Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Έκρηξη στον τουρισμό της Ρόδου με 310 τσάρτερ το Σαββατοκύριακο! Πρόβλημα οβερμπούκινγκ όλο τον Αύγουστο

Έκρηξη στον τουρισμό της Ρόδου με 310 τσάρτερ το Σαββατοκύριακο! Πρόβλημα οβερμπούκινγκ όλο τον Αύγουστο

Ενώ δεν πέφτει καρφίτσα στη Ρόδο και δεν υπάρχει ούτε ένα δωμάτιο διαθέσιμο, το Σαββατοκύριακο θα γίνει το μεγαλύτερο «μπουμ» στις αφίξεις ξένων τουριστών. Εδικά την Κυριακή, το αεροδρόμιο της Ρόδου θα σημειώσει ρεκόρ στην ιστορία του ροδιακού τουρισμού, με 310 αφιξο-αναχωρήσεις τσάρτερ αεροπλάνων! Κατά τους μετριότερους δε υπολογισμούς θα διακινηθούν 40.000 – 45.000 ξένοι τουρίστες!

Ήδη τα ξενοδοχεία και τα άλλα καταλύματα στη Ρόδο έχουν πληρότητα 97% και με τις αφίξεις του Σαββατοκύριακου το ποσοστό αυτό θα ξεπεράσει κατά πολύ το 100%, γεγονός που σημαίνει μεγάλο οβερμπούκινγκ και το πιθανότερο είναι ότι θα προκληθούν σοβαρά προβλήματα για τη στέγαση του συνόλου των τουριστών όχι μόνο για λίγες μέρες, αλλά για ολόκληρο τον Αύγουστο.
Ενδεικτικό είναι – εκτός των άλλων – το γεγονός ότι σε πολλά ξενοδοχεία έχουν εκκενωθεί τα δωμάτια του προσωπικού, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τη φιλοξενία τουριστών που έχουν κάνει κρατήσει εδώ και πολύ καιρό. Αλλά τα προβλήματα από το οβερμπούκινγκ δεν αναμένεται να εκλείψουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosalarm, υπολογίζεται, ότι μετά το μεγάλο «μπουμ» του Σαββατοκύριακου, η Ρόδος θα φιλοξενεί πάνω από 160.000 τουρίστες, όταν το δυναμικό της σε κλίνες στα ξενοδοχεία, τις πανσιόν και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα βρίσκεται λίγο κάτω από τις 150.000.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα