Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ


Έχεις πρόβλημα με την γυναίκα σου. Τα συνηθισμένα. Η κυρία θέλει να το συζητήσετε. Θα ‘ναι το λάθος σου αν πας πάσο. Βεβαίως, να το συζητήσουμε της λες και επιχειρείς να την αγκαλιάσεις. Δυο άνθρωποι οφείλουν να τα συζητούν, να τα  λένε όλα, συμφωνείς μαζύ της, με τον πιο τρυφερό τρόπο. Πρώτα, όμως, της ζητάς να κάνετε έρωτα.
Φοβερό, ε; Το πρόβλημα που είχε προκαλέσει ένταση στην καθημερινότητά σας, μετά το σεξ, το βλέπετε διαφορετικά. Όχι απλώς διαφορετικά, στην πραγματικότητα σαν ένα ζήτημα που εύκολα αντιμετωπίζεται. Και ότι κακώς είχε δημιουργήσει ταραχή ανάμεσά σας.

Έτσι που λες. Όταν πλακωθείς μαζύ της, τότε είναι η καλύτερη ευκαιρία για να δέσεις, για να ρίξεις μπετά στο γάμο σου μαζύ της, στη σχέση μαζύ της. Τότε να την δεις όχι απλά σα σύζυγο, σα σχέση, αλλά σα γυναίκα, σα γκόμενα.
Μη ξεχνάς ότι το κορίτσι δεν θέλει να χωρίσει. Να ξέρει θέλει ότι την θέλεις. Ότι σου αρέσει. Και να σου πω καπάκι και το άλλο. Δεν τρέχει τίποτα αν εσύ φταις στο πρόβλημα που λέγαμε. Ούτε εάν εσύ επιμένεις στις απόψεις σου που την έκαναν άνω-κάτω. Όταν ξέρει πως την γουστάρεις, πως τη βρίσκεις μόνο μαζύ της, το κάθε πρόβλημα δεν είναι πρόβλημα. Μη σου πω ότι βάζει προβλήματα η κοπέλλα για να της τα… λύσεις εσύ με τρόπο ερωτιάρικο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα