Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Σοκαριστικό βίντεο αποκεφαλισμού Αμερικανού δημοσιογράφου από τζιχαντιστές

Ένα σοκαριστικό βίντεο που φέρεται να καταγράφει τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν από δύο περίπου χρόνια στη Συρία, έδωσαν στη δημοσιότητα μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, και κάνει εδώ και ώρες το γύρο του Διαδικτύου.
Το βίντεο, που τιτλοφορείται «Ένα Μήνυμα για την Αμερική», απεικονίζει έναν άνδρα που φέρεται να είναι ο Φόλεϊ, γονατισμένο και με δεμένα χέρια, να απευθύνεται στην οικογένειά του και να εύχεται να μπορούσε να την ξαναδεί. Κατόπιν, ένας τζιχαντιστής μιλά στην κάμερα, και έπειτα αποκεφαλίζει τον Φόλεϊ.

Στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται ένας ακόμα Αμερικανός δημοσιογράφος, ο Στίβεν Σότλοφ, τον οποίο επίσης οι τζιχαντιστές ισχυρίζονται ότι κρατούν όμηρο, με το μήνυμα: «Η ζωή αυτού του Αμερικανού πολίτη, Ομπάμα, εξαρτάται από την επόμενη απόφασή σου».
Μέχρι στιγμής η αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να εξακριβώσει αν το βίντεο είναι αυθεντικό ή όχι. «Εάν είναι αυθεντικό, είμαστε συγκλονισμένοι από την άγρια δολοφονία ενός αθώου Αμερικανού δημοσιογράφου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του», δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Κέιτλιν Χέιντεν.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα