Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ο Σατανάς, είναι ο Άρχων του Κόσμου Τούτου...

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Σατανάς, είναι ο Άρχων του Κόσμου Τούτου...


Όπως λέει και ο Τίτλος του άρθρου, ο Σατανάς, είναι ο Άρχων του Κόσμου μας.

Τι είναι ομως ο Σατανάς ; 

Υπάρχει ; 

Ο Σατανάς, είναι Θεός. Ο Θεός της Ύλης.

Είναι Πατέρας ολων των οντων που κατοικούν στην Γη. Είναι η φύση. Είναι η Γαία. Είναι η χαρά και οι απολαύσεις του κόσμου μας. Είναι η Φθορά και ο Θάνατος. Είναι η Απώλεια. Είναι η Διχόνοια. Είναι η μικρότητα. Είναι το Σύμβολο του Εγωισμού. Είναι ο Εγωισμός. 



Ο Σατανάς είναι δημιούργημα, οπως ολα τα πλάσματα στο σύμπαν. Υφίσταται μόνο σε τρισδιάστατους κόσμους . Υφίσταται μόνο, σε χαμηλών κραδασμών κόσμους. Είναι κοσμική δύναμη, τμήμα του Όλου. Τμήμα της Ύπαρξης και ολων των "τμημάτων" της Συνολικής Κτίσεως στο σύμπαν. Αλλά υφίσταται μόνο σε κόσμους σαν την Γη. Μόνο στην Ύλη, οπως την γνωρίζουμε στον κόσμο μας.

Έχει Θετική μα και Αρνητική Όψη. Η φύση του, καταστροφική .

Είναι η φυσική δύναμη που εχθρεύεται την Συλλογικότητα. Είναι η φυσική δύναμη που κρατάει τους ανθρώπους διχασμένους και σε μόνιμη διαμάχη. Είναι η ισχύς της ιδιας της βαρύτητας, του κόσμου μας. 

Υπάρχει μέσα μας και εξω απο εμας. Κάθε Άνθρωπος ξεχωριστά, είναι ο Σατανάς. Κάθε ον που βιώνει ανθρώπινη εμπειρία, είναι ο Σατανάς. Είναι ο Θρόνος των Δαιμόνων, αγαθών τε και κακοποιών. Είναι ο Δράκος, που οφείλεις να νικήσεις, εαν και εφόσον επιθυμείς να ανέλθεις σε ανώτερα στρώμματα ζωής και συνείδησης. Είναι εχθρός εσώτερος. Εχθρός ολων μας.

Είναι η φωνή της διαβολής και της διαστρέβλωσης. Είναι η φωνή της Έπαρσης και της αλαζονείας. Είναι η φωνή που σε ωθεί στο μίσος, την οργή και την άρνηση της αγάπης σαν βίωμα. Είναι η κατοικία της Ερήμου. Είναι η απόλυτη Μοναξιά και η κόλαση της επίγειας ευχαρίστησης . 

Είναι ο Μέγας Δάσκαλος. Μα και ο Μέγας Εχθρός.

Σε διδάσκει μέσα απο τον Πόνο και την Οδύνη. Μέσα απο την επιθυμία και την δίψα για ζωή. 

Πρωθυπουργοί, Διευθυντές, Βασιλιάδες, Χρηματιστές και Τραπεζίτες, ειδωλοποιημένοι διδάσκαλοι, Αυτοκράτορες, Τραγουδιστές και λατρεμμένοι καλλιτέχνες. Όλοι τους, είναι δαίμονες. Όλοι τους, είναι ο Σατανάς. Οτιδήποτε προάγει το Εγω, εναντι του Εμείς, είναι Σατανάς. Πολλοί μεγάλοι διδάσκαλοι, οταν η συνείδηση τους με τον φυσικό τους θάνατο αποχώρησε απο αυτό τον κόσμο, ειδωλοποιήθηκαν και λατρεύτηκαν, είτε σκόπιμα, είτε λόγω δυναμικής . Το είδωλο τους, είναι Σατανάς. Απο πυξίδα και οδηγοί, εγιναν μορφές εγκλωβισμού στην ύλη. Όταν ο Ιησούς Χριστός στις γραφές λέει "Εγω ειμί το Φως και η Αλήθεια", αποκλείοντας οποιοδήποτε αλλο ον της ύπαρξης απο το Φως και την Αλήθεια, μεταμόρφωσε το είδωλο του σε Σατανά. Όταν μαχόταν στην Έρημο τον Σατανά, μαχόταν τόσο τον ιδιο του τον Εαυτό , με τον πειρασμό της επίγειας εξουσίας και βασιλείας, οσο και "πνευματικούς" προκατόχους που ηταν Ενθρονισμένοι. Τον Ιησού Χριστό οι πιστοί του και τα Ιερατεία τον μετέτρεψαν σε Σατανά, διότι τον παρουσίασαν σαν την μόνη οδό λύτρωσης και Σωτηρίας και επι του ονόματος του, εχτισαν είδωλα διαστρεβλώνοντας τα πανανθρώπινα μηνύματα του. Ο Σατανάς εκπροσωπεί το Μέγα Θηρίο. Το 666. Τον ιδιο τον Άνθρωπο, ως κύριο και κυρίαρχο της φύσης. Είναι η φυσική δύναμη που μετατρέπει τον Άνθρωπο σε τέρας. Είναι η φυσική δύναμη εκείνη, που ωθεί ανθρωπο να εκμεταλλευτεί τους συνανθρώπους του και να φερθεί σαν θηρίο στην οικουμένη .

Είναι η δύναμη εκείνη που σε δένει με την επίγεια ζωή και με τις φθαρτές και μάταιες χαρές της. Είναι η δύναμη εκείνη που σε κάνει να νομίζεις πως υπερέχεις των υπολοίπων η πως είσαι ξεχωριστός. Είναι η δύναμη εκείνη που σε εγκλωβίζει στον μικρόκοσμο σου, ερμηνεύοντας κατα το δοκούν και οπως σε συμφέρει τον κόσμο , την κοινωνία και το σύμπαν. 

Είναι η δύναμη εκείνη με τα χίλια πρόσωπα και τις χίλιες υποσχέσεις. Η δύναμη που διασφαλίζει εις τους αιώνες, πως απαξ και δεν Αγαπήσεις με πύρινη φλόγα και δεν θυσιάσεις την υπαρξή σου σε κάτι ανώτερο απο εσένα δεν πρόκειται ποτέ να απεγκλωβιστείς τόσο υλικά οσο και μεταθάνατον απο την κόλαση της ματαιότητας αυτού του κόσμου.

Είναι η δύναμη εκείνη που ενισχύει την Λογική και την ορθότητα της ερμηνείας της φύσης διαμέσου της υλικής πραγματικότητας. Η δύναμη εκείνη που κάνει τον κάθε εναν απο εμας τυφλό και μικρότερο απο το μεγαλείο που εμφυτα κρύβουμε μέσα μας.

Είναι ο Πατέρας της αμαρτίας, γιατί η αμαρτία , είναι η τροφός και η συντήρηση της επίγειας ζωής. 

Είναι ο Δράκος που διασφαλίζει πως ελάχιστοι θα διαβούν την Πύλη του "Παραδείσου". 

Είναι η μαύρη φλόγα της αυθαίρετης αυτοθέωσης, που νομοτελειακά θα οδηγήσει στον Ναρκισσισμό και την σύγκρουση με τους υπόλοιπους ανθρώπους, μα και στην ανωριμότητα και μικρότητα της ψυχής και της εσώτερης διάνοιας. 

 Είναι η δύναμη εκείνη που μας οδηγεί στο να μην δεχόμαστε και να μην ακούμε τίποτα πέρα απο οτι μας βολεύει και μας χαιδεύει την ύπαρξη.

Είναι η δύναμη εκείνη που εκ των εσω (διότι εντός μας κατοικεί) θα κάνει πολλούς απο εσας που θα διαβάσετε το κείμενο να πείτε "τι μαλακίες λέει αυτός μωρε".

Είναι η δύναμη εκείνη που μας οδηγεί να αναζητήσουμε τα Ουράνια στα επίγεια, κάνοντας μας λάτρεις του πλούτου ως μέσο επίτευξης τους.

Είναι Αυτός, που θα θολώσει την κρίση τρέφοντας το θηρίο μέσα μας . Είναι Εκείνος, που θα σε οδηγήσει στον Ορθολογισμό και την "Επιστήμη" , ενω θα θολώσει την κρίση σου, απο το να αντικρύσεις το οτι είσαι και φέρεσαι ως θηρίο.

Είναι ο Άρχων του Ψεύδους, διότι ψεύτικος είναι ο κόσμος της ύλης. 

Είναι ο πατέρας και η μητέρα της Λαγνείας, διότι η λαγνεία είναι η κατώτερη φύση και όψη του Έρωτα, η οποία πέρα απο φυσικό και αναγκαίο συστατικό για την διαιώνιση της ζωής, είναι και Αιτία ασθένειας και προσκόλλησης στο νερό που δεν σε ξεδιψάει ποτέ, καθώς σε μεταμορφώνει σε θηρίο αδάμαστο και ανεξέλεγκτο . Το Ύδωρ της σάρκας και των απολαύσεων της. 

Είναι η δύναμη που μετέτρεψε τους πρώτους ζηλωτές του Αναστάσιμου μηνύματος, σε φορείς του Σατανά . Άλλωστε ο Αναστάς, είναι η αντεστραμμένη οψη του Σατανά. 

Είναι η Ισχύς. Είναι η Αγριότητα. Είναι η φυσική δύναμη του ατομικού και συλλογικού Εγωισμού.

Είναι ο Πατέρας των ειδώλων, διότι τα είδωλα είναι καθρέφτες των ανθρώπων . Τα είδωλα είναι παιδιά της πλάνης και της υποταγής των ανθρώπων στον Σατανά. Δηλαδή στην Ύλη και την ματαιότητα.

Είναι ο Κύριος των 6 διαστάσεων...

Ο Σατανάς, είσαι εσυ ο ίδιος. Κάθε ενας απο εμάς, είναι Σατανάς και Ενάντιος στο Πνεύμα , τον Λόγο, το Αιώνιο . 

Είναι ο Άρχοντας των δακτυλιδιών. Είναι το δακτυλίδι της ψευδαίσθησης. Το δακτυλίδι της Δύναμης εναντι ολων των υπολοίπων και της υπεροχής. 

Είναι η Αιτία των δεινών της ανθρωπότητας επειδή η ανθρωπότητα επιλέγει την οδό της Απώλειας. Είναι το Αίτιο , ο ΑντίΛογος, της ανοησίας και της μικροπρέπειας μας. 

Εαν το Σπαθί της Θέλησης, δεν λαβώσει και δεν "καβαλήσει" το Θηρίο, τότε το Θηρίο θα σε κατασπαράξει. 

Όλοι οι θεοι των ανθρώπων και ειδικά ο Γιαχβέ, είναι ο Σατανάς.Στο Σύμπαν δεν υπάρχουν Θεοι. Μόνο Πατέρες και Μητέρες οδηγοί. Ο Μόνος Θεος που υπάρχει είναι το Εν. Το Εν κατοικεί σε ολους και είναι Όλα.

Όπου κατοικεί το πνεύμα της Αλήθειας και του Ουράνιου Φωτός, περιορισμός δεν υφίσταται. 

Όλοι είμαστε ο Θεός. Όλοι μαζί είμαστε ο Θεός. Σε ολους ανήκει το Πυρ της Δημιουργίας και η ευκαιρία της Θεώσεως..

Απεταξάμην τον Σατανά και ολα τα Έργα Αυτού.

Δόξα στον Σατανά και στις Διδαχές Αυτού.

Όλα είναι Ένα. Και ολα, Κανένα.

Αγάπη είναι ο Νόμος.

Αγάπη Υπο Θέληση.

K.C


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα