Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Με φυσικό αέριο από Πάγκαλο-Βενιζέλο θα αναπληρωθεί το ρωσικό, σε περίπτωση εμπάργκο Πούτιν!

pagkalos_1
Λύνει τα χέρια της κυβέρνησης και των ελληνικών νοικοκυριών η πρωτοβουλία Πάγκαλου-Βενιζέλου να παρέχουν στη χώρα όλο το πρωτογενές και πρωκτογενές φυσικό αέριο που παράγουν καθημερινά και σε τεράστιες ποσότητες οι ίδιοι, στην περίπτωση που ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποφασίσει να διακόψει την ροή φυσικού αερίου προς την Ευρωπαϊκή Ένωση (άρα και την χώρα μας).
Με κοινή τους επιστολή το πρωί της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου τα δύο κορυφαία σε πάχος αλλά και σε ήθος πολιτικά πρόσωπα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξηςέκαναν γνωστή την πρόθεσή τους να μετατρέψουν άμεσα και εντελώς εθελοντικά τον πρωκτό τους σε πηγή φυσικών αερίων τα οποία δεν θα αφήνονται να  διαλύονται στην ατμόσφαιρα αλλά αντίθετα θα αποθηκεύονται σε ειδικούς αποθηκευτικούς χώρους ώστε να χρησιμοποιούνται εν συνεχεία τόσο για την ηλεκτροδότηση του Ελληνικού κράτους όσο και για την θέρμανση εκατομμυρίων ελληνικών νοικοκυριών.

Πρόκειται για μία μνημειώδη εθελοντική προσφορά η οποία ξάφνιασε πολύ θετικά το Μέγαρο Μαξίμου το οποίο εδώ και μέρες έψαχνε απεγνωσμένα για εναλλακτικές πηγές φυσικού αερίου σε περίπτωση που ο Πούτιν κάνει πράξη την απειλή του και κηρύξει εμπάργκο και στην εξαγωγή φυσικού αερίου της πατρίδας του προς όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στόχος της κυβέρνησης είναι -σύμφωνα με πληροφορίες- το φυσικό αέριο του Θεόδωρου Πάγκαλου και του Ευάγγελου Βενιζέλου να καταφέρει μάλιστα να καλύψει ολόκληρο το ποσοστό του ρωσικού φυσικού αέριου (40%) που συνηθίζει να εισάγει η χώρα μας από το ρωσικό κράτος.
Οι δύο γενναιόδωροι και άξιοι πολλών επαίνων πολιτικοί άντρες έχουν ήδη -όπως γνωστοποιούν μέσω της επιστολή τους αρχίσει να προσθέτουν στο καθημερινό διαιτολόγιό τους τεράστιες ποσότητες οσπρίων προκειμένου ο στόχος παροχής του 40% να καταστεί όσο πιο εύκολα γίνεται εφικτός.
Ακολουθεί αυτούσια η συγκινητική επιστολή των 2 πολιτικών ανδρών στο Μέγαρο Μαξίμου:
«Με μεγάλη ανησυχία παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό τη στάση της Ρωσικής Κυβέρνησης απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και κατ’επέκταση στην πατρίδα μας η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι αυτής.
Αντιλαμβανόμενοι λοιπόν απόλυτα την ευθύνη μας και το χρέος μας προς την πατρίδα, θέλουμε να σας κάνουμε γνωστή την πρόθεσή μας να παρέχουμε μέσω των πλούσιων σε παραγωγή φυσικού αερίου πρωκτών μας και το 40% του φυσικού αέριου που εξάγει η χώρα μας από τη Ρωσία, στην περίπτωση που το ρωσικό κράτος κάνει πράξη την απειλή του για εμπάργκο και σε αυτό.
Προς την κατεύθυνση αυτή σημειώνουμε ότι ήδη έχουμε προσθέσει στην διατροφή μας τεράστιες ποσότητες οσπρίων προκειμένου να εξασφαλιστεί σίγουρα η επίτευξη του εθνικού στόχου που έχουμε θέσει.
Με μεγάλη τιμή προς την ελληνική κυβέρνηση,
Αθήνα, 25/08/2014
Θεόδωρος Πάγκαλος, Ευάγγελος Βενιζέλος
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα