Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ανθρακες ο …θησαυρός, οι ΗΠΑ δεν γνωρίζουν ποιός εκτόξευσε τον πύραυλο


Ανθρακες ο …θησαυρός, οι ΗΠΑ δεν γνωρίζουν ποιός εκτόξευσε τον πύραυλο

Αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να αναφέρουν με βεβαιότητα τις συνθήκες και τους υπεύθυνους για την κατάρριψη του Μπόιγκ 777 των Αερογραμμών της Μαλαισίας, παρά το γεγονός ότι ακόμα πιστεύουν -αν και δεν έχουν τις αποδείξεις- πως η Μόσχα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο φέρει ευθύνη για την αεροπορική τραγωδία.
Η πολυδιαφημισμένη ενημέρωση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε το απόγεμα (ώρα Ουάσιγκτον), αλλά οι πληροφορίες που έδινε ο Λευκός Οίκος από το πρωί, ότι δήθεν αποδεικνύεται η ενοχή της Ρωσίας, δεν επιβεβαιώθηκαν.

Το πρώτο και βασικό συμπέρασμα είναι ότι ο πύραυλος εκτοξεύθηκε από περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ρωσόφωνων αυτονομιστών. Απ’ εκεί και πέρα οι αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών έκαναν υποθέσεις, γεγονός πρωτόγνωρο για τα δεδομένα και τις δυνατότητες των Αμερικανών. Υποθέτουν, λοιπόν, ότι κατά πάσα πιθανότητα η κατάρριψη του αεροπλάνου “έγινε κατά λάθος”, και ότι οι αντάρτες δεν γνώριζαν ότι ήταν επιβατικό.
Οι αξιωματούχοι επιρρίπτουν ευθύνη στη Μόσχα λόγω της σθεναρής υποστήριξης της στους ρωσόφωνους αυτονομιστές. Δήλωσαν ότι δεν μπορούν να δηλώσουν με ακρίβεια ποιος εκτόξευσε τον πύραυλο. Επίσης είπαν ότι δεν επιθυμούν να δηλώσουν τώρα αν Ρώσοι αξιωματούχοι ήταν παρόντες τη στιγμή της εκτόξευσης, αν η εκτόξευση έγινε από αυτούς ή αν απλώς βοήθησαν τους αντάρτες.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι αμερικανικές αρχές θα παρουσιάσουν σήμερα στοιχεία των μυστικών υπηρεσιών που υποστηρίζουν το σενάριο ότι ο πύραυλος που κατέρριψε το αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών ερρίφθη από περιοχή που ελέγχουν οι αυτονομιστές
Η αμερικανική κυβέρνηση θα δώσει σήμερα στη δημοσιότητα αποδεικτικά στοιχεία των μυστικών υπηρεσιών τα οποία θεωρεί ότι στηρίζουν τον ισχυρισμό της Ουάσιγκτον πως το αεροσκάφος της Malaysia Airlines που συνετρίβη στην Ουκρανία καταρρίφθηκε από έναν πύραυλο που ερρίφθη από περιοχή που ελέγχουν οι αυτονομιστές, ανέφερε το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο και το Πρακτορείο Reuters.
Νωρίτερα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ είχε δηλώσει ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες θα παρουσιάσουν σήμερα αποδεικτικά στοιχεία που θα πιστοποιούν την θέση ότι οι φιλορώσοι αντάρτες φέρουν την ευθύνη για τη συντριβή του Boeing 777 στην ανατολική Ουκρανία. «Πολυάριθμες αποδείξεις έχουν ήδη παρουσιαστεί και συνθέτουν μια αρκετά πειστική εικόνα» επισήμανε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.
«Αξιωματούχοι των υπηρεσιών κατασκοπείας θα μιλήσουν αργότερα σήμερα και θα παρουσιάσουν περισσότερα στοιχεία και περισσότερες αποδείξεις» προσέθεσε ο ίδιος, χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις για την φύση αυτών των πληροφοριών.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ από Reuters, AFP, ANA-MPA, Mega Channel
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα