Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Τα σημάδια μιας σχέσης που δύσκολα έχει μέλλον

Τα σημάδια μιας σχέσης που δύσκολα έχει μέλλονΌσο καλά κι αν περνάτε με έναν άνθρωπο, δεν είναι απόλυτο πως η σχέση σας θα προχωρήσει στο επόμενο στάδιο. Υπάρχει περίπτωση να είναι κανείς σίγουρος για το ποια θα είναι η κατάληξη μιας σχέσης; Ορισμένα σημάδια μπορεί να σας οδηγήσουν σε σκέψεις για το πώς διαγράφεται το μέλλον...
Αποφεύγεται η συζήτηση για το μέλλον
Είναι ωραίο να ζεις τη στιγμή, όμως αν δεν πραγματοποιούνται σχέδια για το τι θα ακολουθήσει, η σχέση έχει βραχυπρόθεσμες προοπτικές. Αντίθετα είναι απόλυτα υγιές για μια σοβαρή σχέση, να γίνονται όνειρα και σχέδια για την επόμενη μέρα.

Δεν είναι υπέρ του γάμου
Πρόκειται για ένα μεγάλο εμπόδιο, όταν σκέφτεστε σοβαρά μια σχέση. Ορισμένοι το αγνοούν, πιστεύοντας πως μπορούν να κάμψουν τις όποιες αντιστάσεις, όμως αυτό δεν επιβεβαιώνεται πάντα. Για τους άντρες και τις γυναίκες, που είναι κατά του γάμου, οι σύντροφοί τους θα πρέπει να πάρουν απόφαση πως ίσως δεν ταιριάζουν τα θέλω τους.
Δεν έχετε τίποτα κοινό εκτός από το σεξ
Εάν το μόνο που σας συνδέει βρίσκεται κάτω από τα σεντόνια, ίσως είναι δύσκολο να επιτύχετε το είδος της σχέσης, που πραγματικά επιθυμείτε. Τι κι αν μοιράζεστε ιδιαίτερες στιγμές και περνάτε καλά; Οι υγιείς -σε όλο το φάσμα τους- σχέσεις είναι αναντικατάστατες.
Τα σημάδια μιας σχέσης που δύσκολα έχει μέλλονΈχετε πολλά κοινά αλλά καμία επαφή στον ερωτικό τομέα
Εάν λείπει το σημαντικότατο στοιχείο που θα ολοκληρώσει τη σχέση σας, πιθανώς να μην υπάρχει μέλλον. Προφανώς δεν έχετε ανάγκη για φιλία ή συγκατοίκηση αλλά για κάποιον που να πληρεί τις απαιτήσεις σας σε κάθε τομέα.
Διαζευγμένοι γονείς
Η ευαίσθητη ψυχολογία από παλαιότερα βιώματα ίσως να επηρεάσει το σύντροφό σας. Μπορεί κάθε σχέση να είναι διαφορετική, ωστόσο η εικόνα που ίσως έχει διαμορφώσει για το γάμο ενδέχεται να είναι αρνητική. Ωστόσο μπορεί το βίωμα να έχει και την αντίθετη επιρροή.
Ανύπαντροι φίλοι
Είναι βέβαιο πως ο στενός φιλικός κύκλος μας επηρεάζει. Εάν δεν έχει κάνει κάποιος γνωστός το μεγάλο βήμα, δύσκολα αποφασίζει και ο σύντροφός σας να προχωρήσει.
Τα σημάδια μιας σχέσης που δύσκολα έχει μέλλονΚρατάτε χαλαρή στάση
Επειδή φοβάστε μην τρομοκρατήσετε το σύντροφό σας, κρατάτε κι εσείς μια πιο χαλαρή στάση για να μην τον/την χάσετε εντελώς. Πρέπει να είστε ξεκάθαροι για τις επιθυμίες σας αν θέλετε να πάει μπροστά η σχέση.
Δεν έχετε δική σας ζωή 
Όταν κάθε φορά μετράτε τα βήματά σας ανάλογα με τις επιθυμίες του συντρόφου σας, τότε υπάρχει πρόβλημα. Δεν χρειάζονται ακρότητες, για να τον/την κάνετε να εκτιμήσει την προσωπικότητά σας, όμως μπορείτε να κάνετε σαφές πως έχετε και τη δική σας ζωή.
Δεν υπάρχει κοινή αντίληψη για τα οικονομικά
Εάν είστε με έναν άνθρωπο που ξοδεύει αλόγιστα ή επιθυμεί συνεχώς περιττά έξοδα, πιθανώς δεν έχει σκεφτεί να προχωρήσετε σοβαρά σαν ζευγάρι. Το μέλλον σας δεν είναι επισφαλές και πλέον λόγω της δεδομένης κατάστασης, πρέπει να υπάρχει αλληλοκατανόηση και σύμπνοια στη διαχείριση των χρημάτων.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα