Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Κάτι είναι σημαντικό και έχει αξία και νόημα μόνο σε σχέση με κάτι άλλο



Θέλουμε να γίνουμε κάποιοι ούτως ώστε να υπηρετούμε τον κόσμο. Ακόμα κι αν γίνετε ένας θεός, ποιος νοιάζεται τι είστε εάν ο κόσμος δεν ωφελείται από εσάς; Εάν αναπτύσσεστε χωρίς να υπηρετείτε τους άλλους, είναι εγωκεντρική, τελείως εγωιστική ανάπτυξη που χρειάζεται χιλιάδες σφυριές για να σπάσει και να βγάλει προς τα έξω την ουσία σας. Κάτι είναι σημαντικό και έχει αξία και νόημα μόνο σε σχέση με κάτι άλλο. Τίποτα δεν είναι σημαντικό και έχει αξία εκτός αν δεν συνδέεται με κάτι άλλο. Η σημασία σας θα είναι μεγαλύτερη όταν έχετε υψηλότερες και πιο διευρυμένες σχέσεις.

Είστε ποιητής και η γυναίκα σας γνωρίζει ότι είστε ποιητής. Και λοιπόν; Εάν η ομάδα ξέρει ότι είστε ένας ποιητής, εάν ο κόσμος ξέρει, πωπω! Εάν όλη η ύπαρξη ξέρει, τότε έχετε αξία ίση όλης της ύπαρξης. Αλλά εάν είστε μόνος και απομονωμένος, κανείς δεν νοιάζεται τι είστε.



Στη ζωή υπάρχει η αρχή η οποία σας ωθεί να προχωρήσετε προς ομαδικούς σχηματισμούς. Όλοι είναι συνετοί στο σπίτι, αλλά ας βρεθείτε σε μια δύσκολη επιτροπή και η πραγματική σας σύνεση θα εκφράσει τον εαυτό της. Στη κορυφή ενός βουνού μπορεί να είστε ένας μεγάλος Διδάσκαλος, αλλά όταν δουλεύετε στο Υπουργείο Εξωτερικών θα δείτε τι θα συμβεί. Είστε ένας καλός δικηγόρος στο σπίτι, αλλά εάν είστε στο δικαστήριο; Είναι σε σχέση με κάτι άλλο που κερδίζετε την αξία σας.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Happiness, Joy & Bliss 


elenastral

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα