Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Η Αφρική κλείνει τα σύνορα της εξαιτίας επιδημίας πανώλης στην Ευρώπη

Συνθήκες πανδημίας βγαλμένες από τον 13ο και 14ο αιώνα ζει η Ευρώπη, με την μαύρη πανώλη να σκοτώνει εκατοντάδες ανθρώπους μέσα σε ελάχιστες ώρες.
Οι ηγεσίες των ανεπτυγμένων ασιατικών και αφρικανικών χωρών δηλώνουν θορυβημένες από την έξαρση της αρρώστιας και για το λόγο αυτό κλείνουν τα σύνορά τους σε όποιον Ευρωπαίο προσπαθεί να μπει παράνομα με τα πόδια ή με βάρκες.
Η άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης προκλήθηκε από τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης των πληθυσμών τους, εξαιτίας της αλόγιστης εκμετάλλευσης του φυσικού τους πλούτου από τα ζάμπλουτα αφεντικά της Αφρικής και της Ασίας.

Σε χώρες όπως η Αυστρία, το Βέλγιο, η Αγγλία, η Ολλανδία και η Γερμανία, ο εργάτης αμείβεται με ένα δολάριο την ημέρα για να δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ στα ορυχεία διαμαντιών, χρυσού κι άλλων πολύτιμων λίθων που βρίσκονται σε τεράστιες ποσότητες στα έγκατα της ευρωπαϊκής γης.
Το ίδιο συμβαίνει και με τους Γάλλους και Ισπανούς εργάτες στις πετρελαιοπηγές των χωρών τους, ενώ δεν είναι λίγες οι φιλανθρωπικές οργανώσεις οι οποίες δίνουν αγώνα για να καταφέρουν να τροφοδοτήσουν με πόσιμο νερό το μεγαλύτερο μέρος του ευρωπαϊκού πληθυσμού που παραμένει ακόμη και σήμερα αποκλεισμένο από τα στοιχειώδη εφόδια διαβίωσης.
Ιταλοί, Πορτογάλοι και Έλληνες προσπάθησαν πρώτοι να περάσουν τη Μεσόγειο πάνω σε παλιές βάρκες και φουσκωτά, όμως οι αρχές ασφαλείας των βορειοαφρικανικών χωρών βουλιάζουν τα ευρωπαϊκά σαπιοκάραβα, κι όσοι δεν πνίγονται τούς κλείνουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και τους βασανίζουν.
Πιθανολογείται ότι η έξαρση της μαύρης πανώλης προήλθε από κάποιου είδους βιολογικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε στις πολυετείς συγκρούσεις των ευρωπαϊκών φυλών με έπαθλο την κυριαρχία στον αγώνα για τα αποφάγια των Αφρικανών και Ασιατών αφεντικών τους, που εκμεταλλεύονται εδώ και εκατοντάδες χρόνια τη γη τους.
Ο ΟΗΕ και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους και συνέστησαν στους Ευρωπαίους να δείξουν υπομονή στους πολέμους, τις γενοκτονίες, το δουλεμπόριο και την πανώλη, καθώς πονάει λιγότερο αν έχεις το δίκιο με το μέρος σου.
(Θα μπορούσε να ήταν έτσι. Είναι αλλιώς. Το θέμα είναι ιστορίες σαν αυτή να μην υπάρχουν καθόλου. Κάποτε θα γίνει κι αυτό)
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα