Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Επιστροφή στη φύση


Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Ταμήλος είπε ότι το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό, αφού ο κόσμος μπορεί να ζήσει και με λάμπες.


Στη συνέχεια, ο κ. Ταμήλος αποκάλυψε ότι από τα 17 δις που είναι η ισχύς, η ΔΕΗ παράγει μόνο τα 10 gigabyte, ενώ έχει σκληρό δίσκο χωρητικότητας 10 κιλοβάτ κι όταν της κόβεται το ίντερνετ παίρνει τηλέφωνο την ΕΥΔΑΠ για να της το ξανασυνδέσει.

Ο κ. Ταμήλος πρόσθεσε πως ούτε ο αέρας που αναπνέουμε δωρεάν είναι απαραίτητος, αφού μπορούμε να ζήσουμε ωραιότατα και με φιάλες οξυγόνου.

Μάλιστα, επισήμανε ότι κάτι τέτοιο θα λύσει και το πρόβλημα συνωστισμού στα μεγάλα αστικά κέντρα, αφού οι κάτοικοί τους θα μπορούν να ζουν πλέον και υποβρυχίως.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις του κ. Ταμήλου δημιούργησαν πανελλήνιο ρεύμα επιστροφής στη φύση με χιλιάδες κατοίκους από ολόκληρη την επικράτεια να εγκαταλείπουν τον πολιτισμό και να γίνονται αντάρτες στα βουνά, αφού, σύμφωνα με τον κ. Ταμήλο, ούτε τα σπίτια μάς είναι απαραίτητα. Υπάρχουν και οι σπηλιές.

Καλά κάνει ο Ταμήλος κι ο κάθε Ταμήλος που βγαίνουν και λένε ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν όμως είναι ότι οι κουβέντες τους έχουν αντίκτυπο. Κάτι το οποίο λέγεται σε επίπεδο κουβέντας σε ένα σκουπιδοπάνελ, για τον άλλο που το ακούει είναι θέμα επιβίωσης. Και τα θέματα επιβίωσης είναι αδιαπραγμάτευτα. Είναι ζητήματα ζωής και θανάτου, όχι ιδεών σχετικά με τα οφέλη ή τις συνέπειες μιας ιδιωτικοποίησης.

Οπότε ο Ταμήλος κι ο κάθε Ταμήλος πρέπει να προσέχουν τί λένε γιατί μπορεί καμιά μέρα να γυρίσει το μάτι κανενός αντάρτη και να τους βρουν πεταμένους σε κάνα χαντάκι. Κι άντε μετά να τρέχεις να καταδικάζεις τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Αν πάει κάποιος και ρωτήσει τον Ταμήλο "εσύ είσαι που λες ότι το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό;" και μετά τον σαπακιάσει στο ξύλο, πάλι για τυφλή αριστερή βία θα μιλάμε;)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα