Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Διάστημα, το τελευταίο Σύνορο...Β' Μέρος

Αποκάλυψη.

2014.







  Με βάση οσα ήδη είπαμε στο πρώτο μέρος του φανταστικού αυτού Άρθρου , θα συνεχίσουμε στο Β' μέρος να ξετυλίγουμε τους συλλογισμούς που προκύπτουν απο την αγνή φλόγα της "Φαντασίας".

Αρκετά υλικά είδη του γαλαξία , στέλνουν ψυχές τους στην Γη , είτε ως πράκτορες εντός του ανθρώπινου πολιτισμού, είτε ως προσπάθεια κατανόησης της Ελευθέρας βουλήσεως που εκείνα δεν κατέχουν σε ατομικό επίπεδο.


 Άλλες σταλμένες ψυχές είναι φιλικές η ουδέτερες, με βάση την φύση και την βούληση της φυλής απο την οποία κατάγονται, ενω άλλες είναι εχθρικές και "ξένες" προς την ανθρώπινη φύση (συνήθως , αλλά οχι πάντα, ερπετικής καταγωγής). 

Η δεύτερη κατηγορία ψυχών, η εχθρική και "ξένη", συνήθως ξετυλίγει ενα εχθρικό και μισανθρωπινό προσωπείο εντός της ανθρώπινης κοινωνίας, ενω δεν μπορεί εύκολα να διαχειριστεί την ελευθερία βούλησης, κι ετσι απο νεαρή ηλικία, παραμένει συνδεδεμένη ως ψυχή με την αγέλη της φυλής της, ασχέτως διαστημικής απόστασης, διαμέσου αστρικών η πνευματικών εμπειριών .


 Αντίστροφα, πολλοί ανθρωποι, μπορούν η κατορθώνουν να ερθουν σε επικοινωνία και επαφή με διάφορους πολιτισμούς μέσω πνευματικών πάλι μεθόδων και είτε αφομοιώνονται σε αυτούς και εξυπηρετούν ποικίλες επιδιώξεις τους, είτε "εκπαιδεύονται" προκειμένου η ψυχή και η ουσία τους να ενταχθεί στον πολιτισμό εκείνο, μετά τον φυσικό θάνατο. Απαραίτητη προυπόθεση για να συμβεί αυτό, είναι κάποιος να εχει αθάνατη συνείδηση , η οποία μετά απο "μύηση" και προετοιμασία απο το αόρατο πεδίο, θα ενταχθεί στην συλλογική συνείδηση της φυλής με την οποία εχει την ψυχική και πνευματική επικοινωνία. 

Απο γονιδιακές προσμίξεις εξωγήινων φυλών με ανθρώπους, εχει προκύψει μια τρομερή ποικιλία ψυχο-γονιδιακή στο σύνολο των ανθρώπων . Απο αυτές τις προσμίξεις προέκυψαν οι διάφοροι τύποι φυλών και οι οποιες διαφορές μεταξύ των λαών της γης. 



Ο Άνθρωπος ως είδος (homo sapiens) είναι απλά ενα απο τα πολλά νοήμων βιολογικά είδη του γαλαξία. Διαφέρει ως προς το 7ο chakra , το οποίο του δίδει την ικανότητα χτίσεως η συντηρήσεως αθάνατης συνείδησης, με βάση την δυνατότητα κοινωνίας και επικοινωνίας με τον Ήλιο, σε πνευματικό υπόβαθρο και επίπεδο, τα οντα που κατοικούν και επιβλέπουν εκει, καθώς και με τον Διοικητή του Ηλιακού πεδίου, που είναι η οντότητα που αποκαλούμε "Θεο" στην δική μας σφαίρα ύπαρξης. 

Τα ηλιακά οντα , εχουν ποικιλομορφία ιδιοτήτων και δυνατοτήτων. Χρησιμοποιούν τις ηλιακές ακτίνες ως γέφυρα και ως τρόπο παρεμβάσεων, επεμβάσεων και επικοινωνίας με ολα τα αλλα είδη στο εκάστοτε ηλιακό σύστημα. Είναι κυρίως παρατηρητές και σπάνια επεμβαίνουν με καίριο τρόπο στα δρώμενα του εκάστοτε πολιτισμού, είτε μιλάμε για τρισδιάστατο υλικό κόσμο, είτε για κόσμο αραιωμένης υλικής επιφάνειας ανώτερων κραδασμών . 

Απο το δικό μας πεδίο ύπαρξης μπορούμε να ταξινομήσουμε τους εξωγήινους νόες σε 2 βασικές κατηγορίες.  Σε υλικούς και "άϋλους", με γνώμονα την οπτικο-αντιληπτική μας δυνατότητα , η οποία είναι ακρως περιορισμένη στο να "βλέπουμε" ολο το φάσμα της ύπαρξης/διαστάσεων, στο απτο οπτικό μας πεδίο. Τα πάντα θεωρούνται και είναι "υλικά" στο σύμπαν, απλά οχι με την σύσταση και την υπόσταση της ύλης οπως την γνωρίζουμε στον πλανήτη Γη. 

Όσες ψυχές στέλνονται στην Γαία απο εξωγήινους πολιτισμούς, "φυτεύονται" απο απόσταση και με τρόπους αιθερικής μηχανικής, κατα την διάρκεια της επιλογής του ανθρώπινου ζεύγους στο οποίο θα φιλοξενηθεί η ψυχή αυτή και μέχρι να πεθάνει, είναι συνδεδεμένη με την φυλή-αγέλη της , με αόρατα δεσμά, προκειμένου να καθοδηγείται, να "τρέφεται" και να ανταποκρίνεται στην ανάγκη της αποστολής της. Έχει πάντα την δυνατότητα να σπάσει τα δεσμά αυτά και να μοχθήσει να κατακτήσει το θείο δώρο της αθανασίας , οπως κάθε αλλο ανθρώπινο ον. Καμιά ψυχή ,μη γήϊνη, που βιώνει ανθρώπινη εμπειρία δεν εχει "δικαιολογία" . Σε ολες ανεξαιρέτως δίνεται η δυνατότητα προσφοράς και συνεισφοράς στο σύνολο του ανθρώπου, οσο και ατομικά στην εξελικτική της οκτάβα. Οι μη γήϊνες ψυχές, διαθέτουν ανώτερη δομή και υπόσταση απο του ανθρώπου, προϊόν γενετικής μηχανικής και αιθερικής τεχνογνωσίας , η οποία απαξ και εφόσον εισέλθει σε ανθρώπινο σώμα, κατέχει και ελεύθερη βούληση, η εστω την δυνατότητα ασκήσεως αυτής. Η κατώτερη ψυχή, η ζωώδης, η υλική, μπορεί και είναι εφικτό να συνεχίζει να υφίσταται και μετα τον φυσικό θάνατο, εαν και εφόσον υπάρχει η σχετική γνώση περι αυτού. Γνώση που οι υπόλοιποι υλικοί πολιτισμοί εχουν κατακτήσει και κατέχουν, σε αντίθεση με τον ανθρωπο οπου η ψυχή του συνήθως ανακυκλώνεται εντός του βιο-συστήματος της γαίας σαν ενα ακόμα αγρίμι (η ύπαρξη συνείδησης, αναιρεί αυτή την σταθερά για την μεταθανάτια πορεία)....

 Η διαφορά συνειδητού με μη συνειδητού οντος, είναι πως μετά τον θάνατο, ο πρώτος, ο συνειδητός, συνεχίζει κανονικά το ταξίδι της υπαρξης του στο "αυλο πεδίο" , δίχως φυσικά φυσικό σώμα, στην αντίπερα οχθη , που οι ανθρωποι λέμε κόσμο των νεκρών , η οπως πράγματι είναι, στην κοιλάδα του πραγματικού και του απεριόριστου. Και εκει υφίστανται νόμοι, σταθερές και κανόνες, που δεν είναι δόκιμο να κοινοποιηθούν ποτέστον ανθρωπο της γης με την μορφή πλήρους γνώσης. Ενα ασυνείδητο ον, το οποίο δεν εντάσσεται σε συλλογική συνείδηση-φυλή, βιώνει ενα είδος ελαφρού ύπνου και απόλυτου σκότους και το ενεργειακό της ίχνος, είτε χάνεται δια παντός στο πέρας του χρόνου, είτε στοιβάζεται μαζί με άλλες ομοιες ψυχές-ίχνη, οπου εκει συντηρείται σε ενα είδος "αιώνιου ύπνου" απο ηλιακές οντότητες-προστάτες αυτών, εως οτου ο Ηλιακός διοικητής αποφασίσει και κρίνει, την τύχη-μοίρα τους . Ένα ασυνείδητο ον -ψυχή, το οποίο εντάσσεται σε πλαίσια αγέλης με το σύνολο του πολιτισμού του και του είδους του, αφομοιώνεται απο την ενοποιημένη συνείδηση του είδους, ως μια μικροσκοπική προέκταση του Όλου Εαυτού της φυλής.

 Μια τέτοια οντότητα, ενοποιημένης φυλετικής συνειδήσεως, είναι απείρως ανώτερη απο ενός ανθρώπου και ως συλλογική ον (λεγεών) κατέχει απείρως ισχυρότερη ατομικότητα απο εναν κοινό θνητό καθώς και ενεργειακή ισχύ. Είναι ακρως επικίνδυνο και επιβλαβές να ερχεται σε επικοινωνία ενας ανθρωπος με τέτοιες συνειδήσεις για ευνόητους λόγους. Δεν κατανοούν την ανθρώπινη φύση, δεν λειτουργούν με βάση το ανθρώπινο σκεπτικό, είναι απείρως ευφυϊέστερες διάνοιες και αδιαφορούν για τα οποια ατομικά ζητήματα η ανησυχίες του ατομικού εγω -ανθρώπου εξίσου για ευνόητους λόγους. Είναι διάνοιες που βιώνουν την ατομικότητα που βιώνει ο άνθρωπος διαμέσου ολων των ψυχών που συντελούν την φυλή του . Απτό παράδειγμα. 1 δις ψυχές απο "γκρίζα" εξωγήινα ανθρωπάκια, συντελούν σε 1 συλλογική συνείδηση -ατομικότητα με συγκεκριμένη ονομασία και βούληση. Κάθε ξεχωριστό γκρίζο ανθρωπάκι, είναι μικροσκοπικό τμήμα του Όλου οργανισμού, δίχως να γνωρίζει εγωισμό η ξεχωριστή φύση . Μια παρεμφερής προσπάθεια υλοποιήσεως τέτοιας αντίληψης επι του ανθρωπινου πολιτισμού ηταν ο Κομμουνισμός, η αντίστοιχα ο Ναζισμός σε πολιτειακή-κοινωνική δομή κι οπως ηταν φυσικό απέτυχε να υλοποιηθεί η να "πετύχει". Οι διάνοιες των 2 αυτών πολιτειακών - κοινωνικών -ψυχο-συστημάτων , ονομάζονται αντίστοιχα Αζαζέλ και Απολλύων . Η κορυφή , δηλαδή ο εκάστοτε ηγέτης της "φυλής" , είτε μιλάμε για βιολογία ελιτισμού οπως στον ναζισμό, είτε για κοινωνική ισοπέδωση και ομοιογενοποίηση οπως στον κομμουνισμό, γίνεται κοινωνός και βιώνει κατάληψη σώματος απο την εκάστοτε συλλογική διάνοια . 

Αρκετοί "εκπτωτοι αγγελοι" κατά την ανθρώπινη παράδοση και αντίληψη, εγιναν ηγετικές διάνοιες εξωγήινων υλικών πολιτισμών. Εν ολίγοις, η πορεία δημιουργίας εξωγήινων υλικών-βιολογικών κόσμων, προέκυψε απο την βούληση πρώην ηλιακών οντοτήτων σε διάφορα μέρη του Γαλαξία υπο την γνώση-επίβλεψη και Κυριαρχία της διάνοιας που ονομάζουμε Εωσφόρο.

Για να ενταχθεί κανείς σε κάποια υπερ-συνείδηση , "είδος", με γνώμονα οπως αναλύθηκε ως τώρα, απαιτείται μονάχα εναρμόνιση της σκέψης-συνείδησης και των πεποιθήσεων με το αντίστοιχο σύστημα του συλλογικού όντος. Είναι εξαιρετικά δύσκολο κανείς να απεγκλωβιστεί απο μια συλλογική διάνοια, εαν και εφόσον αφομοιωθεί σε αυτήν , διότι απενεργοποιείται σε μεγάλο βαθμό η ικανότητα της ελεύθερης βούλησης που διακατέχει εναν φυσιολογικό ελεύθερο -μονάχα συνειδησιακά- άνθρωπο. Εαν κανείς ενταχθεί σε αγελαία τέτοια συχνότητα, αυτομάτως γίνεται δοχείο επιρροής και μπορεί να του ασκηθεί νοητικός ελεγχος σε τεράστιο βαθμό.

 Στόχος των περισσοτέρων εχθρικών εξωγήινων πολιτισμών, είναι να "μαντρώσουν" και να αφομοιώσουν τον ανθρωπο στο δικό τους σύστημα, στο δικό τους μάτριξ και να χρησιμοποιήσουν-εκμεταλλευτούν οι ιδιες τις δυνατότητες πρόσβασης και κοινωνίας του ανθρώπου με το ηλιακό βασίλειο - κόσμους.

Κάθε ον που κατέχει το χαρακτηριστικό "ηλ" σαν κατάληξη της ιδιότητας-ονομασίας του, είτε είναι "εκπτωτο" είτε οχι, είναι ον που υπηρετεί με τον Α η Β τρόπο τον Ηλιακό Λόγο συνειδητά, εχοντας ελεύθερη βούληση, πλήρη συμπαντική γνώση και εχοντας το προνόμιο της επιλογής ακριβώς οπως και ο άνθρωπος. 

Άλλες διάνοιες παρέμειναν στο καθεστώς του "Σατάν" , δηλαδή της αρνήσεως "υποταγής" η δέσμευσης στον Ηλιακό Λόγο, κι αλλες διάνοιες, παρέμειναν και Εωσφορικές, ταγμένες στον Εωσφόρο, ως διοικητή των "εκπτωτων" υλικών πεδίων υπαρξης. Οι ηλιακές διάνοιες των ανώτερων πεδίων, παρατηρούν, καταγράφουν, ενίοτε καθοδηγούν αλλά ουδέποτε παρεμβαίνουν αμεσα στα δρώμενα των κατώτερων κόσμων, εκτός κι αν υφίσταται δραματική ανάγκη, η απόφαση ισχυρής παρεμβάσεων λόγο Ύβρεως η κινδύνου. Μόνο στον άνθρωπο εχει υπάρξει εντονότερη παρέμβαση απο τους ανώτερους ηλιακούς νόες, εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του, οπως εχει αναλυθεί στον παρόν και προηγούμενο άρθρο.

Ο Άνθρωπος βρίσκεται υπο την ευθύνη και την επίβλεψη του Πατέρα του Γαλαξία , του Κυρίου των Δυνάμεων, με εδρα το πλανητικό σύστημα του Σειρίου Α και Β. 

Δεν θα ηταν αδόκιμο να ισχυριστούμε πως η Γη και η ανθρωπότητα, είναι ενα μικροσκοπικό συμπυκνωμένο εκπαιδευτήριο-σχολείο , ενω παράλληλα ενα αφύσικο "πρόβλημα" στα σπλάχνα της γαλαξιακής αρμονίας.

Κάθε συνειδητός άνθρωπος, κατέχει πολλαπλά εγω, σαν να είναι ο ιδιος, ενας πλήρης κόσμος , σε μικρογραφία των υπερσυνειδήσεων-φυλών και τελικός του στόχος, είναι ο απεγκλωβισμός του απο τα πεδία της ύλης . 

Η σημερινή εποχή και τα οσα συμβαίνουν, τα οσα θα συμβούν και οι ατομικές και συλλογικές αποφάσεις των ανθρώπων, θα κρίνουν και το μέλλον της ανθρωπότητας τις επόμενες 6 δεκαετίες, σύμφωνα με το Σχέδιο Αποκάλυψη, του Διοικητή και Λόγου του ανθρώπου . 

Η Μαγεία και ολες οι σχετικά με αυτήν κλείδες και τεχνικές , δεν είναι τίποτα περισσότερο απο χρήση και χειρισμός συμπαντικής και φυσικής ενέργειας κατα Βούληση .

Όλη η γνώση είναι πρακτικά άχρηστη και ανούσια, εαν και εφόσον ο άνθρωπος δεν κατανοήσει, δεν γνωρίσει και δεν αποφασίσει την μελλοντική του πορεία. 

Έχοντας γευτεί απο τους καρπούς του "δέντρου της ζωής", ο πόνος η οδύνη και τα βάσανα, ηταν η φυσική κατάληξη .

Είναι πρωτοφανές στα γαλαξιακά χρονικά, ενα κατώτερο τρισδιάστατο Ον να κατέχει θείο σπινθήρα ηλιακού Λόγου.  Αυτή η Αιτία του Πολέμου, της Διαφωνίας. Αυτή και η ευκαιρία του ανθρώπου να καταστεί "Θεός" . 

Τόσο αυτό, οσο και το Α μέρος του Άρθρου, αποτελούν προϊον αγνής φαντασίας και ουδεμία σχέση εχουν με την πραγματικότητα.



Νικόλαος Καλογήρου



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα