Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Μεγάλα χέρια = Μεγάλο ... ; Οι επιστήμονες δίνουν απαντήσεις!

Μεγάλα χέρια = Μεγάλο ... ; Οι επιστήμονες δίνουν απαντήσεις!
Μύθος ή αλήθεια; Σχετίζεται τελικά το μέγεθος του... πέους με το ύψος ενός άνδρα, το μέγεθος των χεριών ή των ποδιών του; Οι φήμες που κυκλοφορούν υποστηρίζουν πως ναι! Ποια είναι, ωστόσο, η άποψη των επιστημόνων επί του θέματος;
Δείτε τι δείχνουν οι σχετικές επιστημονικές μελέτες...
Μέγεθος πέους και... πατούσα
Μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 2012 από το Πανεπιστημιακό Κολλέγιο του Λονδίνου είχε σαν στόχο να διαλευκάνει αν το νούμερο του παπουτσιού είναι ανάλογο με το μέγεθος του πέους. Είναι πολύ εύκολο να μετρηθεί με ακρίβεια το μέγεθος της πατούσας, δυστυχώς όμως δεν ισχύει το ίδιο για το μέγεθος του πέους.

Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν «ιδανικές συνθήκες» μέτρησης και κάθε άνδρας ανταποκρίνεται διαφορετικά κάτω από πίεση. Σε κάθε περίπτωση, οι ερευνητές κατάφεραν να συλλέξουν αντιπροσωπευτικό δείγμα, τεντώνοντας το μόριο όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτός ο τρόπος μέτρησης είναι μια αξιόπιστη ένδειξη του μήκους. Η μελέτη αναφέρει χαρακτηριστικά πως «δεν αποδεικνύεται η σχέση μεταξύ του ενός μεγέθους με το άλλο».
Μέγεθος πέους και... ύψος
Μία ακόμη μελέτη, αυτή τη φορά από το Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα στον Καναδά, εξέτασε το ύψος ως πιθανό παράγοντα –σε συνδυασμό με το μέγεθος του πέλματος. Οι ερευνητές μέτρησαν το ύψος, το μήκος του πέλματος και το μήκος του πέους 63 ανδρών χωρίς προβλήματα υγείας και κατέληξαν λίγο-πολύ στα ίδια αποτελέσματα. Διαπίστωσαν πως η αναλογία ύψους και πέλματος με το μέγεθος του πέους δεν είναι καθοριστική.
Ωστόσο...
Οι Ιταλοί φαίνεται να διαφωνούν με τα παραπάνω. Μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 2001 και συμπεριελάμβανε 3.300 νεαρούς άνδρες έδειξε ότι οι διαστάσεις του ανδρικού μορίου (μήκος και περίμετρος) συνδέονται άμεσα τόσο με το ύψος όσο και με το βάρος.
Παράλληλα...
Μία ακόμη μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε το 2007 στο επιστημονικό περιοδικό International Journal of Impotence Research έδειξε μια φανερή αναλογία μεταξύ ύψους και μήκους του πέους. Στη μελέτη αυτή συμμετείχαν 1.500 άνδρες.
Μέγεθος πέους και... χέρια
Μελέτη που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας το 2002 εξέτασε το ύψος, το βάρος, την αναλογία μέσης-γοφών, το μήκος των δαχτύλων του χεριού και το μήκος του πέους σε 52 άνδρες ηλικίας 19-38 ετών. Οι μετρήσεις έδειξαν ότι η ηλικία και τα περισσότερα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά δε σχετίζονται με το μήκος του ανδρικού μορίου.
Ο μόνος παράγοντας που αποδείχθηκε ενδεικτικός ήταν το μήκος του δείκτη της παλάμης.
Τελικά τι ισχύει...
Τα ερευνητικά δεδομένα υποδεικνύουν ότι το μήκος των δαχτύλων καθορίζεται από ορμονικούς παράγοντες και το ίδιο ισχύει για την ανάπτυξη του πέους. Η αναλογία του μήκους για το δεύτερο και το τρίτο δάχτυλο της παλάμης δίνει στοιχεία για τα επίπεδα τεστοστερόνης στα οποία εκτίθεται ένα έμβρυο όταν βρίσκεται στη μήτρα.
Ο μεγαλύτερος δείκτης του χεριού μπορεί να υποδεικνύει αυξημένη έκθεση στην τεστοστερόνη κι έτσι μπορεί να επηρεάσει θετικά το μήκος του πέους.


onmed


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα