Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Οι "ανωμαλίες" πάνω από την Ευρώπη για μια φορά ακόμα ορατές και αισθητές

Το μάθαμε τώρα το κόλπο. Ξυπνάς το πρωί και νιώθεις άσκημα -πονοκέφαλο, ζαλάδα, κομμάρες- μπαίνεις στα σάιτ των δορυφόρων κι έχουν πάλι "ανωμαλίες". Μετά κάθεσαι και περιμένεις να ακούσεις ποιος πλημμύρισε,  ποιος αυτοκτόνησε, ποιο ηφαίστειο είναι έτοιμο να εκραγεί. Μιλάμε για το απόλυτο μοτίβο που επαναλαμβάνεται! 
Picture
Χθες αργά τη νύχτα προς ξημερώματα ξανά η ίδια δυσφορία, μια ζέστη εσωτερική και εκνευρισμός. Το θερμόμετρο μέσα στο σπίτι δεν έλεγε να κατέβει καθόλου, ούτε τον σύνηθη ένα βαθμό.

Σήμερα το πρωί τόσο εγώ όσο και πολλοί φίλοι είχαμε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα (ή συμπτώσεις) που περιέγραψα. Μπαίνω στο sat24 και τσουπ! ξανά μανά τα ίδια μαύρα κυκλάκια. Εδώ και μέρες και 1-2 jet stream πάνω από τη Βρετανία και λίγο πιο κει προς την Ισλανδία, της οποίας ένα ηφαίστειο βράζει και είναι έτοιμο να εκραγεί. 

Τα άλλα συμπτώματα/συμπτώσεις που επίσης παρατηρώ είναι το διαδίκτυο να βαραίνει και η τηλεόραση μου, που είναι ακόμα αναλογική, να γεμίζει παράσιτα και περίεργες συχνότητες. Και μετά βλέπω στο sat 24 αυτό: 

Στις 24 και 25 Αυγούστου φίλοι Άγγλοι στο φέις ανέβασαν τα δυο ακόλουθα βίντεο: ΕΔΩ


Και την επομένη, στις 26, η Αγγλία ήταν έτσι!:

Και μερικές φωτογραφίες από τις 4 τελευταίες μέρες:
Εσείς πως νιώθατε τις τελευταίες μέρες και ειδικά το τελευταίο 24ωρο; Θα θέλαμε τα σχόλια σας και τις εμπειρίες σας, ας είναι και διαφορετικές. Δεν θέλουμε μόνο γελοιότητες. Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν πολλές γύρω μας, φτάνουν. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα