερομηνία γέννησης δεν αλλάζει ποτέ. Η ημερομηνία γέννησης αποκαλύπτει τον Αριθμό Πορείας Ζωής που είναι ο πρώτος από τους πέντε Βασικούς Αριθμούς
Η ημερομηνία γέννησης δηλαδή η μέρα, ο μήνας και το έτος που γεννηθήκαμε έχει να αφηγηθεί μια ιστορία για σας. Ονομάζεται Αριθμός Πορείας Ζωής και στην αριθμολογία είναι πολύ σημαντικός γιατί δείχνει ποιον δρόμο θα ακολουθήσετε. Δείχνει τις έμφυτες ικανότητες και τα ταλέντα σας. Εδώ ακόμη θα αναζητήσετε το επάγγελμά και τις δυνατότητές σας
Αν νιώθετε ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο, πρέπει να διαβάσετε τι έχει να πει ο Αριθμός Πορείας Ζωής για σας. Κι ακόμη κι αν ξέρετε ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο, ο Αριθμός Πορείας Ζωής θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το γιατί.



Βρίσκοντας τον Αριθμό Πορείας Ζωής
Υπολογίζεται προσθέτοντας όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησης. Δηλαδή προσθέτοντας τη μέρα, το μήνα και το έτος που γεννηθήκατε.
Αν η μέρα που γεννηθήκατε είναι διψήφια (παραδειγμα:22 Ιουλίου 1985) κάντε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό. Το 22 ανάγεται σε 2 + 2 = 4.
Βρείτε τον αριθμό του μήνα. Ο Ιούλιος, για παράδειγμα, έχει αριθμό 7. Δίνουμε εδώ έναν πίνακα για να βρείτε τον αριθμό του μήνα που γεννηθήκατε.

Οι Μήνες και οι Αριθμοί τους
Ιανουάριος        1
Φεβρουάριος     2
Μάρτιος             3
Απρίλιος            4
Μάιος                 5
Ιούνιος               6
Ιούλιος               7
Αύγουστος         8
Σεπτέμβριος       9
Οκτώβριος      (10) ή 1
Νοέμβριος       (11) ή 2
Δεκέμβριος      (12) ή 3 


Αφού βρείτε τον αριθμό του μήνα, προσθέστε τον στον αριθμό την μέρα. Έτσι για το παράδειγμά μας, 22 Ιουλίου
Ημέρα γέννησης: 22= 2+2=4
Μήνας:7
Ετος γέννησης: 1985= 1+9 +8+5= 23= 5
Αριθμός Πορείας Ζωής: Ημέρα γέννησης + μήνας γέννησης + έτος γέννησης
Στο παράδειγμα μας έχουμε: μέρα 4+ μήνας 7+ έτος 5= 16= 1+6=7
Πρέπει πάντα να συμπεριλαμβάνετε και τα τέσσερα ψηφία, όταν κάνετε αναγωγή στο έτος. Για παράδειγμα, μερικοί λένε ότι γεννήθηκαν το 42 ή το 59. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλα τα ψηφία του έτους, δηλαδή μην προσθέσετε μόνο 5 + 9 για το 1959. Προσθέστε 1+9+5+9.


Ο Αριθμός Πορείας Ζωής μπορεί να δείχνει θετικές δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα και την καριέρα. Δείχνει τους τομείς στους οποίους θα διακριθείτε ακόμη και χωρίς εκπαίδευση. Μπορείτε να βασιστείτε σ’ αυτή την ενέργεια σαν πηγή δύναμης γιατί αντιπροσωπεύει αυτά που έχετε (έμφυτες ικανότητες και ταλέντα). Ο δρόμος την ζωής σας θα σας οδηγήσει προς την ανεξαρτησία και θα μάθετε τα οφέλη την ελευθερίας, θα σας διδάξει να στέκεστε στα πόδια σας, να στηρίζεστε στις δυνάμεις σας όταν είναι απαραίτητο και να αποκτήσετε δυνατό χαρακτήρα..
Ο Αριθμός Πορείας Ζωής καθορίζει το γενικό τόνο της εμπειρίας την ζωής!


Αριθμός Πορείας Ζωής 1
 
Τα άτομα με Αριθμό Πορείας Ζωής 1 μερικές φορές δουλεύουν για διάφορες εταιρείες σε ποικίλες θέσεις, νιώθοντας ταυτόχρονα μια αόριστη δυσαρέσκεια χωρίς να ξέρουν τον λόγο. Όταν αυτοί οι άνθρωποι ξεκινήσουν μια δική τους δουλειά, βρίσκουν ξαφνικά τον εαυτό τους. Αυτό συμβαίνει γιατί εκείνοι που έχουν Αριθμό Πορείας Ζωής 1 θέλουν να ηγούνται και δεν τους ταιριάζει να παίρνουν διαταγές από άλλους.
Είστε γεννημένοι ηγέτες και ο δρόμοι σας στη ζωή θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να δείξετε αυτή την ικανότητα. Έχετε εκτελεστικά και διαχειριστικά προσόντα, αν και μπορεί να είναι σε λανθάνουσα κατάσταση για ένα διάστημα, όσο θα αναπτύσσονται. Το δυνατό πρωτοποριακό σας πνεύμα, το κουράγιο και η αποφασιστικότητα σας θα σας υπηρετήσουν καλά σε αυτό το δρόμο.
Ποιες είναι οι επαγγελματικές σας δυνατότητες αν έχετε Πορεία Ζωής 1;
Για καριέρα προσφέρεται οποιαδήποτε κατάσταση σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις μοναδικές σας ιδέες; και το πρωτοποριακό σας πνεύμα. Αναζητήστε έναν τομέα, όπου μπορεί να χρησιμοποιήσετε την ευστροφία σας όπως οι επιχειρήσεις, η υγεία, η ψυχαγωγία, η διοίκηση, ή ακόμη και ένα βιβλιοπωλείο.

 
Αριθμός Πορείας Ζωής 2
 
Ο δρόμος· σας θα σας οδηγήσει στην επιδίωξη της ισορροπίας και της αρμονίας σε όλα όσα κάνετε. θα μάθετε τα οφέλη της συνεργασίας του συμβιβασμού και της υπομονής και θα γίνετε ειρηνοποιοί. Αφού αφομοιώσετε αυτά τα χαρακτηριστικά θα προχωρήσετε στην επόμενη φάση της Πορείας Ζωής που είναι να φέρνετε τους άλλους πιο κοντά.
Γεννηθήκατε για να σχετίζεστε με τους άλλους και για να φροντίζεται οι άλλοι να σχετίζονται καλά μεταξύ τους. Αν προμηνύεται μια σύγκρουση, το άτομο με Αριθμό Πορείας Ζωής 2 θα κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει. Αν έχετε Αριθμό Πορείας Ζωής 2 θα πρέπει να θυμάστε να μην αγνοείτε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας ενώ ταυτόχρονα φροντίζετε να συνεργάζονται οι άλλοι μεταξύ τους.
Τα άτομα με Πορεία Ζωής 2 είναι τρομερά ευαίσθητα τόσο ευαίσθητα, που πρέπει να προσέχουν για να μην γίνονται «χαλί» να τους πατήσουν. Αυτοί οι άνθρωποι είναι γεννημένοι ειρηνοποιοί, δουλεύουν καλύτερα στα παρασκήνια και μπορούν να κάνουν πολλά για τον υπόλοιπο κόσμο.
Τι επαγγελματικές δυνατότητες έχει η Πορεία Ζωής 2;
Θα τα πάτε καλύτερα σε δουλειές που σας επιτρέπουν να μεσολαβείτε, να διαπραγματεύεστε, να φροντίζετε τις λεπτομέρειες, να προσφέρετε συμπαράσταση ή να συγκεντρώνετε πληροφορίες. Αν βρείτε μια δουλειά που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την ευαισθησία σας, θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε ένα από τα μεγαλύτερα ατού σας και σίγουρα θα πετύχετε. 


Αριθμός Πορείας Ζωής 3
 
Ο δρόμος σας θα σας κάνει να είστε δημιουργικοί και αυθόρμητοι ταυτόχρονα, να ζείτε τη ζωή οας με χαρά και φαντασία, θα μάθετε τα οφέλη της αισιοδοξίας και του ενθουσιασμού και πώς να εκφράζετε τα συναισθήματα και τη ζωντάνια οας. Αφού αφομοιώσετε αυτές ας αρχές, θα περάσετε στην επόμενη φάση της Πορείας Ζωής 3 που είναι να εμπνέετε τους άλλους.
Η Πορεία Ζωής 3 σημαίνει ότι θα χρησιμοποιείτε τα δημιουργικά σας χαρίσματα (ιδιαίτερα την ικανότητά σας στη χρήση του λόγου) για να λέτε την αλήθεια σας, η οποία θα είναι μια σύνθεση από δημιουργικές ιδέες, αισιόδοξες απόψεις για τον κόσμο και μιας μοναδικής ικανότητας να διατυπώνετε τις δικές σας ανακαλύψεις. Αφού μάθετε να μιλάτε από την καρδιά (ένα μάθημα που θα το κερδίσετε με σκληρή δουλειά), θα εμπνέετε τους άλλους γύρω σας.
Είστε γεννημένοι για επικοινωνία και το πνεύμα και η ανεμελιά σας θα βοηθήοουν τους άλλους ανθρώπους να βλέπουν τη χαρά σε κάθε κατάσταση. Τα άτομα με Αριθμό Πορείας Ζωής 3 είναι καλλιτεχνικά και δημιουργικά, διαθέτουν ευφράδεια, ζωγραφίζουν εικόνες με λέξεις που κεντρίζουν τη φαντασία και την κατανόηση όσων έχουν την τύχη να τους ακούσουν. Με μια Πορεία Ζωής 3, η έμπνευση που προσφέρετε στους άλλους έγκειται στον τρόπο που μιλάτε και διατυπώνετε τις απόψεις σας, καθώς και στη δημιουργική σας προσέγγιση προς τη ζωή. Το σήμα κατατεθέν σας είναι η δημιουργική σπίθα σε ό,τι κι αν κάνετε.
Ποιες είναι οι επαγγελματικές σας δυνατότητες;
Με τον Αριθμό Πορείας Ζωής 3, θα κάνετε καλά οτιδήποτε το καλλιτεχνικό, όπως συγγραφή, διαλέξεις, σχεδιασμός, εικονογράφηση, χορός ή ηθοποιία. Μπορείτε να γίνετε εξαιρετικοί προπονητές γιατί ξέρετε να ενθαρρύνετε και να παρακινείτε. Θα τα πάτε επίσης καλά σε κάθε δουλειά στην οποία έχουν οικονομική αξία τα συναισθήματα, όπως οι δημόσιες σχέσεις ή η εξυπηρέτηση πελατών. 
 
Αριθμός Πορείας Ζωής 4
 
Ο δρόμος σας θα σας οδηγήσει στη σκληρή και συστηματική δουλειά, θα μάθετε τα οφέλη της αφοσίωσης και της τήρησης των κανόνων, ενώ θα παραμένετε πιστοί και σταθεροί στους στόχους σας. Με έναν Αριθμό Πορείας Ζωής 4, το βασικό στοιχείο της ζωής σας πρέπει να είναι η αξιοπιστία κι αφού μάθετε αυτό το μάθημα θα περάσετε στην επόμενη φάση που είναι να χτίσετε κάτι μακροπρόθεσμο.
Είστε γεννημένοι «οικοδόμοι», επειδή η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική για σας. Οι άλλοι απευθύνονται σε άτομα με Πορεία Ζωής 4 για να διαχειριστούν, να ελέγξουν και να φροντίσουν να είναι όλα στη θέση τους. Αν έχετε Πορεία Ζωής 4, ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να μην δημιουργείτε αναστατώσεις, να προχωρείτε αργά και σταθερά και να φροντίζετε να είναι όλα σιγουρεμένα και στη σωστή τους θέση
Οι εκφράσεις που έρχονται στο νου σχετικά με την Πορεία Ζωής 4 δεν είναι πάντα διασκευαστικές, ιδιαίτερα αν τις λέει ένας 3 ή ένας 5. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως, ότι πρέπει να υπάρχει και κάποιος που θα φροντίζει να είναι ομαλός ο δρόμος, ώστε αυτοί που είναι λίγο απερίσκεπτοι να μην συναντούν απρόσμενα εμπόδια. Τα άτομα με Πορεία Ζωής 4 μπορεί να είναι συντηρητικά, αλλά είναι επίσης εκείνα τα άτομα που προγραμματίζουν και προβλέπουν, ώστε εμείς οι υπόλοιποι να μπορούμε να διασκεδάσουμε.
Οι επαγγελματικές σας ευκαιρίες και δυνατότητες: με έναν Αριθμό Πορείας Ζωής 4
Έχετε φυσικό ταλέντο σε δουλειές όπως η διαχείριση συστημάτων ή κατασκευών, ή η λογιστική, θα τα πάτε επίσης καλά σε οποιαδήποτε δουλειά στην οποία παίζει σημαντικό ρόλο η οργάνωση, η διοίκηση, η εκπαίδευση, οι επιχειρήσεις ή όπου απαιτείται προσεκτική διαχείριση εγγράφων ή προϊόντων, θα πετύχετε σε μια δουλειά όπου χρειάζεται δημιουργία και συντήρηση συστήματος, ή όπου θα δουλεύετε για να χτίσετε πράγματα με διαρκή αξία.

 
Αριθμός Πορείας Ζωής 5
 
θα συναντήσετε πολλούς ανθρώπους στο δρόμο σας και θα καλωσορίζετε κάθε αλλαγή θεωρώντας την μια νέα ευκαιρία με άγνωστα αποτελέσματα. Με έναν Αριθμό Πορείας Ζωής 5, το βασικό στοιχείο την ζωής σας είναι η αλλαγή κι αφού μάθετε αυτό το μάθημα θα περάσετε στην επόμενη φάση που είναι η προάσπιση την ελευθερίας.
Οι άλλοι αριθμοί μπορεί να θεωρούν ότι τα άτομα με Αριθμό Πορείας Ζωής 5 είναι δύσκολα, ότι περιορίζονται και δεσμεύονται ή ακόμη χειρότερα ότι είναι αναξιόπιστα. Είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψη μας ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι πραγματικά αναξιόπιστοι, απλώς η προσοχή τους έχει μικρή διάρκεια. Όταν τους τραβήξει το ενδιαφέρον κάτι καινούριο, ξεχνούν ό,τι τους ενδιέφερε πριν από μια στιγμή και ορμούν να εξερευνήσουν τη νέα ευκαιρία.
Είστε γεννημένοι προοδευτικοί, προνοητικοί, φιλελεύθεροι, υπερβολικοί στους επαίνους και για αυτό το λόγο είστε επίσης εξίσου καλοί σε πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες. Αν έχετε Αριθμό Πορείας Ζωής 5, κατά πάσα πιθανότητα είστε καλοί στις πωλήσεις, το μάρκετινγκ ή την προώθηση οποιουδήποτε είδους και πιστεύετε στην ελευθερία όλων, ελευθερία του λόγου, της κίνησης ή των ασυνήθιστων προτιμήσεων και επιλογών.
Τα επαγγέλματα που είναι καλύτερα για σας είναι η δουλειά με το κοινό, οι εταιρίες που ακολουθούν νέες τάσεις, η επικοινωνία, η διαφήμιση, η δημοσιότητα ή οι πωλήσεις. Με άλλα λόγια, οποιαδήποτε δουλειά απαιτεί ενέργεια και δύναμη και όχι ρουτίνα. Θα τα πάτε επίσης καλά ως ντέντεκτιβ ή ως συγγραφείς ιστοριών μυστηρίου! Τέλος, σας ταιριάζουν τα ταξίδια.


Αριθμός Πορείας Ζωής 6
 
Αυτός ο δρόμος θα σας οδηγήσει να ζείτε υπεύθυνα στο σπίτι και τη δουλειά, να επιτύχετε μια ισορροπία ανάμεσα οτο τι δίνετε στους άλλους και π παίρνετε από αυτούς. Είστε σε έναν δρόμο υπηρεσίας και βοήθειας κι αφού μάθετε αυτό το μάθημα θα προχωρήσετε στην επόμενη φάση, την επίτευξη ισορροπίας ανάμεσα στο π δίνετε και τι παίρνετε. Ο δάσκαλος που όχι μόνο διδάσκει αλλά και βοηθά ενσαρκώνει το νόημα μιας Πορείας Ζωής 6. Ποιος είναι ο δάσκαλος που έφερε σημαντική αλλαγή στη δική σας ζωή;
Είστε γεννημένοι για σύμβουλοι, επειδή συμπονάτε και νοιάζεστε για τους άλλους. Αγαπάτε τους πάντες, από το πιο μικρό παιδί μέχρι και το πιο γέρικο και στριμμένο σκυλί. Οι άλλοι αναζητούν όσους έχουν Αριθμό Πορείας Ζωής 6 για να ζητήσουν τη συμβουλή τους. Μπορείτε κάλλιστα να ασχοληθείτε μ’ αυτό επαγγελματικά, ων σύμβουλος, δάσκαλος ή θεραπευτής. Με μια Πορεία Ζωής 6, θα μάθετε πώς να επιτύχετε μια ισορροπία ανάμεσα στην οικογενειακή και την επαγγελματική σαν ζωή και θα προσπαθήσετε να κάνετε πιο όμορφο τον κόσμο γύρα) σαν.
Ποιες είναι οι επαγγελματικές δυνατότητες μιας Πορείας Ζωής 6; θα σας αρέσει οποιαδήποτε δουλειά στον τομέα των υπηρεσιών, στην οποία μπορείτε να κάνετε τη ζωή πιο άνετη, εύκολη και πολυτελή για τους άλλους. Η ιατρική, η πώληση επίπλων, η διακόσμηση, τα προϊόντα ομορφιάς, οι οικογενειακές ή οι οικιακές επιχειρήσεις, η διδασκαλία και η συμβουλευτική είναι τομείς στους οποίους έχετε φυσικό ταλέντο. Περιττό να πούμε ότι το ίδιο ισχύει για την κηπουρική και όλες τις σχετικές δραστηριότητες

 
Αριθμός Πορείας Ζωής 7
Ο δρόμος σας θα σας οδηγήσει να μελετάτε, να δοκιμάζετε και να αναλύετε τα πάντα, γιατί με Αριθμό Πορείας Ζωής 7 δεν μπορείτε να δεχθείτε τα πράγματα επιφανειακά, θα αναζητείτε το νόημα την ύπαρξης και θα εξερευνάτε συνεχών τα μυστήρια και το ανεξήγητο για να βρείτε το νόημα στη ζωή σαν. Αφού μάθετε αυτό το μάθημα, θα προχωρήσετε στην επόμενη φάση να μοιραστείτε την πνευματική σας σοφία με τους άλλους.
Είστε γεννημένοι αναζητητές, στον πνευματικό, φιλοσοφικό, επιστημονικό ή τεχνολογικό τομέα και λόγω αυτήν την μοναχικής εξερεύνησης του αγνώστου, οι άλλοι θα σαν αναζητούν για τη σοφία σας. Οι άνθρωποι με Αριθμό Πορείας Ζωής 7 είναι συχνά δάσκαλοι ή καθηγητές κι έχουν εξειδικευθεί σε κάποιο τομέα. Αυτή ακριβώς η εξειδίκευση του 5 καθιστά την προφανή πηγή στην οποία στρέφονται οι άλλοι για να πάρουν απαντήσεις.
Το 7 χαρακτηρίζεται από μοναχικότητα και μυστικοπάθεια κι αυτό μπορεί να εκφραστεί είτε με ανώτερες είτε με κατώτερες δονήσεις.
Με το 7 για Αριθμό Πορείας Ζωής, μπορείτε να εργαστείτε σε επαγγέλματα όπως προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, ειδικός τεχνολογίας, ή οποιαδήποτε δουλειά απαιτεί ανάλυση, εξαγωγή συμπερασμάτων, επιστημονικές γνώσεις ή τεχνικές ικανότητες. Η λογιστική επίσης μπορεί να σας προκαλέσει κάποιο ενδιαφέρον, αν και συνήθως εκεί βρίσκουμε τους αριθμούς 4 ή 2. Οποιοσδήποτε τομέας, στον οποίο μπορείτε να μελετάτε, να σκέφτεστε ή να επικοινωνείτε με τις ανώτερες δυνάμεις, όπως η νομική και η διδασκαλία, ή η πορεία ενός πνευματικού ηγέτη, ενός μοναχού ή μοναχής, ταιριάζει επίσης με έναν Αριθμό Πορείας Ζωής 7.

 
Αριθμός Πορείας Ζωής 8
 
Ο δρόμος σας θα σας οδηγήσει στη διαφοροποίηση του χρήματος και της πραγματικής αξίας της ζωής. Είναι ένας δρόμος κυριαρχίας, όπου πρέπει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη φυσική σας δύναμη και εξουσία. Δεν είναι εύκολος δρόμος (δεν θεωρείται τυχερός), αλλά αφού μάθετε αυτό το μάθημα θα προχωρήσετε στην επόμενη φάση -να είστε επικεφαλής.
Είστε γεννημένοι για αφεντικά, γεννημένοι για να δουλέψετε σε επιχειρήσεις ή μεγάλους οργανισμούς. Τα άτομα με Αριθμό Πορείας Ζωής 8 ξέρουν ότι είναι μοναχικά στην κορυφή, αλλά η δύναμη και η εξουσία είναι κάτι που προσελκύουν από φυσικού τους, έτσι, όταν πρέπει να ληφθεί μια απόφαση, οι άλλοι στρέφονται σε αυτούς. Η ανταμοιβή για όσους έχουν Αριθμό Πορείας Ζωής 8 δεν θα είναι αναγκαστικά οικονομική, αλλά μπορεί να έλθει με τη μορφή των επιτευγμάτων και την κληρονομιά που θα αφήσετε πίσω σας.
Ποιες είναι οι επαγγελματικές σας δυνατότητες; Οποιοσδήποτε τομέας στον οποίο μπορείτε να είστε επικεφαλής, γενικός διευθυντής επιχείρησης, οικονομικός διευθυντής, διαχειριστής, οικονομικός σύμβουλος, κτηματομεσίτης, ή ακόμη και αθλητικός διευθυντής, είναι τέλειος για τον Αριθμό Πορείας Ζωής 8, τον άνθρωπο της εξουσίας. Είστε εξαιρετική επιλογή για δικαστές, επικεφαλής νοσοκομείων, προέδρου τραπεζών -ή για οποιαδήποτε δουλειά, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιδιαίτερα καλή σαν κρίση. Επιπλέον, όλες οι δραστηριότητες που σχετίζονται με επιχειρήσεις είναι ιδανικές για αυτό τον αριθμό, γιατί το περιβάλλον των επιχειρήσεων προσφέρεται για να το οργανώσετε και να το κατευθύνετε επιβάλλοντας την κυριαρχία σας.


Αριθμός Πορείας Ζωής 9
 
Ο δρόμος σαν θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι όλα τα πράγματα είναι αλληλένδετα μεταξύ τους. Είναι ένας δρόμος συμπαντικής αγάπης που μαθαίνει τη συμπόνια και την ανεκτικότητα. Αφού μάθετε αυτό το μάθημα, θα προχωρήσετε στην επόμενη φάση την ανοχή για όλους και την κατανόηση του πόσο σημαντικό είναι να νοιαζόμαστε για τους άλλους.
Είστε γεννημένοι θεραπευτές και οι θεραπευτικές σας ικανότητες μπορεί να εκφραστούν με τη συγγραφή, τη σύνθεση, τη ζωγραφική ή τη γλυπτική. Με άλλα λόγια, δραστηριότητες με τις οποίες έρχεστε σε επαφή με τους άλλους και συνδέεστε πραγματικά μαζί τους. Με έναν Αριθμό Πορείας Ζωής 9, θα μάθετε επίσης πως να απαγκιστρώνεστε και να αφήνεστε, να παραδίδετε τον εαυτό σας για χάρη του ευρύτερου καλού. Εκείνοι που έχουν Αριθμό Πορείας Ζωής 9 καταλαβαίνουν αληθινά τον Χρυσό Κανόνα και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί δεν τον καταλαβαίνουν και οι άλλοι.
Οι επαγγελματικές επιλογές που ταιριάζουν στον Αριθμό Πορείας Ζωής είναι οι διεθνείς επιχειρήσεις, οι τέχνες (οίκος το θέατρο, η λογοτεχνία, ο κινηματογράφος, ο χορός, η γλυπτική, η αγγειοπλαστική, η ζωγραφική, η συγγραφή και η καλλιτεχνική διαχείριση), η εκπαίδευση και η υγεία. Επιπλέον, κάθε μορφή δουλειάς που έχει σκοπό να βοηθήσει, να θεραπεύσει ή να εξανθρωπίσει, ανήκει σε αυτό τον ανθρωπιστή αριθμό.

αριθμολογία
kay lagerquist & lisa lenard


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα