Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΟΥΡΑΝΟΣ...Ετοιμάσου για την μεγάλη απόδραση

21511astrology_inner
Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που ευθύνεται για τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σου και επειδή είναι μεγάλος επαναστάτης δημιουργεί σαματά και θόρυβο. Κάθε φορά που ο Ουρανός αγγίζει τους  προσωπικούς σου πλανήτες , νιώθεις ανησυχία και περπατάς σε κινούμενο έδαφος..  Αν είσαι όμως σοβαρός μελετητής της αστρολογίας , γνωρίζεις ότι είναι ο μόνος που μπορεί να σου φέρει τη χρυσή ευκαιρία , άμεσα , γρήγορα και στο πιάτο!
Με τον Ουρανό στον Κριό έχεις αντιληφθεί ότι δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος και ακολουθείς το ξέφρενο ρυθμό του για  να αναδείξεις την νέα σου ταυτότητα. Θέλεις να αποδείξεις ότι ηγείσαι της ζωής σου και θα προκαλέσεις τη δυσφορία και την αντιπάθεια.  
 Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που συμπαθείς και επαναπαύεσαι όταν σε πλησιάζει,  γιατί συνηθίζει να σου κάνει τα χατίρια και να σε παραμυθιάζει. «Μην απατάσαι» , η θεά είναι η αιτία που δημιουργεί τα ερωτικά μπερδέματα και πονηρά σε μπλέκει σε λαβύρινθο για να βρεις την άκρη του νήματος.

Τώρα η Καλλονή βρίσκεται στον «φοβητσιάρη» Καρκίνο και αποφεύγεις να ανάψεις φωτιές ,παραμένοντας ήσυχος/η.  Ακολουθείς  το κοπάδι με ήσυχη τη συνείδηση σου ότι κάνεις αυτό που πρέπει.
 Πάρε ανάσες γρήγορα καθώς ο Ουρανός σκοπεύει να φέρει τα πάνω κάτω και να αποδείξει ότι για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος/η.
 Το δυσαρμονικό τετράγωνο που θα σχηματίσει ο φαινομενικά ανάδρομος Ουρανός με την  Αφροδίτη πυροδοτεί την θέληση σου να αποδράσεις νικώντας το κατεστημένο που καταπιέζει την αληθινή σου φύση.
Ετοιμάσου για την μεγάλη απόδραση.
(επηρεάζονται ο παρορμητικός σταυρός και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 16η μοίρα στα αντίστοιχα ζώδια)
uranus-square
 Για κάθε ζώδιο   , διάβασε και τον ωροσκόπο σου.
Κριός
Με την βαλίτσα στο χέρι ξεκινάς για διακοπές αφήνοντας πίσω αφεντικό ,  μητέρα, ή τον λογιστή που ενοχλούσαν για να αναβάλλεις το ταξίδι. Επαναστατείς.
Ταύρος
Ψάχνεις να καλύψεις τα ερωτικά κενά που δημιουργεί η μόνιμη σχέση σε γνώριμες  αγκαλιές ,για να μην μπλέξεις με το άγνωστο.  Θα τα καταφέρεις;
Δίδυμοι
Προσπαθείς να συνδυάσεις τον έρωτα με την φιλία και ζητάς παρηγοριά σε πρόσωπα που δεν ξυπνούν το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Προσποιείσαι.
Καρκίνος
Έχεις ξεπεράσεις τις ανασφάλειες σου και είσαι έτοιμος/η να ενδώσεις σε επικίνδυνο έρωτα που θα σε «τρέχει» από τη μύτη..Πάλι θα κολλήσεις..
Λέων
Συνεχίζεις να αμφιβάλλεις για το πρόσωπο που στέκεται δίπλα σου, τον/την σύντροφο χωρίς να βγάζεις τις παρωπίδες που σου επέβαλλε ο θεός  έρωτας. Χάνεις το μέτρο.
Παρθένος
Μεταμορφώνεσαι σε ριψοκίνδυνο/η εραστή /ερωμένη , αντιμετωπίζοντας την κριτική ή την απόρριψη. Διακινδυνεύεις να φας τα «μούτρα» σου.
Ζυγός
Μένεις μόνος/η αν και η μοναξιά σε φοβίζει για να τα «βρεις» με τον εαυτό σου. Ξαναμπές στο παιχνίδι , και μην αναζητάς το τέλειο γιατί δεν υπάρχει.
 Σκορπιός
Έτοιμος/η να κάνεις το βήμα για να βγεις από τον φαύλο κύκλο που δημιουργεί η ανασφάλεια , και να μπεις σε άλλες αγκαλιές. Υπάρχει ζήτηση.
Τοξότης
Το χρήμα και ο έρωτας δεν κρύβονται , και εσύ αυτήν την περίοδο έχεις και τα δύο. Πρόσεχε το κακό το μάτι..
Αιγόκερως
Αλλάζει το σκηνικό και ενώ είχες αποφασίσει να τελειώσεις δακρύβρεχτες ιστορίες που δεν σου ταιριάζουν, πάλι πέφτεις σε παγίδα. Παρασύρεσαι.
Υδροχόος
Καλύπτεις τα νώτα σου και βάζεις πλώρη για το άγνωστο και ότι ήθελε προκύψει. Εξαφανίζεσαι.
Ιχθείς
Αφουγκράζεσαι την ανάγκη σου να αφήσεις τον έρωτα να πλησιάσει και πειραματίζεσαι με το πρόσωπο που παίζει το γνωστό κρύο-ζέστη. Πιστεύεις ότι θα νικήσεις;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα