Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ Ο ΤΣΑΡΟΣ!...ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ


Η Ιστορία είχε σταματήσει λίγους μήνες πριν, Οκτώβριο του 1917, με την κόκκινη επανάσταση στη Ρωσία και απλά σφράγισε το τέλος της εποχής των τσάρων με τη δολοφονία των Ρομανώφ, της βασιλικής οικογένειας τη νύχτα στις 16 Ιουλίου, σα σήμερα, προς 17 Ιουλίου, το 1918.
Με την αλλαγή σελίδας στη Ρωσία άρχισε να ξαναγράφεται η Ιστορία. Ο κομουνισμός αντικατέστησε τον τσαρισμό. Στη μεγάλη χώρα συνέχισε να κυριαρχεί ο απολυταρχισμός, μ' άλλο πρόσωπο, στο όνομα άλλων ιδανικών.
Όσο περνούν τα χρόνια τόσο περισσότερο φωτίζεται ο ρόλος του Γκριγκόρι Εφήμοβιτς Ρασπούτιν που είχε ήδη δολοφονηθεί δύο χρόνια πριν στα 46 του. Ο ψευτοκαλόγερος ήταν ο πραγματικός τσάρος της Ρωσίας.
Δεν είναι υπερβολή να το πεις αυτό όταν όλοι οι ιστορικοί πλέον συμφωνούν ότι ο τσάρος Νικόλαος Β' Ρομανώφ και πολύ περισσότερο η γερμανικής καταγωγής τσαρίνα Αλεξάνδρα Φιοντόροβνα ήταν... τσιράκια του Ρασπούτιν. Ό, τι ήθελε έκανε στο παλάτι ο φοβερός και τρομερός μάγος με το ράσο. Και το τερατώδες πέος του πανέτοιμο να ευλογήσει όποια ποθούσε.

Οι μπολσεβίκοι, τελικά, ανέτρεψαν τον τσάρο, τον οποίον είχε του χεριού του ο Ρασπούτιν. Εγγυημένο. Αυλικοί, υπουργοί, στρατηγοί, αριστοκράτες ζητούσαν από τον τσάρο να διώξει τον Ρασπούτιν, όμως ο Νικόλαος Β' δεν είχε τους όρχεις να τα βάλει με τον σεξουαλικά αχόρταγο μοναχό.
Υπάρχει ένα πρόσωπο που έπαιξε σημαντικό ρόλο να “κολλήσει” στο παλάτι ο Ρασπούτιν. Και ν αποπλανήσει πνευματικά, μάλλον πνευματιστικά, την θρησκόληπτη τσαρίνα. Είναι η Νταμ ντε κομπανί της Αλεξάνδρας, η Άννα Βιρούμποβα (1884-1964), η οποία είχε καταστεί αληθινά “σκλάβα” του Ρασπούτιν. Αυτήν κι αν την είχε μαγέψει ο πεφωτισμένος και μέθυσος Ρασπούτιν.

ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ


Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ είναι ένας ακόμα κινηματογραφικός Ρασπούτιν σε ταινία, το σενάριο της οποίας πρώτα ενέκρινε ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Με ιερατική γενειάδα και μ’ ένα μυστηριώδες βλέμμα στο ρόλο του δαιμόνιου μυστικιστή ο μεγάλος Γάλλος ηθοποιός είπε: «Έχω πολλά κοινά με τον Ρασπούτιν, αυτήν την ιστορική προσωπικότητα, αμφιλεγόμενη ανάμεσα στην αγιοσύνη και τη σχιζοφρένεια. Η γιαγιά μου ήταν μάντισσα και θεραπεύτρια, καταλαβαίνω τι είναι να διαθέτεις ενέργεια που άλλοι δεν έχουν...».

Ήταν μυθικών διαστάσεων το πέος του Ρασπούτιν. Έχουν λεχθεί πολλά για τη ζωτικότητά του και το μήκος του. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί με βεβαιότητα ότι το πέος-γίγας του ψευτοκαλόγερου από την Σιβηρία είναι εκείνο που εκτίθεται στο Ερωτικό Μουσείο τουΛένιγκραντ. Διατηρείται με ειδικές χημικές ουσίες.
Λέγεται ότι οι δολοφόνοι του τον ακρωτηρίασαν, ότι του αφαίρεσαν το πέος. Νεώτερες έρευνες δεν το επιβεβαιώνουν. Τέλος πάντων, αυτό που πιθανολογείται ότι είναι πράγματι το πέος του Ρασπούτιν, μετά την κομουνιστική επανάσταση του 1917 μεταφέρθηκε στη Γαλλία, σε... συλλέκτη ο οποίος τελικά το πούλησε στο μουσείο της Πετρούπολης.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα