Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Οι Μεγάλες Συμπτώσεις Του Κόσμου !

eik.6_thumb

Hiroshima και  Nagasaki, ένα από τα χειρότερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Το άρθρο είναι αφιερωμένο στην μαύρη επέτειο, των  66 χρόνων από την Hiroshima και το Nagasak,τιμής ένεκεν για τους αδικοχαμένους 270.000 νεκρούς. 6 Αυγούστου 2011, που είναι η 66η επέτειος της Hiroshima και 8 / 8 για το Nagasaki.  Νομίζετε ότι οι ατομικές βόμβες σκάνε όποτε θέλουν να τις ρίξουν τα πολεμοχαρή γεράκια ? Σας γέλασαν ξανά. 
Σκάνε ΜΟΝΟΝ σε συγκεκριμένες συντεταγμένες , συγκεκριμένη μέρα και ώρα και με τον Ήλιο σε συγκεκριμένη θέση !!!
Όσοι καταλαβαίνετε από Υπερδιαστατική Φυσική, ρίξτε μια ματιά στο σχεδιάγραμμα ! Μην αρχίσω τώρα με τον Azazoth και … μπλεχτούμε στα πλοκάμια του Cthulhu … άσε που κάνει ζέστη.
Μια Απόκοσμη Αστροφυσική Συνωμοσία 300 Ετών !!! Και το 33ο Μυστικό της Αμερικής !!!

© Ion Maggos, άρθρο δημοσιευμένο στο περιοδικό Mystery.
Σε αυτό το άρθρο θα δούμε, πολλές συμπτώσεις. Συμπτώσεις που δεν είναι καθόλου συμπτώσεις, και φτάνουν στην προδοσία της ανθρωπότητας. Φταίνε όλοι οι <<μυημένοι>> κύριοι ορισμένων μυστικών εταιριών, που τα στήνουν όλα αυτά, μέ την απίστευτη βλακεία που τους διακατέχει. Δεν αντιλαμβάνονται ότι παραπαίουν μέσα στην τερατώδη αλυσίδα διατροφής που ονομάζουμε δημιουργία, όλων των διαστάσεων συμπεριλαμβανομένων.
Ασχολούνται με μαγικά κολπάκια, που στην καλύτερη περίπτωση, και πολύ τραβηγμένα, φθάνουν μέχρι το μέσον του αστρικού. Δηλαδή μέσα στα σκατά για όποιον έχει την σωστή (αιρετική για άλλους) μεταφυσική εκπαίδευση, για να καταλάβει τι εννοώ. Και φυσικά χάνουν την ταυτότητά τους (ψυχή). Όμως ο πραγματικός θάνατος για αυτούς τους κυρίους είναι κάτι απίθανα επώδυνο, και διαρκεί τεράστιο χρονικό διάστημα, στις παγωμένες <<κολάσεις>> του μεσοαστρικού πεδίου.

Αρκετά όμως με την φιλοσοφία, ας δούμε τι έχουμε εδώ. Για όλα τα σημαντικά γεγονότα των τελευταίων τριακοσίων ετών, που εξετάζουμε εδώ, χρησιμοποιούν ένα timing που λαμβάνει υπ όψιν συγκεκριμένα ουράνια σώματα στις 0 – 3,33 – 19,5 – 33 και 33,33 μοίρες ως προς τον ορίζοντα του γεγονότος.
Τα σχεδιαγράμματα φτιαχτήκανε με το πρόγραμμα RedShift. Τα στοιχεία που δίνουμε είναι τελείως δειγματοληπτικά. Είναι ελάχιστα παραδείγματα μπροστά στον πραγματικό όγκο των δεδομένων. Δεν μπορούμε σε ένα άρθρο να σας δώσουμε πλήρη εικόνα. Όμως θα πάρετε μια καλή γεύση.
Ιστορικά και πολιτικά γεγονότα
Εικόνα 1. Είναι η αναγόρευση του Τζώρτζ Ουάσινγκτον ως προέδρου στις 30-04-1789 στις 12.58 μμ όπως φαίνεται στην Νέα Υόρκη. Ο Σείριος στις 19,5 μοίρες, και αυτό είναι σοβαρό γιατί οι 19,5 μοίρες παίζουν τεράστιο ρόλο στην Υπερδιαστατική φυσική.
Εικόνα 2. Η Ιαπωνική επίθεση στο Πέρλ Χάρμπορ στις 7 Δεκεμβρίου 1941 στις 7.55 πμ ώρα Χαβάης, όπως φαίνεται απο το Τόκυο. Πάλι ο Σείριος – Ισις στις 33 μοίρες. Στην Αιγυπτιακή Mασονία ο Σείριος εναλλάσσεται με τη Ίσιδα.
Εικόνα 3. Στην απόβαση της Νορμανδίας με τις πρώτες οβίδες να πέφτουν στις Γερμανικές θέσεις. Στις 06-06-1944 στις 6.31πμ. Με τον Mintaka στις 0 μοίρες ως προς την Νορμανδία. Εδώ παραείναι σοβαρά τα πράγματα. Χρησιμοποιούν το κεντρικό άστρο της ζώνης του Ορίωνα. Ε βέβαια είναι το κέντρο της αυτοκρατορίας των δράκων και των ανακτόρων των βασιλικών οικογενειών τους, και ειδικά των βασιλισσών του Ωρίωνα. Τώρα το ότι οι βασίλισσες θυμίζουν την μαμά ;Aλιεν και έχουν σχέση με τις μαύρες μαντόνες των Καθολικών σύμπτωση είναι και αυτό.
Εικόνα 4. Χιροσίμα. Η στιγμή της εκρήξεως της ατομικής βόμβας του Little Boy στις 6 Αυγούστου 1945, στις 8.15πμ τοπική ώρα. Εδώ τι να σχολιάσουμε; Παρά μόνο να θυμηθούμε τον Λάβκραφτ και τον τρελό θεό Αζαζώθ. Για αυτό κάποιοι προπολεμικά είχαν ανησυχήσει όταν ο Λάβκραφτ είχε αρχίσει να δημοσιεύει τα διηγήματά του. Ο Σείριος πάλι στις 33.33 μοίρες παρακαλώ.
Εικόνα 5. Ιράκ. Επίθεση των Ηνωμένων Πολιτειών στην Βαγδάτη στις 16 Δεκεμβρίου 1998 στις 4.26μμ.Ο Alnilam της ζώνης του Ωρίωνα είναι στις 19,5 μοίρες κάτω από τον ορίζοντα του γεγονότος. Το άστρο της Μεγάλης Πυραμίδας.
Εικόνα 6. Ουάσινγκτον. Την ώρα που ο πρόεδρος Κλίντον δίνει την διαταγή για την επίθεση στο Ιράκ, την 16 Δεκεμβρίου 1998 στις 8.00πμ. Ο γνωστός μας Σείριος – Ισις στις 19,5 μοίρες κάτω απο τον ορίζοντα του γεγονότος.
Εικόνα 7. Ουάσινγκτον DC, ώρα έναρξης της ομιλίας του προέδρου Κλίντον στις 16 Δεκεμβρίου 1998 απο το οβάλ γραφείο, στις 6.00 μμ, για την επίθεση στο Ιράκ. Ο Mintaka της ζώνης του Ωρίωνα είναι στο ορίζοντα του γεγονότος, δηλαδή στις 0 μοίρες. Αμάν, αυτή η ζώνη του Ωρίωνα. Αλλά τι να κάνουμε, αφού είναι η πατρίδα των επικυρίαρχων στον πλανήτη μας !!!
Εικόνα 8. Ουάσινγκτον DC, ώρα που τελειώνει την παραπάνω ομιλία του ο πρόεδρος Κλίντον, στις 16 Δεκεμβρίου 1998 την 6.15 μμ. Πάλι ένα αστέρι της ζώνης του Ωρίωνα στον ορίζοντα του γεγονότος, στις 0 μοίρες.
NASA: Εικόνα 9. Ο ουρανός πάνω απο το JPL (Jet Propulsion Laboratory της NASA) στην προσγείωση του Surveyor 3 στο Oceanus Procellarum στην Σελήνη στις 20 Απριλίου 1967 στις 12.04 πμ ώρα GMT. Στα γενέθλια του Χίτλερ. Το σημείο είναι αυτό όπου στο μέλλον θα προσσεληνωθεί σε 33 μήνες το Apollo 12 Lunar Module. Η σελήνη στις 33 μοίρες, πάνω από τον ορίζοντα του JPL. Συμπτώσεις είναι, μην βάλετε τίποτα περίεργο με τον νου σας. Δείτε ποδόσφαιρο, ασχοληθείτε με την πολιτική, δείτε χαζοκούτι, όλα καλά είναι !!!
Εικόνα 10. Το σημείο προσγειώσεως του Apollo 11 στην Σελήνη. Η 33η αποστολή των ΗΠΑ στην Σελήνη. Σε 33λεπτά μετά την προσσελήνωση στις 20 Ιουλίου 1969 στις 8.50 μμ ώρα GMT κοιτώντας Νοτιοανατολικά. Ο Σείριος – Ισις στις 19,5 μοίρες και ο Aldrin και ο Armstrong κάνουν το «communion ceremony.» Δηλαδή κάτι σαν την δική μας μετάληψη, μην ξεχνάτε ότι οι αστροναύτες είναι 33 βαθμού τέκτονες.
Εικόνα 11 και 12. Η εκτόξευση του Apollo 15, και η προσσελήνωση του Lunar module «Falcon» στο Hadley Rille. Η εκτόξευση στο ακρωτήριο Κανάβεραλ στις 26 Ιουλίου 1971 στις 13.34 ώρα GMT, με τον Σείριο στις 33,33 μοίρες Και η προσσελήνωση στις 30 Ιουλίου 1971 στις 22.16 ώρα GMT, με την ζώνη του Ωρίωνα στις 33 μοίρες.
Εικόνα 13. Προσσελήνωση του Lunar Module ονόματι Orion, του Apollo 16 στα υψίπεδα του Καρτέσιου, στις 20 Απριλίου 1972 , ώρα 9.24 μμ EDT. Στον ουρανό κάτω από τον ορίζοντα του γεγονότος στις 33 μοίρες ειναι ο Σείριος.
Εικόνα 14. Ταυτόχρονα στον ουρανό του γνωστού μας JPL, ο Σείριος στις 33
μοίρες κάτω από τον ορίζοντα του γεγονότος.
Εικόνα 15. Ταυτόχρονα όπως φαίνεται στον ουρανό του Mission Control, Houston, την ώρα που το LM Orion/Osiris. Ο Mintaka της ζώνης του Ωρίωνα στις 19.5 μοίρες, πάνω από τον ορίζοντα του γεγονότος.
Εικόνα 16. Η προσγείωση στον Aρη του Mars Pathfinder, σε συντεταγμένες του Αρη 19.5 Βόρεια και 33.33 Δυτικά, στις 4 Ιουλίου 1997. Με τη Γη στις 19.5 μοίρες. Εδώ χρησιμοποιούνται βασικές αρχές της Τετραεδρικής συμμετρίας στην Υπερδιαστατική Φυσική.
Και τελειώνουμε με κάτι που θα φανεί άσχετο στον μέσο αναγνώστη. Αν και οι αναγνώστες του Mystery είναι υποψιασμένοι. Αφορά την παγκόσμια πρεμιέρα του Αρμαγεδδών. Εγινε ακριβώς στις 8.00 μμ ώρα EDT . Ο ηθοποιός Ben Affleck, είπε στην συνέντευξη που του έπαιρνε το Entertainment Television εξω απο την αίθουσα στις 7.55 μμ ώρα EDT στις 29.06.98 «I’m sorry, I’ve gotta go. They told us they were staring the movie at eight sharp and they wouldn’t wait.»
Εικόνα 17. Ακριβώς στις 8.00 μμ ώρα EDT που άρχιζε η προβολή του Αρμαγεδδών, στον ουρανό του Kennedy Space Center στις 33 μοίρες πάνω απο τον ορίζοντα ήταν ο Regulus και στις 33 μοίρες από κάτω ήταν η ζώνη του Ωρίωνα.
Εικόνα 18. Καμπούλ Αφγανιστάν στην έναρξη των επιθέσεων των ΗΠΑ κατά στόχων των Ταλιμπαν στις 10/07/2001 στις 12.20MM ωρα EDT. Ο Οριωνας στις 19,5 μοίρες κάτω από τον ορίζοντα του γεγονότος.
Εικόνα 19. Η αρχή της υπερδιαστατικής φυσικής.
Επίλογος: Εγώ τι άλλο να προσθέσω, όποιος έχει Νου καταλαβαίνει. Είμαστε σε ένα matrix απίστευτα πιο άσχημο από το έργο. Όμως ο ανώτερος εαυτός μας έχει απίστευτη ισχύ, κατά μέσο όρο πολλών φυσικών ήλιων. Αρκεί να ξεκουνηθούμε, και τότε η Γη με τους θεούς της, ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ !!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα