Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Η Πανσέληνος Καρκίνου - Αιγόκερω

Η Πανσέληνος γίνεται στις 12 Ιουλίου 2014, ώρα 14.24 (θερινή), στην 20ο Αιγόκερω - Καρκίνου, πάνω στον Ποσειδώνα της Ελλάδας - που είναι στις 21ο Αιγόκερω - άρα το ποσειδώνιο στοιχείο που υπήρχε στην προηγηθείσα Νέα Σελήνη εξακολουθεί να υπάρχει και σ’ αυτή την καλοκαιρινή Πανσέληνο.




Ο ωροσκόπος της Πανσελήνου είναι στις 28ο Ζυγού, το δε M/C στις 2ο Λέοντα. Ο Ερμής, ορθόδρομος πια, σε αναιρετική μοίρα, στις 29ο Διδύμων, η Αφροδίτη στις 22ο Διδύμων - πάνω στη Σελήνη της Ελλάδας - αλλά σε 150ο με Σελήνη και τρίγωνο με Άρη, που είναι στις 23ο Ζυγού, στον άριστο απλανή Spica και πάνω στο Β. Δεσμό.

Οι άλλοι πλανήτες είναι στις ίδιες μοίρες που ήταν και στη Ν. Σελήνη, ο Δίας απλώς έχει φτάσει κι αυτός σε αναιρετική μοίρα (29ο Καρκίνου), έτοιμος να μπει στο Λέοντα. Οι όψεις Κρόνου με Ουρανό (χιαστί) και Κρόνου με Χείρωνα (τρίγωνο) που εντοπίσαμε και στην Ν. Σελήνη υπάρχουν ακόμα και θα τις δούμε τώρα πιο αναλυτικά.

Ξεκινάμε λοιπόν:


Πανσέληνος στον Αιγόκερω, το κατεξοχήν ζώδιο εξουσίας, είναι φυσικό να έχει ιδιαίτερη επίδραση σε θέματα που συνδέονται με την κυβέρνηση και, γενικότερα με την πολιτική. Το τετράγωνο του Ουρανού με την πανσέληνο σημειοδοτεί ξαφνικά γεγονότα που έχουν να κάνουν με την πολιτική, δείχνει ακόμα ιδιαίτερες εντάσεις, ακόμα και τάσεις «ανταρσίας». Σε κάθε περίπτωση δείχνει ταραχή, αναστάτωση, προσαρμογή σε νέες συνθήκες ή περιστάσεις, υπονόμευση σχέσεων, ακόμα και διάλυση σχέσεων - συνεργασιών.
Η εμπλοκή της Πανσελήνου με τον Ποσειδώνα της Ελλάδας είναι σαφής ένδειξη για παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, λάθη, παρανοήσεις, ψευδαισθήσεις, δείχνει ακόμα και υπονόμευση σχέσεων.



Η Πανσέληνος και στο ωροσκόπιο που καταστρώνουμε γι’ αυτήν αλλά και στο ωροσκόπιο της Ελλάδας γίνεται σε οίκους που συνδέονται με το εξωτερικό (9ος) αλλά και γειτονικά - συμμαχικά κράτη (3ος), άρα πιθανή εκδήλωση σημαντικών γεγονότων που συνδέονται με το εξωτερικό είναι πιθανή στη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου.
Ο Ερμής σε ακριβέστατο τρίγωνο με τον Ερμή της Ελλάδας και σε αναιρετικές μοίρες και οι δύο είναι πιθανή ένδειξη ολοκλήρωσης μιας κατάστασης και ετοιμασίας για «γύρισμα του κοντέρ». Πάντως η εμπλοκή του Ερμή της Πανσελήνου με Ήλιο και Κρόνο της Ελλάδας - με σκληρές όψεις - είναι ένδειξη για:
o Μπλοκαρισμένη συμφωνία, προβλήματα σε διαβουλεύσεις.
o «αφύσικες» συνεργασίες, δυσκολία έκφρασης.
o Χωρισμούς, επιφυλάξεις, καχυποψία, συναισθηματική δυσφορία.
Αφροδίτη σε τρίγωνο με Άρη αντιθέτως ευνοεί έναρξη μιας νέας σχέσης, συνεργασίας, σε τρίγωνο με Β. Δεσμό είναι κάτι που επαυξάνει ο παραπάνω και σε σύνοδο (σχεδόν ακριβής!) με Σελήνη της Ελλάδας είναι ένδειξη για αρμονία, συναισθηματική πληρότητα.
Άρης σε σύνοδο με Β. Δεσμό και σε άριστες μοίρες του ζωδιακού, στους απλανείς Spica και Arcturus είναι κάτι παραπάνω από σαφή ένδειξη για ενώσεις, συνεργασίες, για αμοιβαία σχέδια και για πραγματοποίηση ενός πετυχημένου κατορθώματος μαζί με άλλους. Όλα αυτά επιτείνονται και από το τρίγωνο της συνόδου αυτής με τη Σελήνη της Ελλάδας και, όπως πιο πάνω γράψαμε, και το τρίγωνο με την Αφροδίτη της Πανσελήνου.
Δίας σε αναιρετική μοίρα και σε σκληρή όψη 135ο με τον Άρη της Ελλάδας δείχνει διάλυση, αποφασιστικότητα, λύση διαφόρων προστριβών με διακανονισμό, ρύθμιση, τακτοποίηση, ξεκαθάριση, άρνηση κηδεμονίας κάθε μορφής αλλά και διαφορές σε κάθε μορφή «εταιρικών» σχέσεων.
Κρόνος σε τρίγωνο με Χείρωνα - δυναμική που υπήρχε και στη Νέα Σελήνη - ευνοεί προσπάθεια για επίλυση ενός τραύματος μέσα από αλλαγές ακόμα και σε επίπεδο κυβερνητικό ή, έστω, πολιτικό.
Κρόνος σε ακριβέστατη χιαστή (150ο) με τον Ουρανό και το μεσοδιάστημά τους σε εμπλοκή με το M/C της Πανσελήνου δείχνει:
o Δράση εναντίον κάθε κηδεμονίας, δράση για υπέρβαση δύσκολης κατάστασης.
o Ένταση στο περιβάλλον, στις σχέσεις.
o Διαμάχες, χωρισμούς.
o «δυσάρεστες επεμβάσεις».
o Διλήμματα πολύ σκληρά.
o Περιορισμούς κάθε μορφής.

regulushellas


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα