Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Αστρική Προβολή (Διαβαίνοντας την Αστρική Πύλη...)




Η αιθερική προβολή (etheric projection) είναι η πιο συχνή μορφή αστρικής προβολής και η πιο συχνά συγχεόμενη.

Με μια υπεραπλουστευμένη ανασκόπηση της κβαντικής θεωρίας μπορούμε να πούμε ότι το φυσικό σώμα (όλα τα στοιχεία ύλης που το αποτελούν) υπάρχουν σε ένα συγκεκριμένο χώρο, ταλαντούμενο σε μια συγκεκριμένη συχνότητα, όπως κάθε κομμάτι ύλης. Διαφορετικά υλικά σώματα μπορούν να υπάρχουν στον ίδιο χώρο, αλλά ταλαντούμενα σε διαφορετικές συχνότητες και μάλιστα αλληλεπιδρώντα.



Η θεωρία της αστρικής προβολής λέει ότι μέσα στο φυσικό μας σώμα υπάρχει το αιθερικό μας σώμα που ταλαντώνεται σε διαφορετική συχνότητα από το φυσικό μας σώμα. Όταν προβαλλόμαστε αιθερικά, συνειδητά επιτρέπουμε στο αιθερικό μας σώμα να αποχωριστεί το φυσικό μας σώμα, διατηρώντας την συναίσθηση μας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Όλοι κάνουμε μια μορφή αιθερικής προβολής την ώρα που κοιμόμαστε, αλλά δεν πρέπει να συγχέεται αυτή η ακούσια αιθερική προβολή (όνειρο) με την εκούσια αιθερική προβολή.

Όταν προβαλλόμαστε αιθερικά παραμένουμε στο φυσικό πεδίο (τον κόσμο που βιώνουμε με τις πέντε ανθρώπινες αισθήσεις μας).

  Ότανπροβαλλόμαστε αιθερικά εγκαταλείπουμε το φυσικό μας σώμα και βρισκόμαστε να «στεκόμαστε» δίπλα σε αυτό, παρατηρώντας το. Μια από τις πιο τρομακτικές και συναρπαστικές πτυχές της αστρικής προβολής είναι ακριβώς αυτό : να βλέπεις το σώμα σου να κείτεται μπροστά σου.

Η πρώτη συνειδητοποίηση μετά το ξεπέρασμα του αρχικού σοκ είναι ότι ακόμα βρισκόμαστε εκεί που ήμασταν, πριν την «έξοδο απ΄ το σώμα μας» - στο σπίτι μας, στο δωμάτιό μας. Με μια μικρή διαφορά : το αιθερικό σώμα υπάρχει σε άλλη συχνότητα από τον υλικό κόσμο, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν περιορίζεται από τους νόμους του. Μπορούμε να πετάξουμε, να τρέξουμε με φανταστικές ταχύτητες ή ακόμα και να περάσουμε μέσα από υλικά σώματα. Και φυσικά δεν μπορούμε να αλληλεπιδράσουμε με τον υλικό κόσμο : Δεν μας βλέπουν, δεν μας ακούν, δεν μπορούμε να αγγίξουμε ή να μυρίσουμε, παρά μόνο να δούμε και να ακούσουμε.

Η αιθερική προβολή είναι μόνο το νηπιαγωγείο της αστρικής προβολής, λένε οι μύστες της. Μετά την κατάκτησή της - και με συνεχή εξάσκηση - ένας άνθρωπος μπορεί να προβληθεί αστρικά σε ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας, με μεγαλύτερες ευκαιρίες απόκτησης γνώσης γύρω από την ύπαρξη, και εν συναίσθησης.

Η πραγματική αστρική προβολή είναι η προβολή της συνειδητότητας μας σε ένα ανώτερο επίπεδο ύπαρξης (ένα «στρώμα» του χωροχρόνου που ταλαντώνεται σε άλλη συχνότητα από τον φυσικό κόσμο). Τεχνικά, το αστρικό επίπεδο μπορεί να θεωρηθεί μια άλλη χωροχρονική διάσταση. Η συνήθεια του ανθρώπινου εγκεφάλου να λειτουργεί στις τρεις διαστάσεις του φυσικού κόσμου δυσχεραίνει την κατανόηση της φύσης αυτού του επιπέδου.

Το ίδιο το αστρικό επίπεδο (astral plane) περιέχει όλες τις σκέψεις, μνήμες, φαντασίες και όνειρα οποιουδήποτε, οπουδήποτε στον κόσμο αυτό ή (ακόμη και σε άλλους κόσμους).
Αν και το αστρικό επίπεδο, για αυτόν που προβάλλεται αστρικά, μοιάζει πιο «στέρεο» και «υπαρκτό» από τον φυσικό κόσμο - εφόσον υπάρχει στην ίδια συχνότητα με το αστρικό του σώμα - στην πραγματικότητα είναι πιο ευμετάβλητο, καθώς μπορεί να αλλάξει από τη δύναμη της σκέψης και μόνο.

Στο αστρικό επίπεδο δεν έχετε «σώμα», μιας και σ' αυτό το επίπεδο είστε μια σκεπτομορφή. Ο εγκέφαλος σας που επεξεργάζεται την αστρική σας εμπειρία προσπαθεί να επιβάλλει ένα σώμα που μοιάζει με το φυσικό σας - αυτό που έχει συνηθίσει σαν «σώμα» δηλαδή. Αυτό το αστρικό «σώμα» μπορεί να αλλάξει με την δύναμη της σκέψης και μόνο.


kykeon


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα