Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Προσκαλώντας θετική ενέργεια

Από: Shakila Ιωάννα Μπράτη 

positive


Προσκαλώντας θετική ενέργεια

Σήμερα θα δούμε πως μπορούμε να καλέσουμε τη θετική ενέργεια στο σπίτι μας και στη ζωή μας. 

Απλές λύσεις που φέρνουν φρεσκάδα, θετικότητα και χρώμα ικανό να αλλάξει όλη τη δόνηση εσωτερικά και εξωτερικά.

Υπάρχουν μέρες που επιστρέφουμε σπίτι μας πιεσμένοι από την ένταση που έχουμε περάσει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι άδικο για εμάς και για τους ανθρώπους που μένουν μαζί μας, να επιτρέψουμε να επηρεάσει την υπόλοιπη μέρα μας. Λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο στον αρωματολύχνο μπορούν αυτόματα να μας μεταφέρουν σε ένα υπέροχο λιβάδι, σε ένα κτήμα με οπωροφόρα δέντρα ή ακόμα και σε ένα εξωτικό νησί. 

Κάποιες συνταγές με αιθέρια έλαια που μπορούν να μας ταξιδέψουν είναι ...


Γεμίστε ένα βαθύ αρωματολύχνο με νερό και προσθέστε 

• 6 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκάλι και 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο κανέλλα. 
• 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο μανταρίνι, 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο, 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο βασιλικό. 
• 4 πορτοκάλι, 3 μανταρίνι, 2 νεράντζι
• 5 υλάνγκ υλάνγκ, 2 σανδαλόξυλο, 2 γιασεμί
• 3 δεντρολίβανο, 4 πεύκο, 2 φασκόμηλο
• 3 μελισόχορτο, 4 λεβάντα, 3 γεράνι

Ένα θύμιαμα που μπορεί να γεμίσει το σπίτι σας με θετική ενέργεια είναι το εξής:

Ρίξτε στο μπλέντερ λίγα αποξηραμένα άνθη τριαντάφυλλου, μία πρέζα από σκόνη κανέλας, μία πρέζα γαρύφαλλο (μοσχοκάρφι), μία πρέζα τζίντζερ, μία κουταλιά της σούπας αποξηραμένα άνθη λεβάντας και τέλος μία κουταλιά της σούπας φυσική μαστίχα Χίου. Χτυπήστε τα όλα καλά στο μπλέντερ, προσθέστε λιβάνι τριαντάφυλλο και περάστε με αυτόν τον ενεργειακό καπνό όλο σας το σπίτι με πολύ επιμέλεια. Οραματιστείτε ταυτόχρονα θετικά γεγονότα να έρχονται στη ζωή σας. Αυτή η διαδικασία θα αλλάξει πραγματικά τη δόνηση του σπιτιού σας και θα το πλημμυρίσει με θετική ενέργεια. 

Ο θετικός οραματισμός είναι ένας υπέροχος τρόπος να καλέσετε τη θετική ενέργεια. Η δεκτικότητα και η πρόθεση είναι πηγή έλξης για ότι θετικό θέλετε να προσκαλέσετε. Καθίστε άνετα στην αγαπημένη σας θέση μέσα στο σπίτι, δώστε λίγα λεπτά στο σώμα σας να χαλαρώσει, νιώθοντας να σας αγκαλιάζει ένα γλυκό, ζεστό, λευκό φως. Στη συνέχεια αφεθείτε να πλάσετε σε εικόνες όλα αυτά που ποθείτε. Όσες πιο πολλές αισθήσεις χρησιμοποιήσετε τόσο πιο δυνατή θα γίνει η πρόθεσή σας. 

Χρησιμοποιείστε την ακοή, την όσφρηση, τη γεύση, την όραση ακόμη και την αφή. Δώστε χρόνο να το δείτε υλοποιημένο σε όλες τις προεκτάσεις του. Μπορείτε να παραμείνετε στον οραματισμό σας έως και 30 λεπτά. Όταν τελειώσετε πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και ανοίξτε τα μάτια σας όποτε είστε έτοιμοι. Φροντίστε καθημερινά να κάνετε πράγματα που βοηθούν το στόχο σας να γειωθεί και να έρθει πιο κοντά στη ζωή σας. 

Ένα βότανο που θα ήθελα να μιλήσουμε για αυτό είναι το τζίντζερ.

Το τζίντζερ είναι ένα βότανο που στην παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική θερμαίνει και βοηθά στη κίνηση του τσι . Χρησιμοποιείται πολύ για να έλξει τη θετικότητα, να κινητοποιήσει οτιδήποτε έχει μείνει στάσιμο, να ξυπνήσει το πάθος, καλεί την επιτυχία στη ζωή σας και σας βοηθάει να προβάλετε τον εαυτό σας πιο εύκολα. Είναι ένα βότανο που τονώνει το ηλιακό πλέγμα, το κέντρο ιερού και το κέντρο βάσης. Αλλά εξισορροπεί ακόμη και το τρίτο μάτι. Μπορεί να βγάλετε στην πανσέληνο μία ρίζα τζίντζερ μελετημένη για να σας βοηθήσει να έλξετε το πάθος στη ζωή σας και να τη φοράτε πάνω σας μαζί με μία γρανάδα. 

Ένα ορυκτό τόνωσης είναι η Γρανάδα.

Δίνει θετικότητα, μας γεμίζει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και αυξάνει τον προσωπικό μας μαγνητισμό. Τονώνει την αυτοεκτίμηση δίνοντάς μας τη δυνατότητα να αναγνωρίσουμε τις θετικές πλευρές του εαυτού μας και να κάνουμε το καλύτερο με τα στοιχεία που διαθέτουμε. 

Μας δίνει δύναμη και κουράγιο όταν διανύουμε περιόδους που οι αλλαγές είναι πολύ έντονες ή όποτε χρειαζόμαστε στήριξη. 
Τονώνει και αναζωογονεί γενικά όλα τα επίπεδα της αύρας όπως και τα τσάκρα. 

Είναι ορυκτό κίνησης και αντανακλά γρήγορα την πρόθεση. Έτσι, σε οποιοδήποτε επίπεδο νιώθετε στάσιμοι ή  ότι η ενέργεια σας έχει βαλτώσει, η γρανάδα θα σας δώσει την ώθηση ή ακόμη και την έμπνευση να κινηθείτε και να βρείτε νέες διεξόδους.  

Δίνει αντίληψη και αποφασιστικότητα σε στιγμές που δεν ξέρουμε πώς να κινηθούμε, ειδικά αν συνδυαστεί με φθορίτη. 
Είναι πολύ θεραπευτική πέτρα. Μπορεί πολύ γρήγορα να απορροφήσει την αρνητική ενέργεια που έχει κολλήσει στα τσάκρα ειδικά αν αυτή η ενέργεια προέρχεται από εξωτερικές καταστάσεις.

Είμαι η Shakila Ιωάννα Μπράτη
Και να θυμάστε...
Η μαγεία βοηθά
Τη ζωή να προχωρά
Αφήστε τη μέσα σας  να μπει
Και η ζωή σας θα βελτιωθεί.

Το κείμενο προέρχεται από απομαγνητοφώνηση εκπομπής στο Botox Radio.

Shakila Ιωάννα Μπράτη  - Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα