Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ


Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του Πέτρου Κωστόπουλου. Ξέρω πολύ καλά τι λέω. Είναι μια μικρή τραγωδία. Ένα είδος τραγωδίας. Όχι, δεν αναφέρομαι στο οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπισε και κατέληξε στο διαζύγιο.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος από το 1987 που έκανε το μπαμ με το περιοδικό “Κλικ” ήταν αρχηγός. Έγινε αφεντικό. Πρώτος στον τομέα του. Ηγετικός, πρωτοπορειακός, επαγγελματικά και οικονομικά. Σαν κοινωνική περσόνα ο εκδότης καπέλωσε με την επιτυχία του την επιχειρηματική. Τόσο χαρισματικός, τόσο πληθωρικός. Και κατέληξε υπάλληλος. Αυτό είναι το πικρό ποτήρι μέχρι τον πάτο.

Μόνο όποιος το βιώσει ο ίδιος συλλαμβάνει τι άντερα είχε το παλληκάρι για να αποδεχθεί να παίξει το ρόλο του υπάκουου στα μικροσυμφέροντα του mega. Κωστόπουλος είμαι, ρε γαμώτο, και με υποχρεώνετε, και μου λέτε αν δεν γουστάρω να φύγω, να παρουσιάσω στην εκπομπή μου έναν χάλια. Κάποιον β΄εθνική ηθοποιάκο επειδή παίζει σε σήριαλ του καναλιού. Να αβαντάρω εκείνο και το άλλο, που δεν με εκφράζει.
Τέτοια πράγματα, σου λέω. Να 'σαι ο Κωστόπουλος, ο μέχρι χθες αποφασίζων σ' ένα στόλο από περιοδικά και τρία ραδιόφωνα, όλα ιδιοκτησίας του, και να σου λέει το στέλεχος του καναλιού, που δεν ξέρουμε αν θα άξιζε να τον είχε προσλάβει στις επιχειρήσεις του ο Πετράν, “παίξε σήμερα αυτό, εκείνο δεν περνάει”. Κι όμως, υπέκυψε. Ο μεγάλος συμβιβασμός.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα