Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ταμπόν, όχι πια μόνο για τις δύσκολες μέρες...!

Μέχρι τώρα το ταμπόν το είχαμε συνδεδεμένο με τις δύσκολες μέρες του μήνα. Είναι ο «σωτήρας» του καλοκαιριού. Παρολ’ αυτά φανταζόσασταν ποτέ πως... μπορεί να έχει και άλλες εναλλακτικές χρήσεις; Και όμως ναι! Και εμείς σας παρουσιάζουμε 5 από αυτές!
Ταμπόν... για τη μύτη
Είσαι κάπου έξω και σου ανοίγει η μύτη. Βαμβάκι πουθενά, ούτε χαρτομάντηλο. Ανοίγεις το πορτοφολάκι που έχεις στην τσάντα και το μόνο που βρίσκεις είναι ένα ξεχασμένο ταμπόν. Απλά σώθηκες! Είναι ότι καλύτερο θα μπορούσες να έχεις γι’ αυτή την περίσταση. Το ταμπόν, είναι υπερ-απορροφητικό και το κατάλληλο μέγεθος για το ρουθούνι σου που θα αντικαταστήσει επάξια το βαμβάκι. Το καλύτερο μάλιστα είναι πως τα ταμπόν χάρη στην ατομική τους συσκευασία είναι αποστειρωμένα και χαρίζουν μεγαλύτερη ασφάλεια. 


Ταμπόν για λεκέδες αυτοκινήτου
Είσαι στο αμάξι με τα παιδιά και μια απρόσεκτη κίνηση τους κάνει να χυθεί λίγο νερό από το μπουκαλάκι πάνω στα καθίσματα. Τα χαρτομάντηλα δεν τα βρίσκεις, παρά μόνο το ταμπόν στην τσάντα σου. Τη δουλειά του την κάνει και αυτό! Άνοιξέ το, ξεχώρισε τα κομματάκια του και χάρη στο απορροφητικό βαμβάκι, θα μαζέψει τα πάντα στο λεπτό... Σωτήριο λοιπόν!

Ταμπόν για... προσάναμμα
Γιατί σου φαίνεται περίεργο, σωστά το γράφουμε, σωστά το διαβάζεις! Ναι! Το ταμπόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν προσάναμμα. Σου τελείωσε το προσάναμμα για το τζάκι και το βαμβάκι; Κανένα πρόβλημα, πάρε το ταμπόν από το ντουλαπάκι της τουαλέτας καθώς και το οινόπνευμα και πήγαινε αμέσως στο τζάκι. Οι φλόγες θα είναι θέμα χρόνου και το τζάκι έτοιμο. Το ίδιο ισχύει και για τη φωτιά στο κάμπινγκ! Θα σε ευγνωμονούν όλοι!

Ταμπόν για... ωτοασπίδες
Ναι μέχρι και στ’ αυτιά μπορεί να σου φανεί χρήσιμο. Ενοχλητικοί θόρυβοι ενώ εσύ έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις. Να ξέρεις, πως τα μικρού μεγέθους ταμπόν μπορούν ωραιότατα να λειτουργήσουν ως ωτοασπίδες προστατεύοντάς τα αυτιά σου από οποιονδήποτε ενοχλητικό θόρυβο.

Ταμπόν... για πεντικιούρ
Αυτό και αν είναι χρήση σωτηρίας! Ποια από εμάς δεν το χει πάθει, έχεις φρέσκο χρώμα στα νύχια του χεριού όμως πρέπει να αφαιρέσεις αυτό των ποδιών γιατί έχει χαλάσει. Βαμβάκι και ασετόν, θα αποβούν μοιραία για το φρέσκο μανικιούρ σου. Η λύση κρύβεται στο ταμπόν! Βάλε ασετόν στη μύτη του ταμπόν και...ξεκίνα να σβήνεις το «κακό» πεντικιούρ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα