Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Για το “καλό” της… μικρής.

H-mikri-dehΚάθε εποχή, είχε και τους δικούς της εθνοπατέρες που προσπάθησαν με νύχια και με δόντια, να μας βάλουν στο σωστό δρόμο ως λαό. Να ξεφύγουμε από τη μιζέρια της Ανατολής και να γίνουμε Ευρωπαίοι. Να προοδεύσουμε με λίγα λόγια.
Άσχετα όμως με την πορεία που είχαμε έως τώρα, οι καλοί “πατεράδες” μας κάθε φορά, μας άφηναν και μια καλή κληρονομιά. Μια κληρονομιά που μόνο αν είσαι σωστός πατέρας-γονέας την αφήνεις.
Κάποιες κακές γλώσσες αυτή τη κληρονομιά, την ονομάτισαν «χρέος», τι να πεις… κακοί άνθρωποι.

Στη σημερινή εποχή που ζούμε δεν έχουμε ένα πατέρα, αλλά δύο. Μια και είναι στη μόδα, έχουμε τον Γονέα 1 και τον Γονέα 2. Άλλο ένα βήμα στη πρόοδο, είναι και αυτό…
Ο Γονέας 1 (βλέπετε φωτο) θεωρεί ότι είναι μέρος της προόδου το να δώσει τη «Μικρή ΔΕΗ» σε άλλους “γονείς” και μας είπε ότι είναι κακόγουστο αστείο που λένε ότι τη ξεπουλάνε. Θεώρησε επίσης τον ΟΤΕ ως ένα καλό παράδειγμα για να δικαιολογήσει αυτή την… ας πούμε πώληση.
Τώρα, γιατί υπάρχει ΦΕΚ που επιβάλει στον ΟΤΕ να ρίξει τις ταχύτητες ώστε να είναι ανταγωνιστικές οι ιδιωτικές Εταιρίες και γιατί είναι πιο ακριβός για τις ίδιες υπηρεσίες ή και λίγο υποδεέστερες από τις ιδιωτικές, μάλλον θα είναι μέρος της προόδου και του δικού μας συμφέροντος, που ως συνήθως, αδυνατώ να καταλάβω!
Άφησε επίσης να εννοηθεί ότι, μια και είναι μάγκας, ωραίος και αψηλός, δε θα απολογηθεί σε κανέναν και σε τίποτα για ότι κάνει. Αρχίζει και μου αρέσει ο τύπος, πολύ αρσενικό έχει γίνει! Επιτέλους, γιατί λένε ότι έχουμε έλλειψη ανδρών. Μέχρι και τα αρσενικά θα αυξηθούν με αυτόν.
Τέλος πάντων, πολλά λέει γενικώς και άλλα τόσα αφήνει να εννοηθούν. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι σαν καλός Γονέας 1, θα δώσει τη «μικρή» για το καλό της και το καλό τους. Η «μικρή» δε θέλει, αλλά ποιος τη ρώτησε. Είναι δυνατόν να ξέρει το σκατόπαιδο ή όλοι οι άλλοι καλύτερα από τους Γονείς του; Όχι βέβαια.
Μετά θα έρθει και το νερό και ότι άλλο έχει μείνει. Όταν λοιπόν τα δώσουμε όλα, τότε και μόνο τότε, θα απολαύσουμε τη πρόοδο που μας υπόσχονται.
Μια και μαζεύτηκαν πολλά αρσενικά για να μας το παίξουν Γονέας 1 και 2, καλό θα είναι, τοίχο τοίχο παιδιά…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα