Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΗ «ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ»...η εποχή των νέων ηγετών, των νέων αρχηγών

Ο μεγάλος Ιταλός αστρολόγος ACarelli είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη σημασία των μοιρών του ζωδιακού κύκλου και θεωρούσε πως κάποιες μοίρες του ζωδιακού έχουν μια ιδιαίτερη ενεργειακή φόρτιση και τις μοίρες αυτές τις ονόμαζε «πύλες» (γι’ αυτές έχουμε γράψει στο βιβλίο μας, τις « Οι Πύλες του Carelli»)· τέτοια «πύλη» - ή «κλείδα» - είναι η 16ο του Κριού, που θεωρείται «πύλη του Ήλιου», μιας και ο Ήλιος έχει έξαρση στον Κριό και μάλιστα στη 19ο Κριού.



Έχει παρατηρηθεί πως διελεύσεις βαρέων πλανητών απ’ αυτή τη μοίρα συνδέονται με εμφανίσεις νέων ηγετών, «αρχηγών», καθοδηγητών μαζών κ.ά.

Ειδικά όταν ο Ουρανός - πλανήτης κατεξοχήν εκκεντρικός, που ιεραρχικά κυβερνά τον Κριό - όταν περνά από αυτή τη μοίρα δρα καταλυτικά στην εμφάνιση εκκεντρικών ηγετών, κομμάτων ή καταστάσεων.




Τώρα ο Ουρανός είναι στις 16ο Κριού, θα γυρίσει πίσω, αλλά θα περάσει πάλι από τη μοίρα αυτή· εμείς θεωρούμε πως όχι μόνο η 16ο Κριού αλλά όλο το διάστημα από 16ο έως 19ο Κριού είναι περιοχή «αρχηγική» και η ενεργοποίησή του από τον Ουρανό, όχι μόνο σε στενά εθνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο ετοιμάζει νέους ηγέτες.

Για να δούμε όμως τι δείχνει και η αστρολογική στατιστική, ας δούμε δηλαδή πότε ο Ουρανός είχε περάσει πάλι από την «αρχηγική» αυτή περιοχή. Ήταν το 1932 - ’33 όταν ο Hitler πήρε την εξουσία (μην ξεχνάμε πως ήθελε να τον αποκαλούν «Führer», δηλαδή «οδηγός», «αρχηγός»), κάτι που «σφράγισε» την πορεία όχι μόνο της Γερμανίας, όχι μόνο της Ευρώπης, αλλά όλης της ανθρωπότητας.

Στην ίδια περίοδο σε διάφορα μέρη της Ευρώπης άλλοι «αρχηγοί» ή «αρχηγίσκοι» έπαιρναν ή ετοιμάζονταν να πάρουν την εξουσία. Ίσως, λοιπόν, η διέλευση του Ουρανού από αυτή την «αρχηγική» περιοχή του ζωδιακού να ετοιμάζει νέους ηγέτες, όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, ηγέτες με ιδιόμορφα χαρακτηριστικά, με «καινούργιο» προφίλ ηγέτη και, πιθανόν, νεαρής ηλικίας.

Μην ξεχνάμε πως εδώ και 3 χρόνια, όταν μπήκε ο Ουρανός στον Κριό και σε ανύποπτους χρόνους, είμασταν οι μόνοι που γράφαμε πως είναι πιθανή η εμφάνιση ολοκληρωτικών κινημάτων και το είδαμε εθνικά και παγκόσμια. Τώρα σαφώς τονίζουμε πως είναι η εποχή των νέων ηγετών, των νέων αρχηγών. Σύντομα θα το δούμε…

regulushellas


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα