Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Οι Ρώσοι παρουσιάζουν τη δική τους εγκατάσταση τύπου HAARP

Όχι δεν είναι ακριβώς σαν το χααρπ...
είναι λίγο... μπορεί και να μην είναι ακριβώς...Μήπως τελικά είναι;;;
Picture
Το άρθρο του RT με τίτλο: "Electrifying: Giant futuristic 'Tesla Tower" in abandoned woods near Moscow" ξεκινάει με αρνήσεις: 

«Όχι δεν είναι εξωγήινη αποικία, μια μηχανή του χρόνου, ή ακόμη και μια ρωσική εκδοχή του ιονοσφαιρικού προγράμματος HAARP της Αμερικής. Αλλά σε ένα δάσος κοντά στη Μόσχα, αυτή η "μηχανή αλεξικέραυνο" από την σοβιετική εποχή, έχει μια δυνατότητα αναμφισβήτητα ίση με το σύνολο όλης της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της Ρωσίας. 
Οι Bloggers συρρέουν για να δουν αυτό το τεχνικό θαύμα, το οποίο έχει ονομαστεί το “High Voltage Marx and Tesla Generators Research Facility.” Η περιοχή δοκιμών, ένα παράρτημα του Ρώσικου Ινστιτούτου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, βρίσκεται στην ήσυχη πόλη της Istra, 40 χιλιόμετρα δυτικά της Μόσχας».

Μέχρι στιγμής, μου γεννάται μια απορία: 
Όχι δεν είναι σαν το χααρπ, αλλά είναι μια εγκατάσταση για έρευνα. Τι εννοούν 'όχι σαν το χααρπ'; Το χααρπ όπως το εννοούμε εμείς ή όπως το παρουσιάζουν οι ίδιοι η Αμερικάνοι; Γιατί ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ, ως εγκατάσταση για έρευνα το παρουσιάζουν, άρα... γιατί λένε δεν είναι σαν το χααρπ; Δηλαδή, δεν κάνουν την... ίδια έρευνα; ΟΚ... πάμε παρακάτω. Δείτε τις φωτογραφίες με την περιγραφή και μετά το βίντεο. 
Picture
Βρίσκεται σε ένα σχετικά μικρό δάσος δίπλα στη Μονή Νέα Ιερουσαλήμ, στην άκρη της πόλης.

Picture
Η εγκατάσταση είναι μοναδική δεν υπάρχει παρόμοια σε όλο τον κόσμο, κυρίως λόγω της εξαιρετικής χωρητικότητά της. Στην αιχμή της δυναμικής λειτουργίας της, όταν ένας κεραυνός αποφορτίζεται σε μια απομονωμένη πλατφόρμα, η γιγαντιαία γεννήτρια Marx έχει ισχύ ίση με όλες τις εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη Ρωσία - συμπεριλαμβανομένων θερμοηλεκτρικών, υδροηλεκτρικών, πυρηνικών, ηλιακών και αιολικής ενέργειας σε συνδυασμό. Αλλά μόνο για περίπου 100 μικροδευτερόλεπτα.

Picture
Η "μηχανή αλεξικέρευνο,” του Istra απαράμιλλης παροχετευτικότητας, αποτελείται από μετασχηματιστή ικανότητας 3 Megawatt, μια παλμική γεννήτρια τάσης 9 Megawatt, έχει 39,3 μέτρα ύψος, ικανά να δημιουργήσουν τεχνητό κεραυνό 150 μέτρων, που πιστεύεται ότι είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο.

Picture
Όταν η εγκατάσταση βρίσκεται σε λειτουργία, το στατικό φορτίο στην "καυτή ζώνη" είναι τόσο μεγάλο, ώστε σηκώνονται οι τρίχες από τα μαλλιά. Ένας Θεός ξέρει πως γλύτωσε αυτός και έμεινε ζωντανός, σχολιάζουν....

Picture
Το ερευνητικό κέντρο Istra έχει πραγματοποιήσει πολλές δοκιμές από τη σοβιετική εποχή. Ανάμεσα στις τελευταίες που διεξάγονται είναι οι δοκιμές αντικεραυνικής προστασίας για τα αεροσκάφη της Ρωσίας

Picture
Σε αντίθεση με το διάσημο (HAARP) στις ΗΠΑ, η γεννήτρια Μαρξ στο Istra δεν είχε ποτέ ως στόχο να τροποποιήσει τον καιρό, όμως, όπως το HAARP ‘είχε’ εμπλακεί στο σχεδιασμό των μελλοντικών όπλων.

Picture
Η μυστική, υπαίθρια, συσκευή υψηλής τάσης κατασκευάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 για την προστασία των μηχανοκινήτων οχημάτων, αεροσκαφών και ηλεκτρονικού εξοπλισμού από τους κεραυνούς.

Picture
Η γεννήτρια Marx πήρε το όνομά της από τον Γερμανό ηλεκτρολόγος - μηχανικό Erwin Otto Marx, ο οποίος την περιέγραψε παλιά, το 1924. Στη Ρωσία είναι γνωστή ως γεννήτρια Arkadyev-Marx, καθώς ο Ρώσος φυσικός Vladimir Arkadye και ο συνάδελφός του, Nikolay Baklin, κατασκευάσαν τη λεγόμενη «αστραπή μηχανή» 10 χρόνια νωρίτερα, το 1914.

Picture
Εκκενώνεται αστραπή όποιας επιθυμητής χωρητικότητας σε μια ειδική απομονωμένη πλατφόρμα, επί της οποίας τοποθετείται μια συσκευή ή ένα υλικό που δοκιμάζεται. Η πλατφόρμα είναι γεμάτη από αισθητήρες που δείχνουν πώς ακριβώς η ηλεκτρική εκκένωση επηρέασε το αντικείμενο.

Picture
Άλλοι λένε ότι η αστραπή είναι ακόμα ένα θέμα για βαθιά εξερεύνηση, και ότι αρκετά δέντρα που καίγονται στη γύρω περιοχή δοκιμής χρησιμεύουν ως υπενθύμιση ότι η αστραπή είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί.

Picture
Δεδομένου ότι η εγκατάσταση κοστίζει για να λειτουργήσει, ενεργοποιείται ΜΟΝΟ σε 'ειδικές περιπτώσεις'.

Picture
Το συγκρότημα Allure, που βρίσκεται κοντά, σχεδιάστηκε για να γίνει μέρος ενός μεγαλειώδους επιστημονικού κτιρίου, με τρούλο 118,4 μέτρα ύψος και 236,5 μέτρα πλάτος, αλλά όταν η κατασκευή ήταν σχεδόν έτοιμη, το οικοδόμημα - μεγαθήριο κατέρρευσε νωρίς το πρωί της 25, Ιαν. 1985 . Το κτίριο δεν ανακατασκευάστηκε ποτέ, αν και η κυκλική βάση του φαίνεται από το διάστημα (συντεταγμένες 55 ° 55 '8 "Ν, +36 ° 49' 7" Ε).

Τώρα.. Ρώσικα δεν ξέρω, αλλά η περιγραφή του βίντεο, «Универсальный комплекс для испытания и исследования объектов техники на стойкость к воздействию импульсных электромагнитных полей естественного и искусственного происхождения», η οποία με τη google μεταφράζεται:
«Παγκόσμιο σύστημα για τις δοκιμές και τις ερευνητικές εγκαταστάσεις εξοπλισμού για αντίσταση σε παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία φυσικής και τεχνητής προελεύσεως» ....

Λέτε η μετάφραση να μην είναι καλή;

Το άρθρο του RT έχει και μια ακόμα φωτογραφία που την αφήσαμε για το τέλος. 
Picture
«Ένας EMP (ηλεκτρομαγνητικός παλμός) που δημιουργείται από μια πυρηνική έκρηξη είναι ικανός να καταστρέφει τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, έτσι η δυνατότητα δημιουργίας ενός τεχνητού EMP, ιδιαίτερα χωρίς την πυρηνική ενέργεια, είναι κάτι πολύτιμο, με την στρατιωτική έννοια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα όπλο EMP είναι το όνειρο ενός στρατηγού σε οποιαδήποτε χώρα».

Τώρα φίλε αναγνώστη, αφού διάβασες όλα αυτά, απάντησε εσύ στην απορία μου: είναι ή δεν είναι σαν το χααρπ; Γιατί, θέλω να σου εξομολογηθώ κάτι: όση ώρα μεταφράζω και γράφω, θέλω... να βρίσω άσκημα. Και είναι μεγάλη η λίστα όσων θέλω να μνημονεύσω:
  1. Αυτούς που νομίζουν ότι οι Ρώσοι θα μας σώσουν, γιατί το έχω πει... οι Ρώσοι ξεκίνησαν το όλο κόλπο από πολύ παλιά και οι άλλοι μετά έτρεξαν και τους πρόλαβαν και με το παραπάνω.
  2. Αυτούς που δεν πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν, και μάλιστα ΟΛΟΙ, γιατί έχουν σχεδόν όλοι τέτοια συστήματα που για να λειτουργήσουν χρειάζονται μέταλλα στην ατμόσφαιρα 
  3. Αυτούς που βρίσκονται ψηλά και γνωρίζουν τι γίνεται και σωπαίνουν, ξεπουλώντας έτσι την εθνική μας κυριαρχία
  4. Αυτούς που προσπαθούν να μας πουλήσουν φούμαρα περί κλιματικής αλλαγής, τι στιγμή που δουλεύουν ολόγυρα τέτοια μαραφέτια και διαλύουν το σύμπαν
  5. Αυτούς που προσπαθούν να περάσουν την ιδέα ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι μέρος της Γεωμηχανικής για να σωθεί ο πλανήτης από το σκάσιμο
  6. Αυτούς που βάζουν προτεραιότητες άλλες, τη στιγμή που ΑΥΤΟ είναι το Α και το Ω
  7. Και τέλος αυτούς που κραυγάζουν για προφητείες και να έρχεται ο γ΄ΠΠ κι αλίμονο μας, ενώ ο πόλεμος είναι ήδη σε εξέλιξη μέσα στη μούρη τους, αλλά δεν τον βλέπουν, είναι απασχολημένοι με τα 'προφητικά' κείμενα.

Ξέχασα κανέναν; 

Picture
Από τους αγώνες στο Σόσι. Ουδέν σχόλιον....


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα