Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Η Ρωσία κατέγραψε Ουκρανικό ραντάρ με πιθανές θέσεις από όπου επλήγη το αεροπλάνο – Σκληρή απάντηση από το Ρωσικό ΥΠΕΞ στις κατηγορίες του Αυστραλού Πρωθυπουργού…

buk-2
8 ΣΑΚΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ – ΣΚΛΗΡΗ AΠΑΝΤΗΣΗ MOΣΧΑΣ ΣΤΟΝ ΑΥΣΤΡΑΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ « ZHTHΣΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ » …Πορφύρης Δ Σταφυλά Π:
To ρωσικό Υπ. Άμυνας κατέγραψε τη λειτουργία ενός ουκρανικού ραντάρ τη μέρα της πτώσης του μοιραίου αεροσκάφους.Καθόρισε τις ουκρανικές θέσεις από τις οποίες το συγκεριμένο αεροπλάνο θα μπορούσε να πληγεί. Την ανακοίνωση έκανε σήμερα με δελτίο τύπου το Υπουργείο.
“Στις 17 Ιουλίου τα συστήματα ραδιοανίχνευσης της Ρωσίας κατέγραψαν τη λειτουργία του radar Koupol μιας συστοιχίας Bouk-M1 που είχαν αναπτυχθεί πλησίον του χωριού Styla (30 km νότια του Donetsk)” αναφέρει το ανακοινωθέν.

“Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Bouk-M1 επιτρέπουν να ενεργοποιηθεί μια ανταλλαγή πληροφοριών στους εναέριους στόχους μεταξύ όλων των συστοιχιών μιας μονάδας.Αυτό σημαίνει ότι δύναται να εκτοξευθεί πύραυλος από καθεμιά από τις συστοιχίες που έχουν αναπτυχθεί στην Avdeïevka (8 km βόρεια του Donetsk) ή από το Grouzsko-Zorianskoïe (25 kmανατολικά του Donetsk)” διευκρινίζει το Υπουργείο.
.190992058

Κατ΄αυτόν τον τρόπο για μια ακόμη φορά η Μόσχα επιστρέφει τις κατηγορίες που εξαπέλυσε η ουκρανική πλευρά στους μαχητές της Ν Ρωσίας. (rianovosti)
Ο εκπρόσωπος τύπου του Υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας Alexandre Loukachevitch χαρακτήρισε απολύτως αβάσιμες τις κατηγορίες του Πρωθυπουργού της Αυστραλίας Tony Abbott ότι οι « αντάρτες που υποστηρίζονται από τη Ρωσία» και « η ρωσική πλευρά» ενέχονται στην πτώση του αεροσκάφους.Ο Loukachevitch κατηγόρησε τον Αυστραλό Πρωθυπουργό ότι κάνει σπέκουλα χωρίς να νοιάζεται για αποδείξεις και ήδη ανακάλυψε τους ενόχους πριν ακόμη αρχίσει η έρευνα.
.9BGb_QLNCEAE9MNn_jpg_large

Ο. Loukachevtich εθυγραμιζόμενος απόλυτα στη γραμμή Πούτιν υπέδειξε στον Abbott να ζητήσει εξηγήσεις όχι από τη Μόσχα αλλά από τις ουκρανικές αρχές που είναι αποκλειστικά υπεύθυνες για ό,τι συμαβίνει στο έδαφός τους.(lavoixdelarussie)
)
190991486

Στις αποσκευές του το μοιραίο αεροσκάφος μετέφερε σε διπλωματικούς σάκους 8 κιλά διπλωματική αλληλογραφία με προορισμό Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Κουάλα Λουμπούρ και άλλες πόλεις. Η ίδια διπλωματική αλληλογραφία στάλθηκε από το Άμστερνταμ προς Κουάλα Λουμπούρ..
lkl

dimpenews
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα