Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Πώς να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες… μια για πάντα!

Πώς να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες… μια για πάντα!Ένας απρόσκλητος επισκέπτης που σκορπά τον πανικό στα σπίτια, κυρίως των πόλεων. Λίγο οι υπόνομοι, λίγο τα βρώμικα νερά της πόλης και οι κατσαρίδες έχουν φτάσει στο σημείο να μπαίνουν από τους σωλήνες ή τις ρωγμές του σπιτιού «ύπουλα» στο σαλόνι σας. Εκτός από αηδιαστικές, είναι ικανές να προκαλέσουν σαλμονέλα, δυσεντερία, γαστρεντερίτιδα και αλλεργικές αντιδράσεις. Μπορεί σαν είδος να μην έχει αλλάξει εδώ και 300 εκατ. χρόνια… αλλά εσείς έχετε τη δυνατότητα να απαλλαχθείτε από αυτές μέσα από τα παρακάτω βήματα!

Υπολογίστε από πού μπαίνουν οι κατσαρίδες
Το πρόβλημα με τις κατσαρίδες είναι ότι κρύβονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε καλό είναι να ελέγχετε τα ντουλάπια και τα συρτάρια σας!  Προσπαθήστε να υπολογίσετε από πού μπαίνουν μέσα στο σπίτι σας, ρίχνοντας μια ματιά στους τοίχους για τρύπες ή ρωγμές. Παράλληλα, «σφραγίστε» τα πάντα, ακόμα και την αποχέτευση και τους αεραγωγούς του σπιτιού. Εναλλακτικά, βράστε λίγα σακουλάκια με νεπέτα σε νερό και με το μείγμα ψεκάστε πίσω από τα ντουλάπια για να τις καταστρέψετε… Τέλος, αφήστε φύλλα δάφνης, σκόρδο και αγγούρι στις πιθανές εισόδους τους.
Σκοτώστε τις μια και καλή... με φυσικό τρόπο!
-Ανακατέψτε λίγο βορικό οξύ σε σκόνη με άσπρο αλεύρι και λίγη κρυσταλλική ζάχαρη. Τα δυο τελευταία στοιχεία θα αναγκάσουν τις κατσαρίδες να κολλήσουν, ενώ το βορικό οξύ θα τις σκοτώσει αμέσως. Ρίξτε το μείγμα πίσω από το ψυγείο, το φούρνο και στα κουφώματα.
-Βράστε πατάτες και αβγά και αφού τα λιώσετε, ανακατέψτε τα με βόρακα, ουσία που θα βρείτε στα φαρμακεία. Κάντε το πηκτό μείγμα… μικρά μπαλάκια και τοποθετήστε στα σημεία που τριγυρνούν συνήθως οι κατσαρίδες. Κάτι τέτοιο θα λειτουργήσει σαν μια μικρή παγίδα.
-Συνδυάστε τη μαγειρική σόδα με τη ζάχαρη και θα έχετε ένα άκρως επικίνδυνο μείγμα για τις κατσαρίδες. Βάλτε σε ένα μπολ τα υλικά και ρίξτε τα σε ένα ρηχό πλαστικό πιάτα στα σημεία που κυκλοφορούν περισσότερο. Το μείγμα θα τις απομακρύνει από το σπίτι σας!
-Πάρτε στα χέρια σας το μπλε οινόπνευμα ή το οινόπνευμα με γλυκερίνη και ψεκάστε το πάνω στις κατσαρίδες, όπως κάνετε με το χημικό σπρέι. Το οινόπνευμα, και ειδικά το πρώτο, έχει αρκετά τοξικά στοιχεία και μπορεί να «ζαλίσει» μια κατσαρίδα.
Αγοράστε ένα ειδικό εντομοκτόνο σε μορφή σπρέι
Λόγω της «ανοσίας» που έχουν οι κατσαρίδες της πόλης, σίγουρα πρέπει να έχετε στο σπίτι σας ένα εντομοκτόνο ειδικό για τις κατσαρίδες. Ψεκάστε, όπου νομίζετε ότι κρύβονται τα έντομα, κατά μήκος των τοίχων, στις ρωγμές, τα ανοίγματα και την είσοδο του σπιτιού. Κρατήστε τα κατοικίδιά σας σε άλλο χώρο κατά τη διάρκεια του ψεκασμού και ακολουθήστε τις οδηγίες που αναγράφονται στην ετικέτα του προϊόντος.
Κρατήστε καθαρή την κουζίνα και το σπίτι σας
- Καθαρίστε τα ψίχουλα και γενικά κρατήστε το διαμέρισμά σας καθαρό. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα δοχεία και τις συσκευασίες τροφίμων, ώστε να είναι καλά σφραγισμένα. Παράλληλα, μην αφήνετε τα βρώμικα πιάτα όλη τη νύχτα στο νεροχύτη και πετάξτε έξω τα σκουπίδια κάθε βράδυ.
-Επισκευάστε τις βρύσες που στάζουν ή τις διαρροές του σπιτιού σας. Να θυμάστε, οι κατσαρίδες προσελκύονται από το νερό.
-Σφραγίστε τις ρωγμές στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού. Κρατήστε τις κατσαρίδες έξω από το σπίτι και καλύψτε τα ανοίγματα από τους σωλήνες στο μπάνιο και την κουζίνα.
Καλέστε έναν επαγγελματία για το πρόβλημα
Εάν οι παραπάνω μέθοδοι δε λειτουργήσουν, πρέπει να καλέσετε έναν ειδικό «εξολοθρευτή» των κατσαρίδων. Οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες έχουν λάβει άδεια για να χρησιμοποιούν ισχυρότερες χημικές ουσίες και να εφαρμόσουν χημικά που μπορούν να σκοτώσουν όλες τις κατσαρίδες, κρατώντας καθαρό και υγιές το περιβάλλον του σπιτιού σας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα