Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

ΟΧΙ ΦΙΛΙΠ ΣΕΥΜΟΥΡ ΧΟΦΜΑΝ Ο ΡΟΜΠΙΝ ΟΥΙΛΙΑΜΣ


Όσο υπάρχουν άνθρωποι στην ατζέντα είναι γραμμένη και η αυτοκτονία, μάλιστα από ανθρώπους που δεν πεινάνε, που δεν στερούνται επιτυχίας και φήμης. Η δυστυχία, η απόφαση να δώσουν τέλος, κτυπάει και “ευτυχισμένα” άτομα, κάποια που απέκτησαν ζωή ξεχωριστή και ζηλευτή.

Για την αυτοκτονία του χολυγουντιανού ηθοποιού Robin Williams μια κουβέντα μονάχα. Αυτό που ζήτησε από τον κόσμο η γυναίκα του. Σεβασμός στον νεκρό.


Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ύβρις προς την κοινωνία από τούτη την παράκληση της γυναίκας του αυτόχειρα. Μην σχολιάσετε τίποτα, παρακαλώ. Μη γραφτεί τίποτα για την προσωπική ζωή του άνδρα μου. Μη δηλητηριάσετε το πένθος της οικογένειάς μας.

Την αξίζει αυτή την προσβολή που διέπραξε σε βάρος της κοινωνίας η κυρία Ουϊλιαμς. Μη γίνει και με τον άνδρα της ό, τι με το θάνατο του Φίλιπ Σέυμουρ Χόφμαν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Mήπως η φερομενη "αυτοκτονια" ήταν ανθρωποκτονια με δραστη τον καβαλάρη του ηθοποιου;
    Oταν δεν πέφτει το συμφωνηθέν χρήμα για τις ανώμαλες υπηρεσίες, τότε συχνα παρατηρειται ο "εργαζόμενος" να εξοργίζεται και να μισει τόσο πολύ τον "εργοδότη" του ωστε να τον δολοφονει. Τελευταια περίπτωση διασημου που τον καθάρισαν ηταν του γερο-κίναιδου παπά με τα πολλά εκατομμυρια τα φυλαγμένα "για τα γεράματά του".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα