Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Αγαπητές ανοργασμικιές γυναίκες και πιστοί μουνόδουλοι ακόλουθοι τους...

Σαν γυναίκα έχω να δηλώσω πως χρόνια τώρα κοροϊδευα και συνεχίζω να κοροϊδεύω την προσοχή που μου δίνουν οι "μουνόδουλοι" γύρω μου. Ναι, ακούσατε καλά... αποκάλεσα τον αντρικό πληθυσμό μουνόδουλους! Ας μην δουλευόμαστε μεταξύ μας μεγάλα παιδιά... το 70 με 80% του ανδρικού πληθυσμού πλέον έχει γίνει υποχείριο μιας γυναίκας και όλα αυτά μόνο και μόνο για να τον βρει η νύχτα να πηδάει. Γιατί ρε αγόρια; Μπορεί το πρότυπο της νεολαίας να είναι ο Bieber αλλά καμία γυναίκα δεν θέλει αυτόν τον φλώρο σπίτι της να της φτιάχνει τα υδραυλικά!


Όποια είπε ότι πρότυπο άντρα είναι αυτό το κωλόπαιδο και το εννοούσε θάνατο στο πεκινουά της! Βέβαια δεν λέω, φταίμε και εμείς οι γυναίκες. Έχουμε καλομάθει φαίνεται να μας χαϊδεύετε τα αυτιά με γλυκόλογα και πλέον μας προσβάλει να ακούμε την λέξη "Πούτσα"! Ναι είμαι γυναίκα... και ναι είπα την λέξη πούτσα! Θα με αφορίσει ή εκκλησία ή θα με κάψετε στην πυρά; Όποια ανοργασμικιά το παίζει δήθεν θιγμένη όταν της κάνεις μια ανήθικη πρόταση ή της λες αλήθειες που πονάνε να πάει να γαμηθεί! Λες και αυτή δεν τον έφαγε ποτέ... εχθές γεννήθηκε και την προσβάλει να ακούει την λέξη πούτσα σε μια συζήτηση. Όταν την έτρωγε της καθόταν καλύτερα. 

Αγαπητοί άντρες... όλες οι γυναίκες όσο και να λέμε το αντίθετο χρειαζόμαστε ένα χέρι ξύλο, δεν είμαστε φτιαγμένες από πορσελάνη και ουράνια τόξα! Γι'αυτό φερθείτε μας ανάλογα. Δεν υποβαθμίζω καμία γυναίκα και την δύναμη που κατέχει... προς Θεού. Αλλά ρε κορίτσια σταματήστε να τα παίρνεται όλα τόσο σοβαρά και να θίγεστε με κάθε τι που σας λέει ένας άντρας. Η πούτσα είναι πούτσα, βάλε την λέξη στο στόμα σου δεν θα πάθεις τίποτα... βάλτην και κανονικά στο στόμα σου, εμένα καρφί δεν μου καίγεται! Δεν κρίνω κανέναν για τον τρόπο που διασκεδάζει και περνάει καλά. Ο άντρα θα είναι άντρας... μην τον ΕΥΝΟΥΧΊΖΕΙΣ! Άστον να σου φερθεί ανάλογα! 

Οι φεμινίστριες-λεσβίες της πλάκας ας πάνε στη πλατεία Συντάγματος να διαδηλώσουν παρέα με την Παπαρήγα και ας σταματήσουν να μας τα κάνουν πλανήτες. Στηρίζω το γυναικείο έθνος αλλά όχι με τον να μην ξυρίζω τα πόδια μου ή να κουβαλάω πλακάτ με ανούσια συνθήματα και να τρέχω στους δρόμους καίγοντας σουτιέν.

Αντ' αυτού προτιμώ να συμβουλεύσω τους άντρες να μην είναι τόσο μαλθακοί και να τρέχουν πίσω απ'τα φουστάνια μας κάνοντας μας όλα τα χατίρια. Και τέλος λέω στις γυναίκες... να ξυπνήσουν από τον λήθαργο τους. Δεν υπάρχει το παραμύθι της Σταχτοπούτας και ο ιππότης με το γυάλινο γοβάκι καβάλα στο άλογο. Υπάρχει ο Μπάμπης, ο Βαγγέλης και ο Μήτσος που τους αρέσει να παίζουν dota και να πίνουνε φραπέδες στα Εξάρχεια με τους κολλητούς τους και θέλουν να σε βγάλουν έξω για ποτό και μετά να σε πηδήξουν. Ε ΚΑΙ; Αποδέξου το! Ούτος ή άλλος ο πρίγκιπας ένας ακόμα φλώρος είναι και η Σταχτοπούτα μια αγάμητη... Καλύτερα ο Μπάμπης ή ο Βαγγέλης ή ο Μήτσος ή και οι 3 ταυτόχρονα! 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα