Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Νέα Σελήνη στην Παρθένο – Σιδερένιο άρπαγμα στην τσέπη μας

Σιδερένια η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που γίνεται τη Δευτέρα, με πολλά στοιχεία συνδυαστικά να δημιουργούν ένα δυσάρεστο κλίμα. Η τοποθέτηση στον 8ο οίκο δηλώνει μετατόπιση της έμφασης από τα θέματα υγείας στα οικονομικά με την αντίθεση με τον Ποσειδώνα να δείχνει λανθασμένες ελπίδες για την άνοδο του εισοδήματος. Ο Πλούτωνας στον Ωροσκόπο υποδηλώνει συνθήκες από τις οποίες δεν μπορούμε να ξεφύγουμε, ενώ η σύνοδος Άρη/Κρόνου στο Μεσουράνημα υποδηλώνει δύσκολες αποφάσεις. 

Κάποιοι εργοδότες ίσως αναγκαστούν μέχρι και να κλείσουν τα μαγαζιά τους αυτό το διάστημα λόγω οικονομικών προβλημάτων, ενώ άλλοι λόγω χρεών και οφειλών σε δάνεια και εφορίες. 
Σε προσωπικό επίπεδο πολύς κόσμος θα χρειαστεί να πάρει δύσκολες αποφάσεις, με τη συμπαράσταση είναι η αλήθεια οικογενειακών παραγόντων που θα προσπαθήσουν να ενισχύουν οικονομικά την κατάσταση, δυστυχώς όμως δε θα φτάνουν να κάνουν τη διαφορά. Πολλοί παράγοντες του οικονομικού τομέα θα θεωρήσουν ότι τώρα είναι η ώρα να γίνουν κάποιες ριζικές οικονομικές κινήσεις που θα εμποδίσουν τα πράγματα να γίνουν ακόμα χειρότερα και ενόψει εισοδήματος και πόρων που νόμιζαν ότι θα επέλθουν, αλλά δε θα τα δουν μάλλον ποτέ.

Σε σχέση με την Ελλάδα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον γενέθλιο Κρόνο, συνδέεται ίσως με τις ανακαλύψεις στην Αμφίπολη και ένα γενικότερο κλίμα υποστήριξης της πατρίδας, που ίσως συσχετιστεί και με αθλητικά γεγονότα (η Παρθένος ευνοεί γενικά τις αθλητικές επιδόσεις της χώρας). 

Παρηγοριά στον άρρωστο ίσως με την επόμενη μέρα όμως να περιμένει έξω από την πόρτα ο παλιός καλός δοσάρχης.


Για τους Κριούς θα είναι ένας μήνας δύσκολος καθώς θα χρειαστεί να περάσετε αποφάσεις σε συνεργάτες που θα έρχονται «από ψηλά», για τις οποίες κανείς από αυτούς δε θα σας υποστηρίξει. Η οικογένεια δε θα είναι δίπλα σας αυτό το μήνα, καθώς δε θα κατανοεί την κρισιμότητα των καταστάσεων κι εσείς δε θα μπορείτε να συμμεριστείτε την ελαφρότητα τους. Η «λαβή» που θα ασκεί κάποιος προϊστάμενος – εργοδότης επάνω σας αυτό το μήνα θα είναι «σιδερένια», καθώς θα παρακολουθεί κάθε σας βήμα. Προοδευτικά πάντως φαίνεται ότι θα καταστείτε βασιλικότερος του βασιλέως, καθώς θα προχωρήσετε σε ακόμη πιο αυστηρές περικοπές και αποφάσεις, από αυτές που εκείνος θα σας συστήσει.

Για τους Ταύρους θα είναι ένας μήνας με αρκετά εμπόδια στην αποδοχή σας. Συναισθηματικά θα είστε πολύ καλά καλυμμένοι, αλλά η χαρά σας μάλλον δε θα είναι αντικείμενο συμμερισμού από εργοδότες και προϊσταμένους, οι οποίοι είτε θα ζηλεύουν και θα προσπαθούν να σας το χαλάσουν, είτε θα σας θυμίζουν διαρκώς ότι έχετε αργήσει σε κάποια από τις υποχρεώσεις σας και θα σας λένε ότι χαζολογάτε. Η κατάσταση ίσως οδηγήσει και σε κάποιο καυγά με εργοδότη ή προϊστάμενο, ο οποίος θα έχει και την υποστήριξη «από ψηλά». Αν και δε θα λείψει υποστήριξη ούτε και σε σας, μην το δένετε ότι μακροχρόνια η κατάσταση θα είναι υπέρ σας. Τον επόμενο μήνα δε θα έχετε τόση δύναμη στους άλλους όπως τώρα.

Για τους Διδύμους η κατάσταση ανακάμπτει κάπως, χωρίς βεβαίως να είστε και στα καλύτερα που σας είχε βρει ο Ιούνης. Πάντως ξεκινάτε αυτό το μήνα μια δουλειά υποδομής και προετοιμασίας, αναγνωρίζετε τις ελλείψεις σας και συνεργάζεστε με τους υπευθύνους για να φτιάξετε ένα πρόγραμμα και να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στα οικονομικά σας. Το αποτέλεσμα δε θα φανεί άμεσα ίσως, αλλά σίγουρα δεν ανήκετε σε αυτούς που αυτό το μήνα θα «πελαγοδρομήσουν» οικονομικά. Σημειώστε ότι πολλά θα κριθούν αυτό το μήνα από τα ψιλά γράμματα, γι’ αυτό αφήστε τις «εξυπνάδες» και προσλάβετε ειδικούς για να σας βοηθήσουν στη λήψη τυχόν οικονομικών αποφάσεων.

Για τους Καρκίνους ο μήνας είναι δύσκολος στις λεπτομέρειες του και θα υπάρχει πολύ καθημερινή τριβή και πολλές παρεξηγήσεις. Στην ημερήσια διάταξη οι λάθος οικονομικές αποφάσεις, η απώλεια αντικειμένων και χρημάτων και η καθυστέρηση στην εκτέλεση των υποχρεώσεων σας. Εκνευρισμός και ανατροπές σε επικοινωνίες και μεταφορές θα σας χαλάσουν ακόμα περισσότερο. Μοναδική ελπίδα να διατηρήσετε τη συγκέντρωση σας στο στόχο, που είναι η εκ βάθρων οικονομική σας αναδιάρθρωση, ώστε να αποφύγετε αυτά που ξέρετε ότι θα έρθουν – έστω κι αν οι υπόλοιποι δεν τα έχουν δει στην τσέπη τους ακόμα.

Για τους Λέοντες ο μήνας δεν είναι τόσο ευχάριστος όσο ο προηγούμενος. Ναι μεν, περιμένατε να εξαργυρώσετε τώρα κάποιες οικονομικές σας προσδοκίες, ναι μεν, υπήρξαν από το παρασκήνιο φιγούρες που στήριξαν τα αιτήματα σας, πολλά όμως από αυτά δε θα ικανοποιηθούν ποτέ και θα αποδειχθούν φρούδες ελπίδες. Έτσι αρχίζει τώρα ένα πιο δύσκολο διάστημα που λέει, εάν μπορείτε να στηριχτείτε στα πόδια σας για να συνεχίσετε. Βοήθειες θα υπάρξουν από πιστούς συνεργάτες, το βαρύ φορτίο όμως της δημιουργικότητας πάλι θα πέσει σε σας. Και θα πρέπει να κάνετε αυτό που δε σας αρέσει καθόλου. Να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες.

Για τους Παρθένους ο μήνας δείχνει αρκετά καλύτερος σε σχέση με τους υπόλοιπους. Πολλά τα οικονομικά βάρη βεβαίως που πέφτουν και στη δική σας πλάτη, πολλές και οι υποσχέσεις του συντρόφου, που τελικά δεν ικανοποιούνται, όμως για να είμαστε ειλικρινείς, αυτή η κατάσταση για σας είναι μάλλον συνηθισμένη. Έτσι, προτιμήστε να αγνοήστε πολύ απλά τις γκρίνιες και να κάνετε αυτό που κάνετε συνήθως καλά. Λύστε το πρόβλημα (αφού δεν το λύνουν οι άλλοι). Και για να το κάνετε αυτό, πιάστε τα πράγματα με τη σειρά όπως κάνετε πάντα και φτάστε μεθοδικά και με χειρουργικά βήματα στη ρίζα του προβλήματος. Με την απαραίτητη επιμονή και υπομονή αυτό το μήνα, μπορείτε να θριαμβεύσετε. Αρκεί να στηριχθείτε αποκλειστικά και μόνο στο μυαλό σας.

Για τους Ζυγούς ο μήνας δείχνει αρχικά μία οικονομική ανάκαμψη ή μια επιστροφή μετά από ταξίδι ταλαιπωρίας στο γνώριμο άνετο και προσεγμένο περιβάλλον που συνήθως αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας. Η επιστροφή αυτή θα είναι πολύ ευχάριστη για σας, πλην όμως θα έχετε κάποιες δυσάρεστες ενοχλήσεις. Θα είναι ο από πάνω που τον καιρό που λείψατε αποφάσισε και πήρε άδεια ανακαίνισης; Θα είναι ο διαχειριστής, που μετά από συνέλευση που έγινε ερήμην σας, σας ζητάει αύξηση κοινοχρήστων; Θα είναι ο εργοδότης, που χωρίς να σας ενημερώσει αποφάσισε τη μετακίνηση σας σε άλλο τμήμα; Ό,τι και να’ ναι προορίζεται μια χαρά να σας εκνευρίσει και να σας βγάλει από τα ρούχα σας. Και αυτό το μήνα δε θέλετε και πολύ είναι η αλήθεια, να πάρετε το καπελάκι σας και να ξαναγυρίσετε απλά εκεί που ήσασταν. Στην παραλία.

Για τους Σκορπιούς ο μήνας δείχνει την κατάλληλη στιγμή για να πάρετε την πρωτοβουλία και να πετύχετε κάποιους στόχους που κάνατε πολύ καιρό υπομονή για να τους πετύχετε. Κι επειδή η υπομονή επιβραβεύεται από τον Κρόνο αυτό το μήνα φαίνεται ότι θα έχετε εσείς το μαχαίρι και το πεπόνι κι όχι οι αντίπαλοι σας, οι οποίοι, αν και φαίνεται να είχαν υποστήριξη τις τελευταίες εβδομάδες από ισχυρούς φίλους, τελικά δε θα μπορέσουν να αντέξουν την πίεση των δύσκολων αποφάσεων. Έτσι είναι η σειρά σας τώρα να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να καθορίσετε πώς πρέπει να δουλεύουν τα πράγματα. Προχωρήστε αποφασιστικά και επιβραβεύστε, όσους αναγνωρίσουν την ανάγκη να συμβιβαστούν μαζί σας. Οι υπόλοιποι μάλλον δε θα έχουν άλλη ευκαιρία.

Για τους Τοξότες ο μήνας δείχνει να είναι συνέχεια των καλοκαιρινών τους αισθηματικών περιπετειών. Η αλήθεια είναι ότι ήταν καλοί μήνες για τα αισθηματικά σας, γεμάτη και ερωτικά και συναισθηματικά. Οι κατακτήσεις σας όμως σταδιακά απομακρύνονται και φεύγουν για τις δουλειές τους και έρχεται η ώρα σιγά σιγά να αποφασίσετε κι εσείς πώς θα συνεχίσετε τους επόμενους μήνες. Προς το παρόν βεβαίως θα συνεχίσετε να έχετε το ακαταλόγιστο και να παίζετε κρυφτούλι με τις υποχρεώσεις. Κάπου εκεί τα Χριστούγεννα όμως τα πράγματα θα σφίξουν. Και πλέον θα είναι οριστικά. Γι’ αυτό κανονίστε από τώρα την πορεία σας, για να μη σας βρει ο Κρόνος «με τα παντελόνια κατεβασμένα».

Για τους Αιγόκερους ο μήνας δείχνει να είναι ιδιαίτερα κρίσιμος. Από σας φαίνεται να εξαρτάται η λήψη κρίσιμων αποφάσεων και σε σας φαίνεται ότι θα καταφύγουν και διάφοροι εντεταλμένοι για συμβουλές στη διαχείριση καταστάσεων. Από την άλλη σε σας θα σκαλώσουν επίσης πολλές υποθέσεις που δε θα τις εγκρίνετε ή δε θα νιώθετε ότι είναι η στιγμή τώρα να τις διαχειριστείτε. Με τη γνωστή αυστηρότητα που σας διακρίνει τελευταία είναι μάλλον απίθανο ότι κάποιος θα καταφέρει να αντιπαρατεθεί μαζί σας αυτό το μήνα κι αν το πράξει, μάλλον θα βρεθεί απομονωμένος. Η κρίση σας θα είναι ιδιαίτερα οξυμμένη πάντως και να για να λέμε την αλήθεια, αυτός δε θα είναι ένας μήνας, στον οποίο θα πάρετε λάθος αποφάσεις.

Για τους Υδροχόους αυτός είναι μήνας αρκετών μετακινήσεων που θα γίνουν όχι τόσο για να καλύψουν δικές σας υποχρεώσεις, όσο για να καλύψετε άλλους. Η εξυπηρέτηση συντρόφων και συνεργατών θα είναι μεταξύ των επιλογών σας καθώς το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας πάνε καλά και φαίνεται να εισπράττετε την αναγνώριση και την προσοχή που επιθυμείτε. Στο περιθώριο των καταστάσεων βέβαια θα υπάρχουν πολλές αλλαγές στο περιβάλλον σας που θα τις παρατηρείτε, δε θα σας επηρεάσουν όμως άμεσα από ότι φαίνεται. Μοναδική περίπτωση να εκτεθείτε είναι να βρεθείτε σε λάθος στιγμή απέναντι σε κάποιον ισχυρό παράγοντα λήψεως αποφάσεων. Η σύγκρουση και με αυτόν ωστόσο δε θα σας κάνει κακό. Απλά θα εδραιώσει τη θέση σας ως παράγοντα επηρεασμού και ηγέτη – ίσως – μιας δυναμικής μειοψηφίας.

Για τους Ιχθείς είναι ένας μάλλον καλύτερος μήνας οικονομικά για σας, παρά για τους υπόλοιπους. Με το γνωστό παράγοντα τύχης που σας διακρίνει, ενώ οι υπόλοιποι θα πλήττονται από τη λάθος στιγμή, σε σας με κάποιο τρόπο το timing θα δουλεύει και θα λύνει τα οικονομικά προβλήματα που θα προκύπτουν. Ο σύντροφος θα είναι ο αναγκαίος συμπληρωματικός παράγοντας αυτό το διάστημα, που θα τακτοποιήσει αυτές τις λεπτομέρειες που εσείς δεν μπορείτε – και που για να είμαστε ειλικρινείς μάλλον θα πάρει πάνω του όλο το βάρος της υπόθεσης. Εσείς όμως από την πλευρά σας έχετε το δικό σας τρόπο να βοηθήσετε και – μεταξύ άλλων – θα ευνοηθείτε και από αποφάσεις της εργοδοσίας. Καλή τύχη λοιπόν σε σας και σε όσους κερδίζουν από την τύχη σας.

Βασιλης Παπαδολιας's Avatar
Βασιλης Παπαδολιας is offlineΣύμβουλος Αστρολογίας





myhoroscope
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα