Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Υγιή πόδια από ευρυαγγείες και κιρσούς

Υγιή πόδια από ευρυαγγείες και κιρσούςΈχετε αμελήσει τη φροντίδα των ποδιών σας και αντιμετωπίζετε δύο από τα συνηθέστερα αισθητικά προβλήματα που απασχολούν κατά κύριο λόγο τις γυναίκες και έπειτα τους άνδρες; Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις ευρυαγγείες αλλά και τους κιρσούς. Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σε πρώτη φάση και απευθυνθείτε στον ειδικό.
Τι είναι οι ευρυαγγείες;
Οι ευρυαγγείες είναι διεσταλμένα τριχοειδή αγγεία του δέρματος τα οποία παρουσιάζονται σε διάφορα σημεία των ποδιών.
Πού εμφανίζονται και πώς;

Τα πιο συνήθη σημεία που οι ευρυαγγείες κάνουν την εμφάνιση τους είναι στην εσωτερική και εξωτερική επιφάνεια των μηρών αλλά και στην εξωτερική επιφάνεια των κνημών. Σε κάποιες περιπτώσεις συναντάμε ευρυαγγείες και στο πρόσωπο κατά κύρια βάση στη περιοχή γύρω από τη μύτη.
Οι ευρυαγγείες στα κάτω άκρα εμφανίζονται σε κόκκινο χρώμα αλλά και σε σκούρο μπλε. Χαρακτηρίζονται με διάφορα ονόματα όπως τριχοειδείς, θυσανοειδείς, αραχνοειδείς αλλά και άλλα.
Τι είναι οι κιρσοί;
Κιρσοί είναι οι φλέβες που διογκώνονται λόγω της χαλάρωσης των τοιχωμάτων τους. Πολλές φορές δεν είναι ευδιάκριτες με γυμνό μάτι. Γι’ αυτό το λόγο πριν την εφαρμογή οποιασδήποτε μεθόδου για την αντιμετώπιση τους, καλό είναι να εξετάζεται η φλεβική κυκλοφορία των ποδιών με υπερηχογράφημα ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα του προβλήματος.
Ποια τα αίτια τους;
Τα αίτια που δημιουργούν τις ευρυαγγείες καθώς και τους κιρσούς, είναι η παρατεταμένη ορθοστασία, συνήθως σε άτομα που η δουλειά τους το απαιτεί, η κληρονομικότητα, αν κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας πάσχει από αυτές, η παχυσαρκία, το επιπλέον βάρος τις επιβαρύνει πολύ και κάνει την εμφάνιση τους πιο έντονη. Επιπλέον, η εγκυμοσύνη, η λήψη ορμονών και αντισυλληπτικών καθώς επίσης και η χρόνια άρση βάρους.
Ποια τα συμπτώματα τους;
Τα συμπτώματα που θα σας οδηγήσουν στην ανακάλυψη τους είναι, το πρήξιμο, ο πόνος, τα βαριά άκρα, οι νυχτερινές κράμπες, τα μουδιάσματα αλλά και οι καυσαλγίες.
Όλες οι παραπάνω ενοχλήσεις χειροτερεύουν στην αρχή κάθε ζεστής εποχής, στη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και πριν την έμμηνο ρύση, τις βραδινές ώρες αλλά και μετά από μια μακρά καθιστική θέση.
Πώς αντιμετωπίζονται;
Οι ευρυαγγείες αντιμετωπίζονται με τη θεραπεία των σκληρυντικών ενέσεων. Αποτελεί μια μέθοδο που έχει αναπτυχθεί εδώ και πολλές δεκαετίες. Ο γιατρός εγχέει ένα διάλυμα αποστειρωμένο μιας σκληρυντικής ουσίας μέσα στη φλέβα που υπάρχει το πρόβλημα.
 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα